ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kolinda: Rusija se umiješala u izbore na kojima sam izgubila od Milanovića

Go down

Kolinda: Rusija se umiješala u izbore na kojima sam izgubila od Milanovića  Empty Kolinda: Rusija se umiješala u izbore na kojima sam izgubila od Milanovića

Post by catabbath 13/9/2023, 16:24

BIVŠA predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović bila je prošlog tjedna gošća u podcastu One Decision bivšeg direktora britanske vanjsko-obavještajne službe MI6 Sir Richarda Dearlovea. Naglaske iz intervjua u kojem govori o ratu u Ukrajini i odnosu Rusije i Hrvatske prenosi N1. Grabar-Kitarović je rekla i da je Putin utjecao na izbore na kojima je izgubila od aktualnog predsjednika Zorana Milanovića.

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Kolinda: Rusija se umiješala u izbore na kojima sam izgubila od Milanovića  Empty Re: Kolinda: Rusija se umiješala u izbore na kojima sam izgubila od Milanovića

Post by catabbath 13/9/2023, 16:24

A šta reći...nije se Zoki pijan naslikavao sa Putinom.

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Kolinda: Rusija se umiješala u izbore na kojima sam izgubila od Milanovića  Empty Re: Kolinda: Rusija se umiješala u izbore na kojima sam izgubila od Milanovića

Post by Hoholo Mudovski 13/9/2023, 16:29

catabbath wrote:A šta reći...nije se Zoki pijan naslikavao sa Putinom.

Lako za to kako je izgubila izbore, tu nema ništa čudno jer bila je glupača. Hrvati oće rasne konje. Mene više zanima kako je spržila kilograme...

2023-08-31

Back to top Go down

Post by mentalitet 13/9/2023, 19:16

catabbath wrote:BIVŠA predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović bila je prošlog tjedna gošća u podcastu One Decision bivšeg direktora britanske vanjsko-obavještajne službe MI6 Sir Richarda Dearlovea. Naglaske iz intervjua u kojem govori o ratu u Ukrajini i odnosu Rusije i Hrvatske prenosi N1. Grabar-Kitarović je rekla i da je Putin utjecao na izbore na kojima je izgubila od aktualnog predsjednika Zorana Milanovića.

Americhka kuravica opet se guzi iako je vishe nitko ne jebe ni 2%.Shto si posaugala crnachkih kurcheva,posaugala si ,eno mozesh josh pushiti samo onom zlovencu u pelenama.On bi jadan bio sretan da ga dotaknesh rukom taj bi se od srece upisho ali je dobro shto ima pelene pa ne bi napravio vecu shtetu.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics