Čim Ukrajina dobije rat protiv Rusije, pederi će doći na svoje
Page 1 of 1
Čim Ukrajina dobije rat protiv Rusije, pederi će doći na svoje
Homoseksualni ukrajinski vojnici vjeruju da rat s Rusijom mijenja stavove
Kad se Borys spojio s Valentinom na Tinderu, znao je da će njihov prvi spoj biti neobičan.
Bilo je to samo nekoliko tjedana nakon ruske invazije na Ukrajinu , a par se susreo na kavi u Kijevu gdje je 27-godišnjak bio stacioniran nakon što se pridružio vojsci kada je počeo rat.
“Jako sam ga volio, ali situacija je bila čudna jer je bio početak rata. Nikada nisam mogao zamisliti da rat može izgledati tako – upoznati tipa s Tindera u kafiću.”
Ovaj tjedan Estonija je postala prvi bivši dio Sovjetskog Saveza koji je legalizirao istospolne brakove. Kaja Kallas, premijerka, rekla je da je to odluka koja "mnogima daje nešto važno".
Prvi ukrajinski vojnici otvoreno homoseksualci nadaju se da će Ukrajina biti sljedeća i priznaju ratni doprinos svojih LGBT vojnika.
Broj otvoreno LGBT vojnika koji se bore za Ukrajinu, zajedno s percepcijom homofobije kao " tradicionalne ruske vrijednosti ", doveo je do većeg prihvaćanja istospolnih veza u ukrajinskom društvu, rekao je.
Nacrt zakona o građanskim zajednicama kojim bi se legalizirala istospolna partnerstva iznijet je pred ukrajinski parlament, no rat je ta pitanja ponovno izbacio u prvi plan.
Alina Sarnatska, 36-godišnja vojnikinja koja se bori u Donbasu, rekla je da njezina djevojka neće moći saznati što joj se dogodilo ako pogine ili bude ranjena u akciji.
“Ako poginem u ratu”, rekla je za The Sunday Telegraph, njezin partner ne bi mogao “dobiti nikakve informacije o meni jer nije moja žena”.
Promjenom zakona također bi se istospolnim parovima omogućilo donošenje medicinskih odluka, pokapanje voljenih u skladu sa svojim željama i primanje potpore od države.
Rekla je da trenutni zakoni znače da njezin partner “sjedi sam kod kuće, samo čeka, znajući da sam ja u bataljonu u Donbasu. To je užasno. Tako je strašno.”
Prepoznavanje ovih partnerstava je "važnije nego ikad prije", rekao je Borys. “Mi se borimo za slobodu, za demokratske vrijednosti, za europske vrijednosti.”
Pedeset tisuća LGBT vojnika
Ne postoje točne brojke o tome koliko LGBT vojnika služi u ukrajinskim oružanim snagama, ali LGBT Military, Instagram račun koji objavljuje slike gay i lezbijskih vojnika, procjenjuje brojku na oko 50.000.
Za Alinu, rat je ubrzao pozitivnu promjenu u ukrajinskom stavu prema vojnicima koji su otvoreno homoseksualci i lezbijke .
"Kada evakuirate nekoga kao bolničar, a vi ste homoseksualac, nemojte od vas tražiti da stanete i pričekate drugog bolničara", rekla je. “Otkako je počeo rat nije bilo važno tko je gay ili tko lezbijka – želiš biti živ.”
"Vojnici su obitelj", dodaje ona. "Ne možete biti u obitelji s drugim ljudima, a ne reći im za svog partnera ili sebe."
https://www.telegraph.co.uk/world-news/2023/07/03/gay-ukrainian-soldiers-homophobia-same-sex-marriage/
------------------------------
Kako je dirljiva ljubav između Borysa i Valentina.
Lijepo.
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Čim Ukrajina dobije rat protiv Rusije, pederi će doći na svoje
Kad čovjek vidi koliko će ljubavi i ljepote proizaći iz naše pobjede nad Rusima, nije mu teško podnositi nikakvu krizu i besparicu.
crvenkasti-
2014-04-17
2014-04-14
Nema druge nego podrzati ruje jer se bore protiv pedera. Znaci ne samo protiv nacista, narkomana, pravoslavaca vec i protiv pedera. Eeejjjjjj rus je to Bogarati... Brcine od uva do uva .... Kila mozga...
2014-04-14
immortal likes this post
To je dobro za vas srbe, ako se promijeni stav o pederima
Jebes pedere. Dobro nam dosli druzja.... muhahahahahaaaa
2014-04-14
marcellus wrote:To je dobro za vas srbe, ako se promijeni stav o pederima
Mene je fakat nekada nerviralo to shto su srbi a i bosanci znali prije rata tretirati hrvate kao pedere jer su ih smatrali pichkastim slabicima zajedno sa zlovencima.Dochim chitajuci vas po forumima i Indexovim odgovorima na teme o pederima i lezbachama shvatio sam da su imali jebeno pravo pa nije ni chudo shto su se tada (vjerujem i sada) hrvatice lijepile za cigane ,bosance i srbe.Jebi ga,znale zene shta je pravo mushko i tko nosi kurac medju nogama a tko pimpek pa zato jure u taj "pederski" beograd ko drogirane.
marcellus wrote:To je dobro za vas srbe, ako se promijeni stav o pederima
Ovo je alogična demagogija.
Reductio ad absurdum iliti svođenje na kontradikciju.
Krenemo od tvrdnje suprotne početnoj tezi, stižemo do proturječja i tako zaključujemo da je zbog toga teza istinita.
Teza je "Srbi su pederi".
Suprotno tome je da Srbi nisu pederi. Gdje je tu proturječje?
Ukrajinci žele biti pederi, a Srbi navijaju za Ruse koji ne žele.
Hrvati navijaju za Ukrajince, a Hrvati su suprotno od Srbi.
Budući Hrvati nisu suprotno od pederi, to nezaobilazno vodi do zaključka da nije da nije da Srbi jesu pederi.
Malo je zapetljano. Ali to je čista logika. De la part de Marcelus.
crvenkasti-
2014-04-17
Komplicirano je to. Ev Marcel puno jednostavnije pitanje za tebe - Da si u krevetu između pedera iz zgodne Srpkinje, kome bi prije okrenuo stražnjicu?
Morat će se anglosasi malo više potrudit ako misle da oni pobijede.
Ne ide to baš tako kako oni hoće.
Ne ide to baš tako kako oni hoće.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Malo im je prekratak vremenski period do idućih kiša da slome Rusiju a anglosasija pobijedi a u međuvremenu sve više korisnih Putinovih idiota u Europi a oni nisu za Britaniju neg za sebe.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/putinovi-korisni-idioti-u-europi-sve-ih-je-vise-a-zid-podrske-ukrajini-mogao-bi-se-urusiti-15352012
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/putinovi-korisni-idioti-u-europi-sve-ih-je-vise-a-zid-podrske-ukrajini-mogao-bi-se-urusiti-15352012
2014-04-11
Nerovzni su nešto zadnjih tjedana. Ne ide mi kako su zamislili a kako stvari stoje još će mu se ( Putinu ) na kraju ispričavat šta su mu uveli sankcije.
Ajmo opet novo dizanje kamatnih stopa.
https://balkans.aljazeera.net/news/economy/2023/7/3/rusija-smanjuje-izvoz-nafte-saudijska-arabija-smanjuje-proizvodnju
Ajmo opet novo dizanje kamatnih stopa.
https://balkans.aljazeera.net/news/economy/2023/7/3/rusija-smanjuje-izvoz-nafte-saudijska-arabija-smanjuje-proizvodnju
2014-04-11
Da ne povjeruješ.
Subjekt koji nema ni nafte ni plina uvodi sankcije na energente drugome koji ih ima.
Ko u ludnici.
Subjekt koji nema ni nafte ni plina uvodi sankcije na energente drugome koji ih ima.
Ko u ludnici.
2014-04-11
RayMabus wrote:Da ne povjeruješ.
Ko u ludnici.
Ma meni je sve jasno,svijet u kojemu zivimo nije od jucher nego je bilo potrebno tisuce godina da se kao ljudski rod razvijemo u neku jebenu civilizaciju,i kroz to vrijeme je uvijek bilo ratova i katastrofa.Pa mi je nekako logichno da se ratovalo uglavno kao i uvijek zbog resursa koje su osvajachi prisvajali sebi i za svoje sljedbenike.Ali danas ako dodje do atomskoga rata nema pobjednika.Pa jebo te bog i ljude ,zar onda ne postoje neka druga sredstva da se dodje do cilja i da se opljachkaju nechija dobra.
Promatrajuci ovu sadashnju situaciju ne mogu da shvatim kako se odredjeni ljudi i narodi ponashaju.Evo,Medvedev jucher izjavio da svijet sve vishe tone u atomsku konfrotaciju.Ajde, ne bi mi zao bilo da ode ljudski rod u sto pizdi materinih ali shta su skrivili ostali zivi stvorovi shto imaju ljudska bica kao susjede .
Nema nigdje logike u svemu ovome i to me uzasava da ovakvi primitivci i pokvarenjaci vladaju svijetom.Pa to ti je isto kao da ti se susjed zeli ubiti ali onda mora pobiti cijelu ulicu jer mu se ne umire samom.Eto onaj iz Siska vjerojatno onaj Miha ubi zenu,zapali dvije susjedove kuce a borio se za Hrvatsku i hrvate.Pa gdje tu logika jebo te?
Baš me brige.
Triba opet dignit kamatne stope pa će raja u EU glasat za ove koji nisu Komšičevci.
Pala im je kiša pa eto neće ove godine nego će odgoti tamo za godinu dana opet nova protuofenziva u Ukrajini samo šta će do tad Europa puknit ko kokica.
Triba opet dignit kamatne stope pa će raja u EU glasat za ove koji nisu Komšičevci.
Pala im je kiša pa eto neće ove godine nego će odgoti tamo za godinu dana opet nova protuofenziva u Ukrajini samo šta će do tad Europa puknit ko kokica.
2014-04-11
RayMabus wrote:Baš me brige.
Pa to upravo zapadnjaci i ochekuju od vas dole.Bash me briga je put u sigurnu propast.Dali bi te bilo briga da ti se susjedu zapali kuca a naslonjena je na tvoju?Chovjeche,danas je ova kugla zemaljska jedno veliko selo i sve shto se deshava negdje naizgled jako daleko zachas dodje i do tebe i mjesta u kojem zivish.
Baš me brige za ovakvu ljudsku civilizaciju.
Spalit ćemo je do temelja i izgradit bolju.
A Komšića neka nose sebi u Pakao kamo ću ih poslat.
Spalit ćemo je do temelja i izgradit bolju.
A Komšića neka nose sebi u Pakao kamo ću ih poslat.
2014-04-11
Similar topics
» Užas: Njemačka se priprema za rat protiv Rusije nakon što Ukrajina padne
» "Ukrajina će na kraju biti na strani Rusije i započeti zajedničku borbu protiv američke vlade” ...Nadežda Savčenko
» EU: nove sankcije protiv Rusije i Irana usmjerene protiv Europe
» Ukoliko Atina proširi svoje teritorijalne vode, doći će do eskalacije
» Pederi, soros, epi u borbi protiv kapitalizma
» "Ukrajina će na kraju biti na strani Rusije i započeti zajedničku borbu protiv američke vlade” ...Nadežda Savčenko
» EU: nove sankcije protiv Rusije i Irana usmjerene protiv Europe
» Ukoliko Atina proširi svoje teritorijalne vode, doći će do eskalacije
» Pederi, soros, epi u borbi protiv kapitalizma
Page 1 of 1