Stoltenberg: Ukrajina ulazi u NATO
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Stoltenberg: Ukrajina ulazi u NATO
Zelensky i Kurti, dva najveća državnika današnjice.cassa nuowa wrote:Znači Ukrajinci su nam ka pravoslavna braća, a Kosovari ka muslimanska braća?!Eroo wrote:cassa nuowa wrote:Ja bi ovo stavija u korpus dobrih postova, ali ne znam kako. Nisam nikad to radija.cassa nuowa wrote:Eroo wrote:Ukrajina je već u NATO-u, samo to Rusima nitko još nije objasnio.
I Kosovo je u NATO-u.
Eto ti ih zapravo jedne i druge. Vodi ih kući svojoj slovenskoj...
Eroo- Posts : 79089
2016-07-22
Koja si ti panjina. Što se mene tiče mogu tamo 100godina ratovati, samo da Hrvatska i EU kojoj je Hrvatska kolonija ne gube perspektivu zbog toga.Eroo wrote:Mislim da vas rusofile više brine što će biti s Rusijom, nego s Ukrajinom. S razlogom.DesnaDojkaSareAshton wrote:Ako ti nije jasno kako će izgledati Ukrajina ( ili ono što ostane od nje ) pogledaj Libiju ( koja ima naftu, a ukrajini sve što vrijedi je pod okupacijom ) i pomnoži sa 1ooEroo wrote:Ukrajina je već u NATO-u, samo to Rusima nitko još nije objasnio.
Uostalom, zašto bi vas uopće brigalo što će biti s Ukrajinom?
Nego, javljaju li šta ruski mediji o tome kako je prošla njihova 72. brigada u Andijevki?
Ukrajinci se nešto hvale da ta brigada više ne postoji. Možda malo i pretjeruju, šta znam...
Mislim, ono, do 50 000 amputiraca u Ukrajini.
Ova ludost mora stati.
Njh vodi u svoju Bosnu.Eroo wrote:Zelensky i Kurti, dva najveća državnika današnjice.cassa nuowa wrote:Znači Ukrajinci su nam ka pravoslavna braća, a Kosovari ka muslimanska braća?!Eroo wrote:cassa nuowa wrote:Ja bi ovo stavija u korpus dobrih postova, ali ne znam kako. Nisam nikad to radija.cassa nuowa wrote:Eroo wrote:Ukrajina je već u NATO-u, samo to Rusima nitko još nije objasnio.
I Kosovo je u NATO-u.
Guest- Guest
cassa nuowa wrote:Ja bi ovo stavija u korpus dobrih postova, ali ne znam kako. Nisam nikad to radija.cassa nuowa wrote:Eroo wrote:Ukrajina je već u NATO-u, samo to Rusima nitko još nije objasnio.
Ovdje sam lijepio intervju sa Kenedijevim mladjim koji tvrdi da od ruskih hiper sonichnih raketa Amerika nema obranu.Plus toga sam tom idiotu ovdje isto tako zalijepio video od ovoga chovjeka jednog od najvecih struchnjaka za raketna oruzja .Objasnio je da je nemoguce da Patriot obori bilo koju tu raketu a ne 6.Medjutim ,taj bolesnik iako se kurchi nekakvim obrazovanjem ne prihvata dokaze struke.Dakle,to govno treba samo zaobilaziti kao ono na putu.Ja veceg idiota nisam sreo na internetu od njega.Ako imash vremena pogledaj ovaj video.
https://www.youtube.com/watch?v=MlwkU-LscIc
Rusi strahuju od AMERIČKE HIPERSONIČNE rakete dark eagle,stacionirane u Nemačkoj-prof.dr M.Milinović
Kad će Zelenski priznati Kurtijevo Kosovo?Eroo wrote:Zelensky i Kurti, dva najveća državnika današnjice.cassa nuowa wrote:Znači Ukrajinci su nam ka pravoslavna braća, a Kosovari ka muslimanska braća?!Eroo wrote:cassa nuowa wrote:Ja bi ovo stavija u korpus dobrih postova, ali ne znam kako. Nisam nikad to radija.cassa nuowa wrote:Eroo wrote:Ukrajina je već u NATO-u, samo to Rusima nitko još nije objasnio.
I Kosovo je u NATO-u.
Šta kažu?
DesnaDojkaSareAshton wrote:Kad će Zelenski priznati Kurtijevo Kosovo?Eroo wrote:Zelensky i Kurti, dva najveća državnika današnjice.cassa nuowa wrote:Znači Ukrajinci su nam ka pravoslavna braća, a Kosovari ka muslimanska braća?!Eroo wrote:cassa nuowa wrote:Ja bi ovo stavija u korpus dobrih postova, ali ne znam kako. Nisam nikad to radija.cassa nuowa wrote:Eroo wrote:Ukrajina je već u NATO-u, samo to Rusima nitko još nije objasnio.
I Kosovo je u NATO-u.
Šta kažu?
Kad je vidio koliki je onaj Vuchic ,chifutski kepec se usro::::)))
Što će to Kutiju? Albanija je priznata i to mu je najbitnije.DesnaDojkaSareAshton wrote:Kad će Zelenski priznati Kurtijevo Kosovo?Eroo wrote:Zelensky i Kurti, dva najveća državnika današnjice.cassa nuowa wrote:Znači Ukrajinci su nam ka pravoslavna braća, a Kosovari ka muslimanska braća?!Eroo wrote:cassa nuowa wrote:Ja bi ovo stavija u korpus dobrih postova, ali ne znam kako. Nisam nikad to radija.cassa nuowa wrote:Eroo wrote:Ukrajina je već u NATO-u, samo to Rusima nitko još nije objasnio.
I Kosovo je u NATO-u.
Šta kažu?
Nego, je li Kosovo u NATO-u ili nije? Šta kaže Vuchić, zna i se?
cassa nuowa wrote:Njh vodi u svoju Bosnu.Eroo wrote:Zelensky i Kurti, dva najveća državnika današnjice.cassa nuowa wrote:Znači Ukrajinci su nam ka pravoslavna braća, a Kosovari ka muslimanska braća?!Eroo wrote:cassa nuowa wrote:Ja bi ovo stavija u korpus dobrih postova, ali ne znam kako. Nisam nikad to radija.cassa nuowa wrote:Eroo wrote:Ukrajina je već u NATO-u, samo to Rusima nitko još nije objasnio.
I Kosovo je u NATO-u.
Malo si se pogubio. Neurozan?
Nego, je li Kosovo u NATO-u ili nije?
Pitam za moju gospođu.
Ne pratim te gluparije. Boli me kurac za Kosovo i NATO.Eroo wrote:cassa nuowa wrote:Njh vodi u svoju Bosnu.Eroo wrote:Zelensky i Kurti, dva najveća državnika današnjice.cassa nuowa wrote:Znači Ukrajinci su nam ka pravoslavna braća, a Kosovari ka muslimanska braća?!Eroo wrote:cassa nuowa wrote:Ja bi ovo stavija u korpus dobrih postova, ali ne znam kako. Nisam nikad to radija.cassa nuowa wrote:Eroo wrote:Ukrajina je već u NATO-u, samo to Rusima nitko još nije objasnio.
I Kosovo je u NATO-u.
Malo si se pogubio. Neurozan?
Nego, je li Kosovo u NATO-u ili nije?
Pitam za moju gospođu.
Samo me zanima Hrvatska i život u njoj.
Guest- Guest
Zašto Zelenski ne priznaje Kurtija. Da Kurti nije Putinofil?Eroo wrote:Zelensky i Kurti, dva najveća državnika današnjice.cassa nuowa wrote:Znači Ukrajinci su nam ka pravoslavna braća, a Kosovari ka muslimanska braća?!Eroo wrote:cassa nuowa wrote:Ja bi ovo stavija u korpus dobrih postova, ali ne znam kako. Nisam nikad to radija.cassa nuowa wrote:Eroo wrote:Ukrajina je već u NATO-u, samo to Rusima nitko još nije objasnio.
I Kosovo je u NATO-u.
Tebe bi trebali brinuti ruski amputiranci, a ne ukrajinski.DesnaDojkaSareAshton wrote:Koja si ti panjina. Što se mene tiče mogu tamo 100godina ratovati, samo da Hrvatska i EU kojoj je Hrvatska kolonija ne gube perspektivu zbog toga.Eroo wrote:Mislim da vas rusofile više brine što će biti s Rusijom, nego s Ukrajinom. S razlogom.DesnaDojkaSareAshton wrote:Ako ti nije jasno kako će izgledati Ukrajina ( ili ono što ostane od nje ) pogledaj Libiju ( koja ima naftu, a ukrajini sve što vrijedi je pod okupacijom ) i pomnoži sa 1ooEroo wrote:Ukrajina je već u NATO-u, samo to Rusima nitko još nije objasnio.
Nego, javljaju li šta ruski mediji o tome kako je prošla njihova 72. brigada u Andijevki?
Ukrajinci se nešto hvale da ta brigada više ne postoji. Možda malo i pretjeruju, šta znam...
Ova ludost mora stati.
Ukrajinski znaju zbog čega, a zbog čega su ruski?
Ruska vojska se povuče iz Ukrajine i rat prestaje istoga dana.
As simple as that.
Šandor Winnetou likes this post
Rusi su se povukli s Kube, a Ameri nisu iz Ukrajine.Eroo wrote:
As simple as that.
As simple as that.
Guest- Guest
Ero je li ovo Andijevka?DesnaDojkaSareAshton wrote:Koja si ti panjina. Što se mene tiče mogu tamo 100godina ratovati, samo da Hrvatska i EU kojoj je Hrvatska kolonija ne gube perspektivu zbog toga.Eroo wrote:Mislim da vas rusofile više brine što će biti s Rusijom, nego s Ukrajinom. S razlogom.DesnaDojkaSareAshton wrote:Ako ti nije jasno kako će izgledati Ukrajina ( ili ono što ostane od nje ) pogledaj Libiju ( koja ima naftu, a ukrajini sve što vrijedi je pod okupacijom ) i pomnoži sa 1ooEroo wrote:Ukrajina je već u NATO-u, samo to Rusima nitko još nije objasnio.
Ova ludost mora stati.
Izvlačenje cigle iz zida...Jedan brick u BRICKS manje.
Rusi su dobili za to povlačenje američkih nukleranih projektila iz Turske.cassa nuowa wrote:Rusi su se povukli s Kube, a Ameri nisu iz Ukrajine.Eroo wrote:
As simple as that.
As simple as that.
Neka onda i Ameri nešto dobiju da odu iz Ukrajine i izbjegnu nuklearni rat. Velesila ne smije imati svoje satelite na granicama druge velesile. To ti je nepisano pravilo. I glavni je razliog zašto su Rusi otišli s Kube.Šandor Winnetou wrote:Rusi su dobili za to povlačenje američkih nukleranih projektila iz Turske.cassa nuowa wrote:Rusi su se povukli s Kube, a Ameri nisu iz Ukrajine.Eroo wrote:
As simple as that.
As simple as that.
A Ameri nemaju šta dobit za svoj odlazak iz Ukrajine, jer su sve već pokrali šta su mogli.
Znači, ajmo Ameri...kiba iz Ukrajine.
To ili rat do istrebljenja.
Guest- Guest
Ameri nisu u ukrajini to je pod 1 ali da će biti nakon ovoga to je istina, rusima niko ne vjeruje i jasno je da će se prema barbarima dobro utvrditi granica pa nek se jebu sa azijom koliko god im drago.cassa nuowa wrote:Neka onda i Ameri nešto dobiju da odu iz Ukrajine i izbjegnu nuklearni rat. Velesila ne smije imati svoje satelite na granicama druge velesile. To ti je nepisano pravilo. I glavni je razliog zašto su Rusi otišli s Kube.Šandor Winnetou wrote:Rusi su dobili za to povlačenje američkih nukleranih projektila iz Turske.cassa nuowa wrote:Rusi su se povukli s Kube, a Ameri nisu iz Ukrajine.Eroo wrote:
As simple as that.
As simple as that.
A Ameri nemaju šta dobit za svoj odlazak iz Ukrajine, jer su sve već pokrali šta su mogli.
Ovaj rat se vodi zbog ulaska NATO u Ukrajinu. A završiti će dok NATO od toga ne odustane ili dok Rusija ne propadne.Šandor Winnetou wrote:Ameri nisu u ukrajini to je pod 1 ali da će biti nakon ovoga to je istina, rusima niko ne vjeruje i jasno je da će se prema barbarima dobro utvrditi granica pa nek se jebu sa azijom koliko god im drago.cassa nuowa wrote:Neka onda i Ameri nešto dobiju da odu iz Ukrajine i izbjegnu nuklearni rat. Velesila ne smije imati svoje satelite na granicama druge velesile. To ti je nepisano pravilo. I glavni je razliog zašto su Rusi otišli s Kube.Šandor Winnetou wrote:Rusi su dobili za to povlačenje američkih nukleranih projektila iz Turske.cassa nuowa wrote:Rusi su se povukli s Kube, a Ameri nisu iz Ukrajine.Eroo wrote:
As simple as that.
As simple as that.
Primjeti da Ukrajinu ne spominjem. Ona će biti najveći gubitnik, nakon nje EU, a hoće li prije popustiti NATO ili Rusija ostaje viditi. Rusija će imati mrtve, a zato će im živniti industrija. Dobra stvar za Ameriku i EU što će ovo dovesti do jačanja desnice nasuprot ljevici koja gura rat...
Super stvar će biti viditi iduće izbore kada ekipa slava bude navijala za pobjedu ljevičarske mumije Bidena , koji je zapravo ljevičarska vezija Leopold Mandića. Te je sa svojim moćima sposoban donijeti zakon da ljudi mogu promjeniti spol i klimu.
Rusija mora stati, jer Ukrajinci nemaju drugi izbor. Panju.DesnaDojkaSareAshton wrote:Koja si ti panjina. Što se mene tiče mogu tamo 100godina ratovati, samo da Hrvatska i EU kojoj je Hrvatska kolonija ne gube perspektivu zbog toga.Eroo wrote:Mislim da vas rusofile više brine što će biti s Rusijom, nego s Ukrajinom. S razlogom.DesnaDojkaSareAshton wrote:Ako ti nije jasno kako će izgledati Ukrajina ( ili ono što ostane od nje ) pogledaj Libiju ( koja ima naftu, a ukrajini sve što vrijedi je pod okupacijom ) i pomnoži sa 1ooEroo wrote:Ukrajina je već u NATO-u, samo to Rusima nitko još nije objasnio.
Ova ludost mora stati.
Veliš, Hrvatska je eu kolonija? A šta su oni narodi pod ruSSkom čizmom?
Gle, Hrvatska nikad nije bila u boljem stanju. Potroši više nego što zaradi
upravo kao "eu kolonija". Danas je u svijetu prepoznata kao ono šta jeste: biser.
Što je bil u ex Yu? Samo pogledaj reklamne plakate za turizam : Dubrovnik, Jugoslavija.
Beograd je za HR bio ono šta Moskva nastoji biti Ukrajini i Ukrajincima, Bjelorusiji, Kazahstanu itd.
Svi slavenski narodi odreda su od Rusa pobjegli. Kad kažem od Rusa, mislim od onaj
primitivni dio natopljens votkom, plus Čečeni, Jakuti,Burjati...Pogledaj samo na što im gradovi
i naselja liče. Za njih su slavenski narodi (Čehi, Slovaci, Poljaci, Hrvati...) pojam civiliziranosti.
Žao mim je pristojnih Rusa, oni su bili uvijek dio nas, bez obzira u kakvom su sistemu živjeli.
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Stoltenberg insistira na ulasku Gruzije u NATO
» Stoltenberg: NATO mora odgovoriti na Kinesku prijetnju
» Stoltenberg - Zvizdić: BiH i NATO imaju zajednički interes
» Stoltenberg: NATO spreman proširiti svoju misiju u Iraku
» Stoltenberg: NATO baze u Crnoj Gori samo ako budemo pozvani
» Stoltenberg: NATO mora odgovoriti na Kinesku prijetnju
» Stoltenberg - Zvizdić: BiH i NATO imaju zajednički interes
» Stoltenberg: NATO spreman proširiti svoju misiju u Iraku
» Stoltenberg: NATO baze u Crnoj Gori samo ako budemo pozvani
Page 2 of 4