Prva runda:'Pernar vs Senf'
Page 1 of 1
Prva runda:'Pernar vs Senf'
https://www.vecernji.hr/zagreb/video-pogledajte-kako-je-pernar-napravio-show-na-konferenciji-tomasevic-mu-nije-ostao-duzan-1705505
vuksadinare- Posts : 100086
2015-09-08
Re: Prva runda:'Pernar vs Senf'
Pernar:'Jesu li tramvaji stariji od 15 godina?'
Senf:'hm..krsljuc..jesu proizvedeni 1996..kh..kh...ali ja tvrdim da nisu stariji od 10,15..kh..kh..tako mi djeluju'
Senf:'hm..krsljuc..jesu proizvedeni 1996..kh..kh...ali ja tvrdim da nisu stariji od 10,15..kh..kh..tako mi djeluju'
2015-09-08
na što mu je ovaj odgovorio "odi svjedočiti po Zambiji
debotoijusto- Posts : 31470
2014-04-12
ovaj pacijent pita logična pitanja, ali je žalosno pored toliko jebivjetara iz DPa i MOSTa mora ovaj luđak pitati pitanja koja bi svatko od nas trebao pitati.
jadna nam majka
jadna nam majka
jel vam je taj naci klaun još uvijek na platnom spisku?vuksadinare wrote:Pernar:'Jesu li tramvaji stariji od 15 godina?'
vili40-
2015-08-02
..koliko znam...nije ni bio on je i dalje u kompi sa sincicem i imaju stranku samo drugog naziva...to sto su se poklopile neke akcije sa akcijama dp-a ne znaci da je na platnom ili nekom drugom spiskuvili40 wrote:jel vam je taj naci klaun još uvijek na platnom spisku?vuksadinare wrote:Pernar:'Jesu li tramvaji stariji od 15 godina?'
2015-09-08
I on gradonačelnik...?!vuksadinare wrote:Pernar:'Jesu li tramvaji stariji od 15 godina?'
Jadan Zagreb. Bože oslobodi...
Guest- Guest
...a nije mu Senf ni znao odgovoriti zašto se više brine o Ukrajincima nego o Hrvatima, već se počeo izvlačiti muljanjem o Pernarovoj prošlosti.
Guest- Guest
dva aktivista idiota i parazita
poetska pravda: Pernar radi Tomici ono što je Tomica radio Bandiću - trola ga.
Tomica bahato odgovara u stilu Bandića, a oni koji bi se prije zgrozili nad bahatošću sad misle da je to jako smiješno (bok, debo)
poetska pravda: Pernar radi Tomici ono što je Tomica radio Bandiću - trola ga.
Tomica bahato odgovara u stilu Bandića, a oni koji bi se prije zgrozili nad bahatošću sad misle da je to jako smiješno (bok, debo)
Pernar i Senf, dva kretena.
Kizo i anemija, naprosto odvratni likovi.
Kizo i anemija, naprosto odvratni likovi.
dijagram-
2015-08-09
marcellus likes this post
Lako za Pernara. On nije gradonačelnik.dijagram wrote:Pernar i Senf, dva kretena.
Problem je kad ti je gradonačelnik kreten.
Imamo mi takvog i u Splitu.
Guest- Guest
....kad ovi iz zagreba porucuju splitu da su orjunasi a na celu zagteba teska orjuna..aj ovaj u splitu je bar pjevao ustaske pjesme i iskreno moze jedino glumiti orjunasa ali nije iskonski kao ovaj u zagrebu i pajdasi mu
2015-09-08
Nije on orjunaš, nego šmokljan.vuksadinare wrote:....kad ovi iz zagreba porucuju splitu da su orjunasi a na celu zagteba teska orjuna..aj ovaj u splitu je bar pjevao ustaske pjesme i iskreno moze jedino glumiti orjunasa ali nije iskonski kao ovaj u zagrebu i pajdasi mu
Programirani znanstvenik. Nije za njega politika.
On se tu gubi.
Guest- Guest
Similar topics
» Milanović-Komadina prva runda
» Dara iz Jasenovca - prva minuta prva srpska laž
» Senf:'Nisam ja majke mi.Kekin je'.Senf svalio svu odgovornost zbog murala na Ivanu Kekin.
» Nakon EU izbora kreće nova runda trpačine
» Do ruba prekida odnosa?Stier i Dačić nova runda verbalnog sukoba...
» Dara iz Jasenovca - prva minuta prva srpska laž
» Senf:'Nisam ja majke mi.Kekin je'.Senf svalio svu odgovornost zbog murala na Ivanu Kekin.
» Nakon EU izbora kreće nova runda trpačine
» Do ruba prekida odnosa?Stier i Dačić nova runda verbalnog sukoba...
Page 1 of 1