Američki general: Ukrajinci su probili glavnu liniju ruske obrane Index Vijesti 20:20, 25. kolovoza 2023.
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Američki general: Ukrajinci su probili glavnu liniju ruske obrane Index Vijesti 20:20, 25. kolovoza 2023.
Otimario konje i evo njega.
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Re: Američki general: Ukrajinci su probili glavnu liniju ruske obrane Index Vijesti 20:20, 25. kolovoza 2023.
mentalitet wrote:Bolest jarane svih kamenjara je upravo to i zato se dobro slazu sa fashistichkom ideologijom i schwaba i amera i engleza.
Slažemo se i šta sad?
To je naš svijet i u njemu se osjećamo fantastično.
A ti ih mrziš, ali im i dalje timariš konje. Trpi i timari, jebiga...
Eroo wrote:Otimario konje i evo njega.
Opet sudish po sebi i skachesh sam sebi u usta,Idiote sa pelenama,Konjushari slovenski i hrvatski su zivjeli u Austro_Ugarskoj,(pogrdan naziv za tvoj sadashnji i bivshi narod)Tako da ,kako rekoh prije,.Nije sramota biti mlad i glup ,ali toliki metuzalem i plus toga glup ko kurac je sramota za ljudski rod a ne za tebe.Eno ti Zelenski smijenio ministra obrane Alekseja Reznikova jer zeli posrkati svu slavu ukro ofanzive,mada ,prije ce biti da su mu moji ameri gospodari i vas i ukrajinaca i zlovenaca telefonski naredili.Zeleni,skidaj to jer nishta ne znate osim ginuti kao glineni golubovi.Dakle,poznavajuci amere slijedeci je Zeleni koji izlazi sa nogama naprijed u sanduku punom droge koju ce ameri prokrijumchariti za Bajdenovog sina goboreci kako ce odrzati pochasti Zelenskom koji se okliznuo na koru od banane i slavno pao za Ukrajinu.Slava banani:::))))
Eroo wrote:mentalitet wrote:Bolest jarane svih kamenjara je upravo to i zato se dobro slazu sa fashistichkom ideologijom i schwaba i amera i engleza.
Slažemo se i šta sad?
To je naš svijet i u njemu se osjećamo fantastično.
A ti ih mrziš, ali im i dalje timariš konje. Trpi i timari, jebiga...
Jebo vam Tito mater ustashku,trebo vas je pobiti zajedno sa djecom ko shtakore da ne zagadjujete hrvatski narod.Ali nije jer je i sam bio ujkan a oni ga glupi srbi i dalje drze u kuci korova.Shto reche Sheshelj ,Na kolac majku mu jebem ustashku::::)))I bio je u pravu.
mentalitet wrote:Eroo wrote:Otimario konje i evo njega.
Opet sudish po sebi i skachesh sam sebi u usta,Idiote sa pelenama,Konjushari slovenski i hrvatski su zivjeli u Austro_Ugarskoj,(pogrdan naziv za tvoj sadashnji i bivshi narod)Tako da ,kako rekoh prije,.Nije sramota biti mlad i glup ,ali toliki metuzalem i plus toga glup ko kurac je sramota za ljudski rod a ne za tebe.Eno ti Zelenski smijenio ministra obrane Alekseja Reznikova jer zeli posrkati svu slavu ukro ofanzive,mada ,prije ce biti da su mu moji ameri gospodari i vas i ukrajinaca i zlovenaca telefonski naredili.Zeleni,skidaj to jer nishta ne znate osim ginuti kao glineni golubovi.Dakle,poznavajuci amere slijedeci je Zeleni koji izlazi sa nogama naprijed u sanduku punom droge koju ce ameri prokrijumchariti za Bajdenovog sina goboreci kako ce odrzati pochasti Zelenskom koji se okliznuo na koru od banane i slavno pao za Ukrajinu.Slava banani:::))))
Konji su lijepe životinje, nema u tome ništa loše što ih timariš.
Loše bi bilo da si konjokradica. Na tvoju sreću nisi pljačkaški gen naslijedio.
Eroo wrote:mentalitet wrote:Eroo wrote:Otimario konje i evo njega.
Konji su lijepe životinje, nema u tome ništa loše što ih timariš.
Loše bi bilo da si konjokradica. Na tvoju sreću nisi pljačkaški gen naslijedio.
Ooooo probudio se usrani labud,Jesi popio ljekice?Zamijenio peleme?Kad malo bolje razmislim ,boljr mi je da odem neshto jebat nego tebe nedaj boze nosit na savjesti,iako je bolje unrijeti nego nositi pelene.
Nisu oni probili ništa sve je isto kao što je i bilo, ali i dalje ginu ko sumanuti.
Za ovu ofenzivu imaju još oko mjesec dana a onda nastupaju kiše i ono ukrajinsko blato i morat će sve da zaustave
Već tri mjeseca su prošla teško da mogu nešto za ovih mjesec dana... Surovikinova linija je ko Mažino linija a Ukri ni do te linije nisu došli
Za ovu ofenzivu imaju još oko mjesec dana a onda nastupaju kiše i ono ukrajinsko blato i morat će sve da zaustave
Već tri mjeseca su prošla teško da mogu nešto za ovih mjesec dana... Surovikinova linija je ko Mažino linija a Ukri ni do te linije nisu došli
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Orban bez srama : EU treba svaki cent, a mi šaljemo milijarde eura Ukrajini Index Vijesti 22:20, 25. kolovoza 2023.
» Lijepe vijesti iz 2023 g.
» Američki ministar obrane dolazi u Hrvatsku
» Vijesti koje jutarnji i index nece objavit
» WATCH LIVE: Ukrainian President Zelenskyy addresses the 2023 United Nations General Assembly
» Lijepe vijesti iz 2023 g.
» Američki ministar obrane dolazi u Hrvatsku
» Vijesti koje jutarnji i index nece objavit
» WATCH LIVE: Ukrainian President Zelenskyy addresses the 2023 United Nations General Assembly
Page 3 of 3