Karl Bilt: Gubitak za Rusiju, a dobitak za srpski IT sektor!
Page 1 of 1
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Karl Bilt: Gubitak za Rusiju, a dobitak za srpski IT sektor!
Barem neko da profitira u Evropi od izbeglica..
2014-08-25
Re: Karl Bilt: Gubitak za Rusiju, a dobitak za srpski IT sektor!
Rusi na svakom koraku. Ima ih po Centru, dosta po Novom Beogradu. Ostalo nisam isao. Ne verujem da su svi u IT, malo mo ga daje i Karl Bildt. Vidim da se muvaju oko Airport City-@, Treci Bulevar na Novom Beogradu, gde su te office building. Ispres Starog Merkatora, Ukrajinka prodaje voce i povrce, bore se ljudi, sta ce. Nikakvih problema izmedju ljudi, jedino ako dofju politicari, pa da zakuvaju corbu. Taj IT, ne znam jel traze ljude, oni su u toj prici od ranije, imaju klijente i razradjenu pricu. Beograd, samo je Nebo granica. Ima dosta turista, to je malo cudno, kako dodju, ne znam. Turci busevima, avionom, ali ih ima i iz Zapadne Evrope, ranije redje bilo. Lepe se dosta za Belgrade Waterfront, restorani oni ispred, to hiljade ljudi a i strani restorani, neki Sicilijanci oridjinale. Eto, kako budu dizali uz reku, postace ko Dubai a Rusi sve vise dolaze. Prvo dodju u izvidnicu, koliko sam snimio. Iznajmljuju sobe po Centru, Knez Mihajlova, Kalemegdan. Onda imaju neke vodice turisticke. Razmenjuju sa njima sve informacije o kulturi i svemu. Tada merkaju, da li ce se preseliti. Pitaju onog iz Reception na Ruskom, on na Srpskom, razumeju se. Pegaz onaj Turski ih dovlaci, video licno. Nikoga nisam pratio, ali se eto desilo. Uglavnom mirni, nikakvih nasilnika ili problematicnih slucajeva, bilo sa Ukrajinske ili Ruske strane.
2014-08-25
Similar topics
» Bilt : Na BiH bi se mogao primjeniti ciparski model ulaska u EU
» 'Srpski svet'opet u akciji:'Hrvatski jezik nije hrvatski vec srpski'
» Preminuo Karl Gorinsek
» World economic forum: What is Karl Marx legacy
» DW: Gubitak kontrole, davimo se!
» 'Srpski svet'opet u akciji:'Hrvatski jezik nije hrvatski vec srpski'
» Preminuo Karl Gorinsek
» World economic forum: What is Karl Marx legacy
» DW: Gubitak kontrole, davimo se!