Kolinda 'osvojila' Facebook hit videima
Page 1 of 1
Kolinda 'osvojila' Facebook hit videima
PREGLEDANI 700 TISUĆA PUTA Kolinda 'osvojila' Facebook hit videima
Povijesnoj pobjedi u Poljskoj svjedočila je i Kolinda Grabar-Kitarović koja je svoje dojmove podijelila na Facebooku – na oduševljenje velikog broja korisnika koji su joj poručili da ostane do finala
Hrvoje Jurman | 28.01.2016. / 08:14
4
Kolinda slavi na terenu (foto: Facebook)
http://zimo.dnevnik.hr/clanak/za-nasu-hrvatsku-predsjednice-ostanite-do-finala---424594.html?r=jutarnji:ext:2
Kraljica!
Povijesnoj pobjedi u Poljskoj svjedočila je i Kolinda Grabar-Kitarović koja je svoje dojmove podijelila na Facebooku – na oduševljenje velikog broja korisnika koji su joj poručili da ostane do finala
Hrvoje Jurman | 28.01.2016. / 08:14
4
Kolinda slavi na terenu (foto: Facebook)
http://zimo.dnevnik.hr/clanak/za-nasu-hrvatsku-predsjednice-ostanite-do-finala---424594.html?r=jutarnji:ext:2
Kraljica!
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Re: Kolinda 'osvojila' Facebook hit videima
Šta ti je zajedništvo, a?
Čuj povijesno,a bogtejebo i kad je tuđman srao je bilo povijesno.....velika pobjeda velikih sportaša koji se nisu predavali do kraja,a predjednik normalno da podržava svoju reprezentaciju.....i ne znam šta sad ima međugorska gospa s pobjedom,a kad izgube šta bude onda????
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
I meni su takvi izričaji zazorni. Tipa, skoro me pregazio auto, no srećom me Rex povukao za rukav, ima Boga! A što da nije bilo Rexa, bi li to značilo da nema Boga?v_vlado wrote:i ne znam šta sad ima međugorska gospa s pobjedom,a kad izgube šta bude onda????
Čestitke još jednom ekipi, ova nam je tekma i pobjeda istinsko ushićenje. Koli je pokazala kako se ponaša hrvatski predsjednik, srce mu je tamo, gdje je i narodu. Bravo, Predsjednice!
KraljicaRegoč wrote:Čestitke još jednom ekipi, ova nam je tekma i pobjeda istinsko ushićenje. Koli je pokazala kako se ponaša hrvatski predsjednik, srce mu je tamo, gdje je i narodu. Bravo, Predsjednice!
Guest- Guest
Similar topics
» RUSSIA BEYOND: Kolindomanija u Rusiji: Kolinda osvojila srca Rusa
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Zvijezda osvojila Koreju
» ''Macronova koalicija osvojila apsolutnu većinu''
» Kolonija Hrvata osvojila naslov prvaka Slovenije
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Zvijezda osvojila Koreju
» ''Macronova koalicija osvojila apsolutnu većinu''
» Kolonija Hrvata osvojila naslov prvaka Slovenije
Page 1 of 1