Hrvojka
Page 1 of 1
Hrvojka
HRVATSKA vlada je pokrenula portal kojemu je bez sprdnje dala ime Hrvojka.
"Pokretanjem portala Hrvojka po prvi se puta u državnu upravu uvode jezične tehnologije na temelju umjetne inteligencije, pruža se višejezični pristup javnim sadržajima i uslugama za domaće i strane korisnike, te u konačnici pridonosi standardizaciji jezika javne uprave", objavili su.
Hrvojka je nekakva vladina verzija Googleovog prevoditelja, jezične aplikacije bazirane na umjetnoj inteligenciji.
https://www.index.hr/magazin/clanak/hrvatska-vlada-je-najozbiljnije-pokrenula-hrvojku/2480845.aspx
"Pokretanjem portala Hrvojka po prvi se puta u državnu upravu uvode jezične tehnologije na temelju umjetne inteligencije, pruža se višejezični pristup javnim sadržajima i uslugama za domaće i strane korisnike, te u konačnici pridonosi standardizaciji jezika javne uprave", objavili su.
Hrvojka je nekakva vladina verzija Googleovog prevoditelja, jezične aplikacije bazirane na umjetnoj inteligenciji.
https://www.index.hr/magazin/clanak/hrvatska-vlada-je-najozbiljnije-pokrenula-hrvojku/2480845.aspx
debotoijusto- Posts : 31647
2014-04-12
Re: Hrvojka
https://hrvojka.gov.hr/?fbclid=IwAR2IS7njUZCfjuW_MEFSdy9sGFUNNLMtmt4FpeEOCejslGWMQIAouhtaTCE#/
ovako na prvu hrvojka mi pari proizvod od 700 000€ od nekog klinca visokopozicioniranog cace u HDZ
prokleti puljak
ovako na prvu hrvojka mi pari proizvod od 700 000€ od nekog klinca visokopozicioniranog cace u HDZ
prokleti puljak
2014-04-12
Ma bolje je Andrija kad su, već morali prati lovu na pizdarijama..i bolje se uklapa
darth_vader-
2014-04-17
...gejevkamarcellus wrote:mislim, kako se trebala zvat, Srbenka?
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Ja sam protiv umjetne inteligencije.
Treba je uništiti prije nego što će ona nas.
Jer mi ne znamo optimalnu mjeru njene uporabe. Mi smo pohlepni i ne znamo stat.
Guest- Guest
cassa nuowa wrote:Ja sam protiv umjetne inteligencije.
ono kad su se sklonili da ih ne cuje a hal 9000 ih ubra po micanju usana , nemres ti njega zajebat
2014-04-12
Otvoriš usta ko daš reć "U" , izgovoriš "O" pa ga zajebeš.
Samo moraš znat da si mu meta.
Samo moraš znat da si mu meta.
Guest- Guest
AI treba regulirati i zato je dobro da se krenulo s tim jezičnim dijelom
ali i još ima toga kaj treba regulirati
inače će stvarno biti problema s AI
ljudi su naivni ko ovce
ali i još ima toga kaj treba regulirati
inače će stvarno biti problema s AI
ljudi su naivni ko ovce
Moj srednji princ se bavi s umjetnom inteligencijom.
Ništa ja od toga ne razumin, a nisan glup čovik. Zar moram razumit?
Mladi će to već urediti po svojoj mjeri, ne petljajmo se.
Ništa ja od toga ne razumin, a nisan glup čovik. Zar moram razumit?
Mladi će to već urediti po svojoj mjeri, ne petljajmo se.
Ako uporedite poznate nam diktatore, možete sami vidjeti da su si po ponašanju slični ko jajce jajcu.
Prisvajaju si sve poluge vlasti, s kojima progone svoje neistomišljenike. I ne samo vanjske neprujatelje.
Drštvene tenzije i strah sami proizvode, a onda se oni pojavljuju kao spasitelji. Sve to prate njihovi mediji, njihova policija, njihova vojska, njihova mafija i njihove tajne službe. Oni na kraju mogu proizvesti i rat/ove, ako se osjete ugroženo. Političari su po svojoj prirodi, sociopati. Sve to treba ugraditi u bilo koji proizvod s umjetnom inteligencijom, s ciljem da uništi onoga tko je zlorabi. Da su postojale takve tehnološke mogućnosti, uvjeren sam da bi prva atomska bomba eksplodirala u rukama onih koji su je pravili.
Prisvajaju si sve poluge vlasti, s kojima progone svoje neistomišljenike. I ne samo vanjske neprujatelje.
Drštvene tenzije i strah sami proizvode, a onda se oni pojavljuju kao spasitelji. Sve to prate njihovi mediji, njihova policija, njihova vojska, njihova mafija i njihove tajne službe. Oni na kraju mogu proizvesti i rat/ove, ako se osjete ugroženo. Političari su po svojoj prirodi, sociopati. Sve to treba ugraditi u bilo koji proizvod s umjetnom inteligencijom, s ciljem da uništi onoga tko je zlorabi. Da su postojale takve tehnološke mogućnosti, uvjeren sam da bi prva atomska bomba eksplodirala u rukama onih koji su je pravili.
Page 1 of 1