Kako su rodjaci ercegovci zajebali Ukrajinu
Page 1 of 1
Kako su rodjaci ercegovci zajebali Ukrajinu
[size=42]Grmoja pita Plenkovića: Je li istina da je sin Zvonka Zubaka prevario Ukrajinu? Dobio je 14 milijuna eura, a nije isporučio oružje[/size]
[size=45]“Živimo u vrijeme jednostavnih i banalnih poruka, pa onda možda da ovako postavim stvari. Znači, u trenutcima kada u Hrvatskom Saboru viču “Slava Ukrajini”, hrvatska tvrtka WDG Promet Matiasa Zubaka, iza koga stoji njegov otac Zvonko Zubak, poznati trgovac oružja s ruskim vezama, vara Ukrajinsko Ministarstvo Obrane za ugovor vrijedan više od 30 milijuna eura i troši milijune eura za obranu Ukrajine, na vraćanje dugova mafiji u Češkoj i kupovinu hrpe nekretnina u Bosni i Hercegovini. Sve je to moguće zato što je Republika Hrvatska, njihovoj potpuno novoj tvrtki dala sve dozvole za međunarodnu trgovinu oružja, a neki dijelovi državnih struktura, možda su im i asistirali u izvršenju kaznenih djela s mogućim, vrlo ozbiljnim međunarodnim političkim posljedicama za Hrvatsku”, napisao je novinar Marin Vlahović na svojoj Facebook stranici.[/size]
[size=45]“Matias Zubak, vlasnik i direktor novoosnovane tvrtke WDG Promet, koja je tobože trebala nabaviti tešku municiju za Ukrajinsko Ministarstvo Obrane. Na račun tvrtke je sjelo cca 14 milijuna eura, kojih više nema. Nema ni naručenih granata. Što su za to vrijeme radile i što sada čine hrvatske službe i institucije? Ovo je Alan Ford, a ne ozbiljna država”, istaknuo je Vlahović u jednoj svojoj objavi.[/size]
[size=45]https://teleskop.hr/hrvatska/grmoja-pita-plenkovica-je-li-istina-da-je-sin-zvonka-zubaka-prevario-ukrajinu-dobio-je-14-milijuna-eura-a-nije-isporucio-oruzje/
[/size]
Možemo samo zamisliti koliko pelješe ovi iz Pentagona
Kaka ti je to, prika, korist od rata, a da dok jedni ginu ili gube udove i mudove, drugi ne napune buđelar? Evolućija, brajko ti moj, evolućija!Oholo Mudovski wrote:Možemo samo zamisliti koliko pelješe ovi iz Pentagona
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Re: Kako su rodjaci ercegovci zajebali Ukrajinu
Ako izgubiš dobitak dobiješ gubitakzganci_i_jetrica wrote:Kaka ti je to, prika, korist od rata, a da dok jedni ginu ili gube udove i mudove, drugi ne napune buđelar? Evolućija, brajko ti moj, evolućija!Oholo Mudovski wrote:Možemo samo zamisliti koliko pelješe ovi iz Pentagona
zar nismo to doživjeli u Hrvatskojzganci_i_jetrica wrote:Kaka ti je to, prika, korist od rata, a da dok jedni ginu ili gube udove i mudove, drugi ne napune buđelar? Evolućija, brajko ti moj, evolućija!Oholo Mudovski wrote:Možemo samo zamisliti koliko pelješe ovi iz Pentagona
2014-04-16
Oholo Mudovski wrote:Ako izgubiš dobitak dobiješ gubitakzganci_i_jetrica wrote:Kaka ti je to, prika, korist od rata, a da dok jedni ginu ili gube udove i mudove, drugi ne napune buđelar? Evolućija, brajko ti moj, evolućija!Oholo Mudovski wrote:Možemo samo zamisliti koliko pelješe ovi iz Pentagona
To je bilo u Alan Fordu.
crvenkasti-
2014-04-17
ovo me nešto asocira na srbecrvenkasti wrote:Oholo Mudovski wrote:Ako izgubiš dobitak dobiješ gubitakzganci_i_jetrica wrote:
Kaka ti je to, prika, korist od rata, a da dok jedni ginu ili gube udove i mudove, drugi ne napune buđelar? Evolućija, brajko ti moj, evolućija!
2014-04-16
Pa nauči, bre bolan, već jednom hrvatsku gramatiku, kad si već taki vel'ki Rvatcrvenkasti wrote:To je bilo u Alan Fordu.Oholo Mudovski wrote:Ako izgubiš dobitak dobiješ gubitakzganci_i_jetrica wrote:Kaka ti je to, prika, korist od rata, a da dok jedni ginu ili gube udove i mudove, drugi ne napune buđelar? Evolućija, brajko ti moj, evolućija!Oholo Mudovski wrote:Možemo samo zamisliti koliko pelješe ovi iz Pentagona
2021-06-05
zganci_i_jetrica wrote:Pa nauči, bre bolan, već jednom hrvatsku gramatiku, kad si već taki vel'ki Rvatcrvenkasti wrote:To je bilo u Alan Fordu.Oholo Mudovski wrote:Ako izgubiš dobitak dobiješ gubitakzganci_i_jetrica wrote:Kaka ti je to, prika, korist od rata, a da dok jedni ginu ili gube udove i mudove, drugi ne napune buđelar? Evolućija, brajko ti moj, evolućija!Oholo Mudovski wrote:Možemo samo zamisliti koliko pelješe ovi iz Pentagona
Što sam krivo napisao, Srboljube?
crvenkasti-
2014-04-17
Gle ga bahatog balkančerosa. Ignorant, a još se nešto kurči i ponosi svojim neznanjem. U hrvatskoj gramatici se sklanjaju i ime, i prezime, čedosmrdecrvenkasti wrote:Što sam krivo napisao, Srboljube?zganci_i_jetrica wrote:Pa nauči, bre bolan, već jednom hrvatsku gramatiku, kad si već taki vel'ki Rvatcrvenkasti wrote:To je bilo u Alan Fordu.Oholo Mudovski wrote:Ako izgubiš dobitak dobiješ gubitakzganci_i_jetrica wrote:Kaka ti je to, prika, korist od rata, a da dok jedni ginu ili gube udove i mudove, drugi ne napune buđelar? Evolućija, brajko ti moj, evolućija!Oholo Mudovski wrote:Možemo samo zamisliti koliko pelješe ovi iz Pentagona
2021-06-05
zganci_i_jetrica wrote:Gle ga bahatog balkančerosa. Ignorant, a još se nešto kurči i ponosi svojim neznanjem. U hrvatskoj gramatici se sklanjaju i ime, i prezime, čedosmrdecrvenkasti wrote:Što sam krivo napisao, Srboljube?zganci_i_jetrica wrote:Pa nauči, bre bolan, već jednom hrvatsku gramatiku, kad si već taki vel'ki Rvatcrvenkasti wrote:To je bilo u Alan Fordu.Oholo Mudovski wrote:Ako izgubiš dobitak dobiješ gubitakzganci_i_jetrica wrote:Kaka ti je to, prika, korist od rata, a da dok jedni ginu ili gube udove i mudove, drugi ne napune buđelar? Evolućija, brajko ti moj, evolućija!Oholo Mudovski wrote:Možemo samo zamisliti koliko pelješe ovi iz Pentagona
To je bilo u Alanu Fordu?
crvenkasti-
2014-04-17
Hoholo Mudovski- Posts : 7303
2023-08-31
Similar topics
» Spiegel: NATO se plaši kako Rusi neće napasti samo Ukrajinu, nego široki front od Mediterana do Arktika
» Orban konacno odjebao Ukrajinu (da li samo Ukrajinu):'Necemo oruzje davati Ukrajini i pomagati je.'
» BMW rodjaci, BMW...
» Kad 'ercegovci zapivaju...
» Tegnell: Zajebali smo se
» Orban konacno odjebao Ukrajinu (da li samo Ukrajinu):'Necemo oruzje davati Ukrajini i pomagati je.'
» BMW rodjaci, BMW...
» Kad 'ercegovci zapivaju...
» Tegnell: Zajebali smo se
Page 1 of 1