Ruska invazija na Ukrajinu
Page 11 of 16
Page 11 of 16 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Rusija je spremna za pregovore o Ukrajini, ali neće razmatrati nikakve prijedloge za prekid vatre, jer je Moskva već jednom prevarena - Lavrov
...
Baš neobično za stranu pred porazom
...
Hoholo Mudovski- Posts : 7309
2023-08-31
Koliko vidim ima dosta uništvanja ruske tehnike na bojištu ovih dana :
itd al u svakom slučaju poprilično toga u ovih par dana.
itd al u svakom slučaju poprilično toga u ovih par dana.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Dole u Sahelu im se srušio i prevoznički zrakoplov:
Ruski transportni avion Ilyushin Il-76 srušio se u subotu poslijepodne u blizini piste zračne luke Gao u afričkoj državi Mali.
To je izvijestio portal za pregled letova Airlive, koji je dodao da bi avion mogao pripadati ruskoj plaćeničkoj grupi Wagner. Uzrok nesreće još nije jasan. Nesreća se dogodila tokom slijetanja. Avion se navodno srušio, a zatim zapalio.
Na afričkom kontinentu Rusija već duže vrijeme širi svoj utjecaj i prokremaljsku propagandu. Prema saznanjima CNN-a, Wagnerovci u Afriku uvoze rakete zemlja-zrak kojima podupiru paravojne borce RSF-a i njihovog vođu Mohameda Hamdana Dagala koji se od proljeća bore uz sudansku vojsku.
Srušio se ruski transportni avion u Africi, navodno pripadao grupi Wagner
Ruski transportni avion Ilyushin Il-76 srušio se u subotu poslijepodne u blizini piste zračne luke Gao u afričkoj državi Mali.
To je izvijestio portal za pregled letova Airlive, koji je dodao da bi avion mogao pripadati ruskoj plaćeničkoj grupi Wagner. Uzrok nesreće još nije jasan. Nesreća se dogodila tokom slijetanja. Avion se navodno srušio, a zatim zapalio.
Na afričkom kontinentu Rusija već duže vrijeme širi svoj utjecaj i prokremaljsku propagandu. Prema saznanjima CNN-a, Wagnerovci u Afriku uvoze rakete zemlja-zrak kojima podupiru paravojne borce RSF-a i njihovog vođu Mohameda Hamdana Dagala koji se od proljeća bore uz sudansku vojsku.
Srušio se ruski transportni avion u Africi, navodno pripadao grupi Wagner
2014-04-11
glup narod, šta drugo kazati...Oholo Mudovski wrote:Rusija je spremna za pregovore o Ukrajini, ali neće razmatrati nikakve prijedloge za prekid vatre, jer je Moskva već jednom prevarena - Lavrov
...
poraz je neizbježan, a dvojnik pok. putina ne želi pregovarati...
A prije par dana su baš tom raketom zemlja zrak srušili neki vojni avion ove druge strane u Sudanu.https://en.wikipedia.org/wiki/Rapid_Support_Forces
2014-04-11
2023-08-31
2023-08-31
Okupili se saveznici u obrani Zapadne civilizacije...
Oholo Mudovski wrote:Okupili se saveznici u obrani Zapadne civilizacije...
Veseli se srpski rode! OJXAAA...
Eroo wrote:Oholo Mudovski wrote:Okupili se saveznici u obrani Zapadne civilizacije...
Znamo mi da je Zapad pokvaren, korumpiran. odvratan i izopačen.
Vidimo mi sve. Nismo mi glupi.
Međutim, taj i takav Zapad je nama Šiptarima i Hrvatima je dao države koje ničim nismo zaslužili.
Ako Rusi opet pobijede, mi smo prvi najebali.
crvenkasti-
2014-04-17
Srpče, što te više boli traktorijada ili Kosovo republika...crvenkasti wrote:Eroo wrote:Oholo Mudovski wrote:Okupili se saveznici u obrani Zapadne civilizacije...
Međutim, taj i takav Zapad je nama Šiptarima i Hrvatima je dao države koje ničim nismo zaslužili.
NYT
Times je citirao Marinu Miron, postdoktorsku istraživačicu ratnih studija na King's Collegeu u Londonu, koja je rekla da se Rusiji čini ugodno držati teritorij koji trenutačno kontrolira umjesto da traži brze dobitke.
"Ništa se ne gubi time što se ne ide naprijed", rekao je Miron. “Cijela strategija u Ukrajini je da Rusi dopuste Ukrajincima da se suprotstave toj obrani, ubiju što je više moguće i unište što je više moguće zapadne opreme.”
Times je citirao Marinu Miron, postdoktorsku istraživačicu ratnih studija na King's Collegeu u Londonu, koja je rekla da se Rusiji čini ugodno držati teritorij koji trenutačno kontrolira umjesto da traži brze dobitke.
"Ništa se ne gubi time što se ne ide naprijed", rekao je Miron. “Cijela strategija u Ukrajini je da Rusi dopuste Ukrajincima da se suprotstave toj obrani, ubiju što je više moguće i unište što je više moguće zapadne opreme.”
Jučer se pojavila informacija da je Ruska protuzračna obrana oborila vlastiti avion iznad privremeno okupiranog Tokmaka. Danas to potvrđuje bivši ruski pilot povezan s ruskim zračnim snagama, koji je objavio tužan post s ruskim lovcem Su-35. Također se navodi da je pilot preminuo.
2014-04-11
Šandor Winnetou likes this post
Leading candidate in Slovakia promises to IMMEDIATELY stop aid to Ukraine and end sanctions against Russia if elected prime minister
“Kiev will not get another bullet from us”
......
......
normalan čovjek, antifašist...Oholo Mudovski wrote:Leading candidate in Slovakia promises to IMMEDIATELY stop aid to Ukraine and end sanctions against Russia if elected prime minister
......
a ne ko andry plenkovsky, i ovi ukronaci žohari s foruma...
stoka poremećena...
Oholo Mudovski wrote:Srpče, što te više boli traktorijada ili Kosovo republika...crvenkasti wrote:Eroo wrote:Oholo Mudovski wrote:Okupili se saveznici u obrani Zapadne civilizacije...
Umukni, smrade četnički!
Pravi Hrvati navijaju za Ukrajince, a ne za Ruse.
Rusi su Srbi.
crvenkasti-
2014-04-17
Ruske zračne svemirske snage pokreću snažne napade na tvornicu koksa i kemikalija Avdeevka
Ruske posade, koristeći klizne bombe velike snage, izvode ciljane napade na militante koji su se zadržali u tvornici koksare u gradu Avdeevka
Ruske posade, koristeći klizne bombe velike snage, izvode ciljane napade na militante koji su se zadržali u tvornici koksare u gradu Avdeevka
2014-04-11
Page 11 of 16 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu