Bravo Švabo!
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Re: Bravo Švabo!
Kaže da onaj Ajax i Amsterdam Arenu ne može nikada zaboraviti.
Često vrti kadrove te pobjede koja je bila katapult za kasnije ‘modre’ uspjehe...
- Stigli smo u Amsterdam da budemo sparing-partneri velikom Ajaxu. Nakon poraza u Maksimiru, nitko nije vjerovao u nas i to nas je dodatno motiviralo. Kakvu smo utakmicu odigrali... Evo, i sad se naježim kada se sjetim trenutaka. Znam svaki detalj i redovito je igram u glavi - priznaje Georg Koch.
Često vrti kadrove te pobjede koja je bila katapult za kasnije ‘modre’ uspjehe...
- Stigli smo u Amsterdam da budemo sparing-partneri velikom Ajaxu. Nakon poraza u Maksimiru, nitko nije vjerovao u nas i to nas je dodatno motiviralo. Kakvu smo utakmicu odigrali... Evo, i sad se naježim kada se sjetim trenutaka. Znam svaki detalj i redovito je igram u glavi - priznaje Georg Koch.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Znate, danas su na sceni nove generacije. Oni mladići, prepoznat će te ih po tome što izlaze iz svlačionica sa smiješnim torbicama pod pazuhom. Njima je sve servirano i nemaju grama poštovanja prema ljudima koji desetljećima rade u klubovima. Onda odigraju jednu utakmicu i misle da su svu pamet svijeta popili. Ja ne pripadam tom svijetu. Meni je oružar prva zvijezda kluba jer on je konstanta, svi su prolazni. Tako sam odgajan, tako mislim
2015-08-19
“Volim ovaj Maksimir. Kada uđete na stadion, ovdje miriše na nogomet. U WC-u je miris znoja, dima i urina bezbroj generacija koje su gradile klub”
2015-08-19
Prva teza mu stoji i svaka čast, ali s ovom drugom malo jede govna ipak...
darth_vader-
2014-04-17
Similar topics
» Pitanje za Švabo boya
» Opet mali Švabo plače
» Švabo postao gradonačelnik Temišvara
» bravo Messi :)
» Mali Švabo opet jede govna
» Opet mali Švabo plače
» Švabo postao gradonačelnik Temišvara
» bravo Messi :)
» Mali Švabo opet jede govna