Novi ministar zdravlja objasnio kako će se plaćati "nadstandard"
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Novi ministar zdravlja objasnio kako će se plaćati "nadstandard"
Malo se potcenjuju državne bolnice koje dobro rade svoj poso, eto stric operiro žuč u Nemačku, operacija trajala ko jebavanje ovog Crnoje 11 sati, još osto da leži mesec dana, pa ga opet vraćali, pola godine se zajebavo.
A kad je došo u Ogulin u bolnicu bio je rešen odmah za jedan dan, umro im je odma prvi dan na stolu, em mu skratilo muke, em bratić konačno nasledio tu jebenu kuću i vikendicu.
A kad je došo u Ogulin u bolnicu bio je rešen odmah za jedan dan, umro im je odma prvi dan na stolu, em mu skratilo muke, em bratić konačno nasledio tu jebenu kuću i vikendicu.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Nadstandard izgleda u praksi ovak.
Pacijent: Dobar dan, doktore! Boli me...
Dokotr: Recite mi, kakvo zdravstveno osiguranje imate?
Pacijent: Standardno, obustavljaju mi iz plaće z HZZO.
Doktor: Dobro onda, terapija vam je 2 očenaša i 3 zdravo Marije.
Pacijent: Dobar dan, doktore! Boli me...
Dokotr: Recite mi, kakvo zdravstveno osiguranje imate?
Pacijent: Standardno, obustavljaju mi iz plaće z HZZO.
Doktor: Dobro onda, terapija vam je 2 očenaša i 3 zdravo Marije.
Guest- Guest
udba wrote:Malo se potcenjuju državne bolnice koje dobro rade svoj poso, eto stric operiro privatno žuč u Nemačku, operacija trajala ko jebavanje ovog Crnoje 11 sati, još osto da leži mesec dana, pa ga opet vraćali, pola godine se zajebavo.
2015-11-10
Bravo za Ogulin! A di je bolnica u OG?
Guest- Guest
Na glavnoj cesti, ide Stara cesta pa Bolnička, drugi semafor, tamo s leve strane lik skida na cesti getribu od warburga, odma preko puta njega.Eva wrote:Bravo za Ogulin! A di je bolnica u OG?
2015-11-10
To nije uopće problem problem je u tome što spada u osnovni paket. Osnovni paket bi trebao pokriti sve osim estetskih zahvata.Regoč wrote:Možda švicarski model: osnovni paket plaća država, sve drugo kroz osiguranje. Tako mi bar zvuči.
danni1-
2014-04-16
Dobro da nisam tam završila, a malo je falilo. Znam di je Đulin ponor, muzej, birtija na kolodvoru i GK. Nikad se u životu nisam smrzla kao u Oglinu u siječnju 2000 i to na dan drugog kruga predsjedničkih izbora. Išli smo Karlekom do OG i pješice na Klek, a gore nemreš ući u dom od planinara, vani -20C. Pa niš nego natrag dole prečicom prek nekih polja da stignemo bar u OG nekaj popit prije vlaka. Već sam se vidjela i bez prstiju kao naši drugovi na Igmanu. Kad sam došla doma spavala sam u komadu 15 sati. Inače, poznanica mi ima kuću na Sabljacima i tam smo bili 2 puta u posjeti, lijep kraj kad je toplo.
Guest- Guest
Drž se sunca,ja plazim po Ivanšćici samo gda je prek 20 cEva wrote:Dobro da nisam tam završila, a malo je falilo. Znam di je Đulin ponor, muzej, birtija na kolodvoru i GK. Nikad se u životu nisam smrzla kao u Oglinu u siječnju 2000 i to na dan drugog kruga predsjedničkih izbora. Išli smo Karlekom do OG i pješice na Klek, a gore nemreš ući u dom od planinara, vani -20C. Pa niš nego natrag dole prečicom prek nekih polja da stignemo bar u OG nekaj popit prije vlaka. Već sam se vidjela i bez prstiju kao naši drugovi na Igmanu. Kad sam došla doma spavala sam u komadu 15 sati. Inače, poznanica mi ima kuću na Sabljacima i tam smo bili 2 puta u posjeti, lijep kraj kad je toplo.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ma da, pa tko bi onda i zašto plaćao dopunsko? Eva da poveća sise? Osnovni paket ti je hitna pomoć i održavanje na životu, ostalo doplati.danni1 wrote:To nije uopće problem problem je u tome što spada u osnovni paket. Osnovni paket bi trebao pokriti sve osim estetskih zahvata.Regoč wrote:Možda švicarski model: osnovni paket plaća država, sve drugo kroz osiguranje. Tako mi bar zvuči.
Pa kad ideš po šumama i gorama natjerivati ostatke partizanah na glasovanje za Mesića. Bome si prava aktivistica, vidi se i na forumu.Eva wrote:Nikad se u životu nisam smrzla kao (...) na dan drugog kruga predsjedničkih izbora.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Novi ministar zdravlja ukida hitni program za oboljele od raka
» Njemačka: ministar financija Schaeuble najavio oporezivanje goriva, a sve kako bi se financirao novi emigrantski val
» NOVI ministar znanosti, obrazovanja i sporta, Predrag Šustar, smatra kako je Bog dizajner svijeta
» Zlatibor Lončar, aktuelni ministar zdravlja u Vladi Ane Brnabić, izjavio je juče gostujući na O2 televiziji da "gleda da nema" Crnogoraca u njegovom resoru
» Ministar finansija Marić: ipak će porezni obveznici plaćati Agrokorov dug
» Njemačka: ministar financija Schaeuble najavio oporezivanje goriva, a sve kako bi se financirao novi emigrantski val
» NOVI ministar znanosti, obrazovanja i sporta, Predrag Šustar, smatra kako je Bog dizajner svijeta
» Zlatibor Lončar, aktuelni ministar zdravlja u Vladi Ane Brnabić, izjavio je juče gostujući na O2 televiziji da "gleda da nema" Crnogoraca u njegovom resoru
» Ministar finansija Marić: ipak će porezni obveznici plaćati Agrokorov dug
Page 2 of 2