Gonite se u tri pm
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Gonite se u tri pm
Treba im svima dat napunjeni pištolj tko ima probleme u vezi il braku. Bit će manje debila na površini ove planete i planeta će biti pametnija.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Al šta jest vruće je. Ide tuširanje da se malo rashladimo. Prokuva i mozak od velike topline.
2014-04-11
Ko da san pet kila tereta skinija sa sebe ovim tuširanje. Ja ću slušat nečije jajkanje do kraja života. Šta san ja tebi ? Nekakva vreća za udaranje pa se na meni prazniš i liječiš svoje frustracije jer nije kako ti želiš da bude u tvom idealnom egoističnom raju. Kad te namlatim ko vola u kupusu i izbacim iz kuće prisist će ti sve i samo češ gledat kako da utekneš šta dalje od Pakla tj mene.
2014-04-11
Prijestolja čine sedmi zbor nebeske hijerarhije. Oni personificiraju Božju pravdu i autoritet. Prema Denyju Aeropagitu, oni su potpuno gluhi za sve ljudske napasti i imaju privilegiju služiti kao sjedište Boga i temelj svijeta, otuda i njihov naziv. Oni provode božansku pravdu kako bi organizirali materijalni svijet i nadahnuli predstavnike reda u njemu. Izraz "pravda" ovdje ne treba shvatiti u smislu zakona , već u smislu dosljednosti između stvarnosti i božanskog plana: radi se više o pravednosti nego o pravdi u uobičajenom smislu riječi.RayMabus wrote:Ja ću slušat nečije jajkanje do kraja života. Šta san ja tebi ? Nekakva vreća za udaranje pa se na meni prazniš i liječiš svoje frustracije jer nije kako ti želiš da bude u tvom idealnom egoističnom raju. Kad te namlatim ko vola u kupusu i izbacim iz kuće prisist će ti sve i samo češ gledat kako da utekneš šta dalje od Pakla tj mene.
2014-04-11
Sad fino kafica pa filmovi do ujutro. Noći su ugodne. Nekakvi debili koji će mi jajkat po kući ne tribaju a niti ih uopće tražim u životu i da mi postanu dio istoga tj trenutne ali i bilo koje iduće inkarnacije. Kod mene nema jajkanja jer dođe Demon i razbije ti glavu i krene na taj tvoj ego jer mu je to posao.
2014-04-11
Ne dođe. Bog je uvijek s menom a Đava nikad ne spava. Znači uvijek je tu. A vi ste ti koji biraju da li ga žele i upoznati.
2014-04-11
Najbolje vam je uteč. To vam je ko oni Egzorcista samo šta ja znam točno šta izvodim tj mi. Taj zbog kojeg tako šta aktiviram je u velikim problemima. On je meta.
2014-04-11
Sad vam se više ne sviđa ideja da budete i vi đenerali Galaksije najvišeg ranga. Treba biti opsjednut na vlastiti zahtjev i na ti s Demonima. Vjerujem da vam to nije baš ugodno.
2014-04-11
Meni to ne smeta. Nema zašto. Smetaju mi nadobudi debili koji mi dođu i pametuju. Oni mi dođu nešto poput doručka. Nešto šta ćemo ubrzo prožvakt i ispljunit. I predstava počme.
2014-04-11
Ima puno nadobudih debila na ovoj planeti. Sad ćemo to sve pomest.
2014-04-11
Stvaramo novi svijet.
Moja ime je i kao inkarnirani i kao duša Nova duša a to znači dolazi promjena i anđeo sam Znanja a to su Prijestolnici a njihova je zadaća pomagati inkarniranim dušama na njihovom duhovnom putu.
Tri puta me preglasaš i onda me praviš budalom i misliš da ja tako truli nakaradni sistem neću uništit tj da ću to ostavit tako na ovoj planeti tj njenoj površini.
AJTE BOG.
---
Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi i onda postavio uvjet ili izborni zakon ili ograničenje mandata na dva ko u Americi i onda se Komšić ne bi mogao kandidirati.
Amerikancima puna usta borba protiv korupcije a šta je vijećni mandat nego upravo to al eto njima ne odgovara jer neće doć onda njihov pa onda ništa i tko te jebe.
Lipo san vam se potpisa dole ispod tog posta od prije godinu dana i rekao ne bio ja to ako to ne bude tako.
General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije Znanja.
EU sastanak i svi osim Orbana za održavanje izbora u BiH dakle podrška Komšiću i odma dva dana nakon toga napad na Ukrajinu i sad kad su izbori u BiH idući tjedan Rusija službeno anketira dijelove Ukrajine.
Mislite da je ovo slučajno kako se datumi poklapaju.
Moja ime je i kao inkarnirani i kao duša Nova duša a to znači dolazi promjena i anđeo sam Znanja a to su Prijestolnici a njihova je zadaća pomagati inkarniranim dušama na njihovom duhovnom putu.
Tri puta me preglasaš i onda me praviš budalom i misliš da ja tako truli nakaradni sistem neću uništit tj da ću to ostavit tako na ovoj planeti tj njenoj površini.
AJTE BOG.
---
Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi i onda postavio uvjet ili izborni zakon ili ograničenje mandata na dva ko u Americi i onda se Komšić ne bi mogao kandidirati.
Amerikancima puna usta borba protiv korupcije a šta je vijećni mandat nego upravo to al eto njima ne odgovara jer neće doć onda njihov pa onda ništa i tko te jebe.
Lipo san vam se potpisa dole ispod tog posta od prije godinu dana i rekao ne bio ja to ako to ne bude tako.
General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije Znanja.
EU sastanak i svi osim Orbana za održavanje izbora u BiH dakle podrška Komšiću i odma dva dana nakon toga napad na Ukrajinu i sad kad su izbori u BiH idući tjedan Rusija službeno anketira dijelove Ukrajine.
Mislite da je ovo slučajno kako se datumi poklapaju.
2014-04-11
Odusta san od žena. U osnovi od veza. Nemam problema sa ženama uopće al ove šta bi se s demonom igrale svojih ženkih igrica san stavija rampu. S time se ne igraš jer su te ženske igrice u osnovi vaginalna manipulacija a to znači da si nadobudi idiot i ....i onda šou počme.
2014-04-11
Svaka manipulacija je manipulacija. I onda Demon počme obradu pa izgadi mic po mic ciljano takvu žensku i na kraju one neće da imaju posla s kretenom tj menom. A baš šteta jer ni demon ne želi imati ništa s manipulatorskim govnom.
2014-04-11
Zato sam im stavio rampu. Misliš se možda je ova iduća normalna a one sve na isti kalup. Zbljuv
2014-04-11
Muško ženske igrice su manipulacija. Njen cilj je da je ti fačkaš kako bi ti na kraju rekla da si je ti ujeba pa sad preuzmi odgovornost za obitelj tj nju i djete. Jel ? Ličim li ti ja na idiota ?
2014-04-11
Gadljivo šta jest jest. Prije bi se dogovorija s nekom pa napravit dite i imam svoje obaveze tu i sve se zna unaprid nego ovo pa da mi cili život ovakva kljuca u mozak i nabija krivicu jer eto ja san nju ujeba pa si ti kriv za to itd pa ću ti ja nabijat osjećaj krivice za to. Ma mrš u tri pm smeće jedno.RayMabus wrote:Muško ženske igrice su manipulacija. Njen cilj je da je ti fačkaš kako bi ti na kraju rekla da si je ti ujeba pa sad preuzmi odgovornost za obitelj tj nju i djete. Jel ? Ličim li ti ja na idiota ?
2014-04-11
To je bolestan odnos. Fačkaj ti mene pa me ujebi tako da ja tebi mogu nabivat osećaj krivice ako ne prezmeš brigu za mene i dijete. Pa to je mentalno bolesna ženska osoba.
2014-04-11
Šetaš poljanama te mentalne bolešćine i samo se pitaš jesu li ove normalne. Na kraju im staviš rampu. A štaš drugo. I pijuckaš kavicu u miru Božjem bez te mentalne boleščine u kući i životu.
2014-04-11
Danas san se baš naspava. Dobro jutro radni narode Crne Gore. Smrt emanicipaciji, sloboda muškarcima.
2014-04-11
Šta je osoba pametnija, to je lijenija. Zato ja ovoliko spavam.
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Page 2 of 3