ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

porebambile su mi skvere na zveljarinu

Go down

porebambile su mi skvere na zveljarinu Empty porebambile su mi skvere na zveljarinu

Post by debotoijusto 5/8/2023, 09:45

S OBZIROM na to da je danas prva subota u mjesecu, muškarci okupljeni u inicijativu "Muževni budite" organizirali su klečanje i molitvu krunice na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. Najavili su kako će se povodom Dana branitelja i domovinske zahvalnosti u sklopu krunice prisjetiti žrtve branitelja.
Također će moliti da muškarci postanu duhovni autoriteti u obitelji koji će hrabro svjedočiti i prenositi katoličku vjeru, za život u predbračnoj čistoći, čednost u odijevanju i ponašanju, obnovu katoličkih brakova, za prestanak pobačaja i otvorenost bračnih parova životu.

porebambile su mi skvere na zveljarinu 04658794-f9ec-4c80-851f-ec338d4cd7ee

Iz inicijative "Muževni budite" su upozorili klečavce da ne daju izjave za svjetovne medije, "koje će ionako izokrenuti", nego da "na javnim mjestima molitve zagovaraju za hrvatski narod i Crkvu". 

https://www.index.hr/vijesti/clanak/klecavci-opet-na-sredisnjem-zagrebackom-trgu-molit-ce-i-u-drugim-gradovima/2485066.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_najnovije_d
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

porebambile su mi skvere na zveljarinu Empty Re: porebambile su mi skvere na zveljarinu

Post by crvenkasti 5/8/2023, 10:31

To su pravi Hrvati.

Oni se trude da učine nešto za Hrvatsku.

A ne ko mi ostali. Samo sjedimo, pijemo pivu i pametujemo kako ništa ne valja.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Back to top