"I ko će da pomogne, nego tri Srbina"
Page 1 of 1
"I ko će da pomogne, nego tri Srbina"
https://www.b92.net/putovanja/vodic-kroz-grcku.php?yyyy=2023&mm=08&dd=11&nav_id=2377954
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: "I ko će da pomogne, nego tri Srbina"
Treba znati sa Grcima. Neki su i nas sramotili, ali to je vec druga prica. Navijaci sire sliku na veliko, treba kontrolisati iste, jer je to otprilike slika kasnije o svima. Pitaju se ljudi, sta imam ja sa time, tacno. Mediji jos trce da sve etiketiraju isto. Ovde tri iz Alzira, Francuski drzavljani, oteli nekome sat, pratili ga danima, javili poreklo iz Alzira, ali kada Romi kradu i prave sranja, onda kazu Slavi ili drzavljani Hrvatske, Srbije. Zato je potrebno razumeti pricu i odmah reagovati. Mediji sire Rasizam, nekada i Policija, koja sada bira reci, jer moze pasti tuzba. Film neki, udara po Romima, koristi ime Bozidar, trube, ne poznaju pricu, rizikuju Tuzbu, Ministarstvo Kulture isto ne kapira. Zato su to osetljive teme a pustiti Huligane da pljuju po svima, glup potez. Italijani te etiketiraju Nacistima i olosem. Dovedes sebe u losu poziciju, jer nemas glavu, ne koristis istu.
Koliko je meni doslo puta nekoga da nalupam, ali onda kazem, ne, ima odmah po vama svima da ispljuju, tako da kazem ne. Treba znati i ne davati materijala drugima da kasnije isti koriste. Jedva cekaju da ti ga zavuku.
Koliko je meni doslo puta nekoga da nalupam, ali onda kazem, ne, ima odmah po vama svima da ispljuju, tako da kazem ne. Treba znati i ne davati materijala drugima da kasnije isti koriste. Jedva cekaju da ti ga zavuku.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: "I ko će da pomogne, nego tri Srbina"
Jebe mi se za Grke i šta oni misle o meni il općenito nama Hrvatima.
Pa ti huligani su mogli otić bilo di, ta utakmica se mogla igrat bilo di tj neki drugi klub i neka država. Šta mene boli kurac za njih sviju i šta će netko misli o meni ? Nek se gone u pm svi skupa. Sjašite.
Pa ti huligani su mogli otić bilo di, ta utakmica se mogla igrat bilo di tj neki drugi klub i neka država. Šta mene boli kurac za njih sviju i šta će netko misli o meni ? Nek se gone u pm svi skupa. Sjašite.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Similar topics
» Split: sezona je katastrofa i svi ćemo, ako nam se ne pomogne, pocrkat
» Rusija spremna da pomogne SAD u borbi protiv Covid-19
» Vučić: Zašto je Hrvatskoj problem da pomogne izbeglicama
» Aktivist moli da se pomogne Nigerijcu zatvorenom u prihvatilištu
» Vukanovic moli Vučica da im pomogne u osnivanju vojske republike Srpske
» Rusija spremna da pomogne SAD u borbi protiv Covid-19
» Vučić: Zašto je Hrvatskoj problem da pomogne izbeglicama
» Aktivist moli da se pomogne Nigerijcu zatvorenom u prihvatilištu
» Vukanovic moli Vučica da im pomogne u osnivanju vojske republike Srpske