drama zbog 500€
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: drama zbog 500€
a jebga, desi se.Šandor Winnetou wrote:Ma kud baš na srpskom moru u srpskom Splitu da to doživi
sada kao svaki pravi cigo može na adu cingaliju.
kod nas bi to bio otok roma, moramo biti korektni.
zingara nemreš tvat peder jer je gejčina
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Šandor Winnetou likes this post
Dobar glumac ali dileja ovako. Pljuje Hrvate jer su ga kaznili ali da si ga pre tri dana pitao o istima, on ne bi imao ništa protiv njih.
mene su austrijanci kaznili.dzango wrote:Dobar glumac ali dileja ovako. Pljuje Hrvate jer su ga kaznili ali da si ga pre tri dana pitao o istima, on ne bi imao ništa protiv njih.
ne volim ih nikako ali sam prekršio zakon.
nisam pisao žalbe niti sam tulio da su smradovi.
jesu ali sam se zaigrao gasom pa vozio 250.
sve pet. platio kaznu i vozi dalje.
2014-12-30
dzango wrote:Dobar glumac ali dileja ovako. Pljuje Hrvate jer su ga kaznili ali da si ga pre tri dana pitao o istima, on ne bi imao ništa protiv njih.
A mozda to namjerno radi ili ga netko savjetuje iz neke markentishke agencije.Uglavnom,ochekujem sada od njega da bude turbo Srbin mjesto da pljuje po svom narodu.Dodushe ,u povijesti smo vidjeli milijune talentovanih likova u umjetnosti i tehnologijama dok kada malo popricha chovjek sa njima pomisli da im ne bi dao chovjek dvije zavezane kokoshi da chuva.Chudan je ljudski mozak.Imash ljudi koji ne mogu da govore ali su talentirani u nekim drugim oblastima.Posebno su mi bili uvijek interesantni slijepi pjevachi.Sreo sam jednoga slijepog schwabu dok sam zivio u Berlinu.Jebote imao sam osjecaj da ce svojim glasom sve porazbijati staklo u restoranu.U nechemu te priroda nagradi a sa nechim zajebe.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Drama zbog Kosova!Hitno sazvan sastanak VS UN-a
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» Ako zviždiš igračima zbog klečanja, onda si dio razloga zbog kojih igrači kleče
» Klisovic pobjesnio zbog SDP-ovaca:'Zbog tih kokosara odricem se place od 2300 eura.'
» Nemci u panici zbog nestašica: Zbog zejtina letele uvrede, pretnje, umalo i oklagija
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» Ako zviždiš igračima zbog klečanja, onda si dio razloga zbog kojih igrači kleče
» Klisovic pobjesnio zbog SDP-ovaca:'Zbog tih kokosara odricem se place od 2300 eura.'
» Nemci u panici zbog nestašica: Zbog zejtina letele uvrede, pretnje, umalo i oklagija
Page 2 of 2