Oglasio se Porfirije:'Malo smo si popevali znate kak je v drustvu netko spomene cetnike pesma od srca krene'
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Oglasio se Porfirije:'Malo smo si popevali znate kak je v drustvu netko spomene cetnike pesma od srca krene'
Tvoji idiotski upisi.dzango wrote:Rekao ti Hasanbegović?tre911 wrote:Đžango ajde se ne sramoti više i ne pričaj gluposti, ono ne da si kreten nego to svakim upisom i dokazuješ.
Guest- Guest
Re: Oglasio se Porfirije:'Malo smo si popevali znate kak je v drustvu netko spomene cetnike pesma od srca krene'
Jeste na kraj srca, tko pjeva zlo ne misli. Blago narodu kojem je on pastir. podrska.
2014-04-14
Narawno jer ne možeš imat dobre odnose sa nekim tko ti kaže da si nasljednića NDHa ...pogotovo kad to dolazi od owih šta su palili i žarili.dzango wrote:RayMabus wrote:
Owo je PUNO GORE :
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/24505/skupstina_rs_usvojila_deklaraciju_ustase_su_pochinile_zlochin_genocida_hrvatska_mora_obestetiti_zrtve_ndh.html
Logično.
MOš se ti zahebawat al stwar je puno ozbiljnija nego šta misliš i ti i bilo tko u SMRDIJI I REPUBLICI ŠUMSKOJ.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ti meni hebeš malter i onda kao budimo prijatelji.
E PA NECEMO TAKO.
OLUJA 2
E PA NECEMO TAKO.
OLUJA 2
2014-04-11
popovi katolički i krivoslavni ista smeća,,pa koliko katoličkih piva evo zore..itd slična sranja
Braća u krvi
Braća u krvi
stenjalica-
2015-10-18
Tvoji su još gluplji, pa neikom ništa. Braniš ustašu ministra a smeta ti Porfirije koji peva pesmu i još se za to izvinio. Ti lepo zaobiđi ako ti se ne sviđa i rešena stvar.tre911 wrote:Tvoji idiotski upisi.dzango wrote:Rekao ti Hasanbegović?tre911 wrote:Đžango ajde se ne sramoti više i ne pričaj gluposti, ono ne da si kreten nego to svakim upisom i dokazuješ.
a eto coek se izvinio ......sad je swe ok jel tako ....a da snimak nije izašo na vidjelo ?
NOSI GA SEBI U SMRDIJU.
NOSI GA SEBI U SMRDIJU.
2014-04-11
Pa rekao nsam ti, tebi su svi ustaše pa i čengićeva djeca zakucana na vrata od strane tvojih ljubimaca četnika kao i vukovarska djeca, njih 76, sve ustaša do ustaše od 0-16 godina. A sad odsmrdi u smrdiju.dzango wrote:Tvoji su još gluplji, pa neikom ništa. Braniš ustašu ministra a smeta ti Porfirije koji peva pesmu i još se za to izvinio. Ti lepo zaobiđi ako ti se ne sviđa i rešena stvar.tre911 wrote:Tvoji idiotski upisi.dzango wrote:Rekao ti Hasanbegović?tre911 wrote:Đžango ajde se ne sramoti više i ne pričaj gluposti, ono ne da si kreten nego to svakim upisom i dokazuješ.
Guest- Guest
on kada se obraća hrvatima priča o toleranciji i ljubavi a kada je sa srbima popeva si malo o đeneralu draži i vukovaru. ne znam, jebem mu miša..mislim da bi ga trebalo na obavijesni razgovor pozvati malo češće, noću, vikendom i tako dok ne ode u sloveniju ili srbiju.vuksadinare wrote:http://www.direktno.hr/
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
znaci da nekim procetnickim srbima ne smeta..stovise,raduju se,jadna im majka..dzango wrote:Znači Srbima ne smeta ali treba da im smeta jer vama smeta što njima ne smeta?maggie13 wrote:Ne cita mi se to sve..covjek pjeva sa srcem i iz duse,ne moze suzdrzati osmjehe srece...to je to,ostalo su sve puste tlapnje..tuzno,ruzno,jadno,ali objektivno..
Zalosnije tim vise za domace Srbe koji ga podrzavaju,zaboravivsi pritom koliko su sunarodnjaka opjevani i dragi im pop i njegovi pobili.
:(
2014-04-12
Pogledaj ovo kaju, kolega abraham neki dan stavio, ono čista patologija i trovanje od samog rođenja i onda se ne treba čuditi đžangu, pupovcu ili nekom drugom čejenukaja_333 wrote:on kada se obraća hrvatima priča o toleranciji i ljubavi a kada je sa srbima popeva si malo o đeneralu draži i vukovaru. ne znam, jebem mu miša..mislim da bi ga trebalo na obavijesni razgovor pozvati malo češće, noću, vikendom i tako dok ne ode u sloveniju ili srbiju.vuksadinare wrote:http://www.direktno.hr/
Guest- Guest
aj šta se praviš mutav....https://vimeo.com/129081001....... i onda se čudom čudiš zaš sam te prekrižio....;)....jbg meni nije puno trebalo da te prokužim...epikur37 wrote:redder4 wrote:epikur37 wrote:Korektno priopćenje.
KRATKO I JASNO ; IDIOTE !
Koliko sam čuo na vijestima nije on pjevao nego neki likovi na skupu u Čikagu.
http://www.sloboda.hr/sokantna-snimka-mitropolit-porfirije-pjeva-pjesmu-posvecenu-cetnickom-vojvodi-momcilu-dujicu/
evo da i pogledaš mada je ovom skraćena verzija.... i na njoj se sve vidi.... istina nije sve započinjao pjevat jer ne zna, ali pošto se stihovi ponavljaju brzo se ušaltao.... a upravo pjesma koju je inzistirao da se opetuje je izravan čin širenja mržnje i poticanja na činjenje zločina u repeticiji... al to sve je nebitno nekom tko se pravi mutav...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
njima se nije za čuditi, niti ih treba percipirati kao smetnju ili ugrozu.... ali likovi poput epikura.... to je ekipa koja će ti bez jebem ti zabiti nož u leđa... takvih se treba čuvati....tre911 wrote:Pogledaj ovo kaju, kolega abraham neki dan stavio, ono čista patologija i trovanje od samog rođenja i onda se ne treba čuditi đžangu, pupovcu ili nekom drugom čejenukaja_333 wrote:on kada se obraća hrvatima priča o toleranciji i ljubavi a kada je sa srbima popeva si malo o đeneralu draži i vukovaru. ne znam, jebem mu miša..mislim da bi ga trebalo na obavijesni razgovor pozvati malo češće, noću, vikendom i tako dok ne ode u sloveniju ili srbiju.vuksadinare wrote:http://www.direktno.hr/
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ma da, pa ti popovi su najveći četnici, oni bi trebali biti pod nadzorom i jednostavno ako ne stave nekoga tko nije četnik (mada ga treba naći svijećom) zabraniti im crkvu i gotovo.tre911 wrote:Pogledaj ovo kaju, kolega abraham neki dan stavio, ono čista patologija i trovanje od samog rođenja i onda se ne treba čuditi đžangu, pupovcu ili nekom drugom čejenukaja_333 wrote:on kada se obraća hrvatima priča o toleranciji i ljubavi a kada je sa srbima popeva si malo o đeneralu draži i vukovaru. ne znam, jebem mu miša..mislim da bi ga trebalo na obavijesni razgovor pozvati malo češće, noću, vikendom i tako dok ne ode u sloveniju ili srbiju.vuksadinare wrote:http://www.direktno.hr/
2015-08-15
I onda oni nama sole pamet o AS i prodavaju ekumenu sa likovima koji pjevaju u čast i slavu koljačima Hrvata. ma neka se gone u pm.kaja_333 wrote:ma da, pa ti popovi su najveći četnici, oni bi trebali biti pod nadzorom i jednostavno ako ne stave nekoga tko nije četnik (mada ga treba naći svijećom) zabraniti im crkvu i gotovo.tre911 wrote:Pogledaj ovo kaju, kolega abraham neki dan stavio, ono čista patologija i trovanje od samog rođenja i onda se ne treba čuditi đžangu, pupovcu ili nekom drugom čejenukaja_333 wrote:on kada se obraća hrvatima priča o toleranciji i ljubavi a kada je sa srbima popeva si malo o đeneralu draži i vukovaru. ne znam, jebem mu miša..mislim da bi ga trebalo na obavijesni razgovor pozvati malo češće, noću, vikendom i tako dok ne ode u sloveniju ili srbiju.vuksadinare wrote:http://www.direktno.hr/
Guest- Guest
ma njih treba stisnuti svim instrumentima i zatvoriti crkvu dok ne promjene popa, kada stave normalnog otvoriti ju.tre911 wrote:I onda oni nama sole pamet o AS i prodavaju ekumenu sa likovima koji pjevaju u čast i slavu koljačima Hrvata. ma neka se gone u pm.
2015-08-15
Epi ne bi ali ti ni ruku ne bi pružio, jednostavno bi digao sidro i otišao negdje dalje, njih jednostavno ne drži mjesto u ovakvim situacijama.michaellcmacha wrote:njima se nije za čuditi, niti ih treba percipirati kao smetnju ili ugrozu.... ali likovi poput epikura.... to je ekipa koja će ti bez jebem ti zabiti nož u leđa... takvih se treba čuvati....tre911 wrote:Pogledaj ovo kaju, kolega abraham neki dan stavio, ono čista patologija i trovanje od samog rođenja i onda se ne treba čuditi đžangu, pupovcu ili nekom drugom čejenukaja_333 wrote:on kada se obraća hrvatima priča o toleranciji i ljubavi a kada je sa srbima popeva si malo o đeneralu draži i vukovaru. ne znam, jebem mu miša..mislim da bi ga trebalo na obavijesni razgovor pozvati malo češće, noću, vikendom i tako dok ne ode u sloveniju ili srbiju.vuksadinare wrote:http://www.direktno.hr/
Guest- Guest
2014-04-11
tre tu si u zabludi, on je klasični obrazac kompromisera koji jedino i isključivo gleda sebe i svoj interes, a što se njega tiče, u hrvatskoj ni ne treba hrvata, njemu su sasvim ok i srbi... on bi i tebe i mene prvi prokazao i obilježio za odstrijel... jel nisi skužio kako se na početku pravi mutav, kao on nije vidio neg je samo pročitao da porfirije u stvari nije pjevao....
2015-08-08
tre911 wrote:Epi ne bi ali ti ni ruku ne bi pružio, jednostavno bi digao sidro i otišao negdje dalje, njih jednostavno ne drži mjesto u ovakvim situacijama.michaellcmacha wrote:njima se nije za čuditi, niti ih treba percipirati kao smetnju ili ugrozu.... ali likovi poput epikura.... to je ekipa koja će ti bez jebem ti zabiti nož u leđa... takvih se treba čuvati....tre911 wrote:Pogledaj ovo kaju, kolega abraham neki dan stavio, ono čista patologija i trovanje od samog rođenja i onda se ne treba čuditi đžangu, pupovcu ili nekom drugom čejenukaja_333 wrote:on kada se obraća hrvatima priča o toleranciji i ljubavi a kada je sa srbima popeva si malo o đeneralu draži i vukovaru. ne znam, jebem mu miša..mislim da bi ga trebalo na obavijesni razgovor pozvati malo češće, noću, vikendom i tako dok ne ode u sloveniju ili srbiju.vuksadinare wrote:http://www.direktno.hr/
Pa čovjek s godinama izgubi iluzije, ako bi zapucalo u Europi vjerojatno bih pokušao prebaciti obitelj na sigurno ako ne bih uspio, dijelio bih sudbinu ljudi koji ostaju. To je vrlo jednostavno.
Kad je HR u pitanju neće biti tu nikakve ugroze od Srba niti inače, tek jedino ako krene globalno sranje a onda je moguće sve...međutim prvenstveni problem za kontinent je pretenzija iz muslimanskog svijeta i američko huškanje na Rusiju.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Tako nešto.michaellcmacha wrote:tre tu si u zabludi, on je klasični obrazac kompromisera koji jedino i isključivo gleda sebe i svoj interes, a što se njega tiče, u hrvatskoj ni ne treba hrvata, njemu su sasvim ok i srbi... on bi i tebe i mene prvi prokazao i obilježio za odstrijel... jel nisi skužio kako se na početku pravi mutav, kao on nije vidio neg je samo pročitao da porfirije u stvari nije pjevao....
2014-04-11
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Chic Vu i ove godine tradicionalno se oglasio 13.5.2021 sa standardnom fantazijom malo pojacanom..pretukli smo vodje B.B.B
» Kad ti krene naopako krene...Hrvatska bi mogla ostati bez milijuna eura zbog - korupcije i vladavine prava
» Suljo novinarki:''Znate li gdje je Mauricijus?Ne znate"
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Kad ti krene naopako krene...Hrvatska bi mogla ostati bez milijuna eura zbog - korupcije i vladavine prava
» Suljo novinarki:''Znate li gdje je Mauricijus?Ne znate"
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
Page 4 of 7