Ukrajina do potpune "deokupacije"
Page 14 of 20
Page 14 of 20 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20
Re: Ukrajina do potpune "deokupacije"
crvenkasti wrote:Nismo mi idioti. Znamo mi da je Zapad do srži pokvaren i korumpiran.
Naš je problem to nam što je taj Zapad dao državu.
O kojoj smo sanjali 900 godina.
Sad nemamo kud.
progovaraš kroz usta Hrvata
možeš otići kad god poželiš
ne želiš priznati da nisi ni poželio
immortal- Posts : 23293
2014-04-16
omni wrote:A ti vidis Rusiju, Kinu i Sjevernu koreju kao perjanice tog sistema zasnovanoga na pravdi iz nama svima ovdje poznatoga razloga. Jbg nece ti vratiti tzv RSK. Sudbina kleta.crvenkasti wrote:omni wrote:I? Sada treba podrzavati one sto su tlacili pola europe, sistem oligarha i kriminalaca? Sistem debelog sjevernokorejskog praseta koji je nista drugo nego cisti nacionalsocijalizam o kojemu Adolf moze samo sanjati. Imperijalnu Kinu cije ciljeve ne vidi samo brko koji rasteze harmoniku i cvili "Druze Tito...". Jbg crveni nema spasitelja na ovome svijetu, sve velike sile su prljave i gledaju svoje interese, a sad ako se tebi zivi pod ljudinama kao Putin i onaj sofer iz Bjelorusije, ili pod bratom Kimom, ha mozda budes imao priliku, akobogda.crvenkasti wrote:Ono što mi nikako nije jasno je da postoje ljudi koji i danas iskreno podržavaju Zapad nakon što su sve njihove nacionalne službe, novinari, obavještajci i političari kompromitirani u masovnim i povijesti nezabilježenim akcijama nasilnih smjena vlasti, vojnih intervencija i bombardiranja što se zovu "Arapsko proljeće" iz 2010 godine.
Najgore od svega je što je je istina o njihovoj prljavoj svjetskoj raboti zasnovanoj na lažima, nezakonitim vojnim intervencijama, ucjenama i prijetnjama objelodanjana i toliko dobro poznata da se o njima snimaju filmovi.
Npr. film 'Official Secrets' (2019.) sa Keirom Knightley neuvijeno i potpuno otvoreno govori o tome kako su se razotkrile ucjene, laži i propganda koju su provodile Velika Britanija i SAD da opravdali bombardiranje Iraka.
A ti si siguran da ne postoji niti može postojati sistem koji je zasnovan na pravdi i u kojem se provode zakoni?
Niti da ima smisla boriti protiv zla, okrutnosti, mržnje i sebičnosti?
Jedino što možeš je navijati i pomagati jedne ili druge kriminalce kojima ćeš dopustiti da te maltretiraju. Drugo ništa ne možeš pojmiti.
Moram razmišljat kao Hrvat.
Ako pobijede Rusi i Kinezi, poništit će se sve zlo koje su Ameri i Zapad počinili nad državama i narodima širom svijeta.
A to znači užas - mi Šiptari i Hrvati ćemo izgubiti svoje države i opet ćemo morati pod Srbe.
Jel dobro?
crvenkasti-
2014-04-17
čim srbi kmeče, dobro je.omni wrote:A ti vidis Rusiju, Kinu i Sjevernu koreju kao perjanice tog sistema zasnovanoga na pravdi iz nama svima ovdje poznatoga razloga. Jbg nece ti vratiti tzv RSK. Sudbina kleta.crvenkasti wrote:omni wrote:I? Sada treba podrzavati one sto su tlacili pola europe, sistem oligarha i kriminalaca? Sistem debelog sjevernokorejskog praseta koji je nista drugo nego cisti nacionalsocijalizam o kojemu Adolf moze samo sanjati. Imperijalnu Kinu cije ciljeve ne vidi samo brko koji rasteze harmoniku i cvili "Druze Tito...". Jbg crveni nema spasitelja na ovome svijetu, sve velike sile su prljave i gledaju svoje interese, a sad ako se tebi zivi pod ljudinama kao Putin i onaj sofer iz Bjelorusije, ili pod bratom Kimom, ha mozda budes imao priliku, akobogda.crvenkasti wrote:Ono što mi nikako nije jasno je da postoje ljudi koji i danas iskreno podržavaju Zapad nakon što su sve njihove nacionalne službe, novinari, obavještajci i političari kompromitirani u masovnim i povijesti nezabilježenim akcijama nasilnih smjena vlasti, vojnih intervencija i bombardiranja što se zovu "Arapsko proljeće" iz 2010 godine.
Najgore od svega je što je je istina o njihovoj prljavoj svjetskoj raboti zasnovanoj na lažima, nezakonitim vojnim intervencijama, ucjenama i prijetnjama objelodanjana i toliko dobro poznata da se o njima snimaju filmovi.
Npr. film 'Official Secrets' (2019.) sa Keirom Knightley neuvijeno i potpuno otvoreno govori o tome kako su se razotkrile ucjene, laži i propganda koju su provodile Velika Britanija i SAD da opravdali bombardiranje Iraka.
A ti si siguran da ne postoji niti može postojati sistem koji je zasnovan na pravdi i u kojem se provode zakoni?
Jedino što možeš je navijati i pomagati jedne ili druge kriminalce kojima ćeš dopustiti da te maltretiraju. Drugo ništa ne možeš pojmiti.
zanimljivo kako pol njih otkriva hrvatske korjene ne bi li radili na mrskom im zapadu.
a, ameri ne puštaju stoku sitnog zuba niti s hr putovnicom.
đaba su krečili.
nikako da krenu za rusiju.
(dovoljno je usporediti DDR i SRNj-iz bliže povijesti. )
čmarko nemre starom oprostiti kaj ga je odfurao u vukojebinu.
2014-12-30
Šandor Winnetou likes this post
Ignoriraj iskompleksiranog idiota, sa svakoim odgovorom hraniš tog četnika na tebi nezamisliv način.immortal wrote:crvenkasti wrote:Nismo mi idioti. Znamo mi da je Zapad do srži pokvaren i korumpiran.
Sad nemamo kud.
immortal likes this post
Šandor Winnetou wrote:Ignoriraj iskompleksiranog idiota, sa svakoim odgovorom hraniš tog četnika na tebi nezamisliv način.immortal wrote:crvenkasti wrote:Nismo mi idioti. Znamo mi da je Zapad do srži pokvaren i korumpiran.
Sad nemamo kud.
Baš si okrutan. Nisam ja kriv što sam glup.
crvenkasti-
2014-04-17
Ti razmisljas kao cetnik, uvijek si tako i razmisljao i zasto da razmisljas kao Hrvat kad vec godinama cetnikujes. Jel dobro?crvenkasti wrote:omni wrote:A ti vidis Rusiju, Kinu i Sjevernu koreju kao perjanice tog sistema zasnovanoga na pravdi iz nama svima ovdje poznatoga razloga. Jbg nece ti vratiti tzv RSK. Sudbina kleta.crvenkasti wrote:omni wrote:I? Sada treba podrzavati one sto su tlacili pola europe, sistem oligarha i kriminalaca? Sistem debelog sjevernokorejskog praseta koji je nista drugo nego cisti nacionalsocijalizam o kojemu Adolf moze samo sanjati. Imperijalnu Kinu cije ciljeve ne vidi samo brko koji rasteze harmoniku i cvili "Druze Tito...". Jbg crveni nema spasitelja na ovome svijetu, sve velike sile su prljave i gledaju svoje interese, a sad ako se tebi zivi pod ljudinama kao Putin i onaj sofer iz Bjelorusije, ili pod bratom Kimom, ha mozda budes imao priliku, akobogda.crvenkasti wrote:Ono što mi nikako nije jasno je da postoje ljudi koji i danas iskreno podržavaju Zapad nakon što su sve njihove nacionalne službe, novinari, obavještajci i političari kompromitirani u masovnim i povijesti nezabilježenim akcijama nasilnih smjena vlasti, vojnih intervencija i bombardiranja što se zovu "Arapsko proljeće" iz 2010 godine.
Moram razmišljat kao Hrvat.
Ako pobijede Rusi i Kinezi, poništit će se sve zlo koje su Ameri i Zapad počinili nad državama i narodima širom svijeta.
A to znači užas - mi Šiptari i Hrvati ćemo izgubiti svoje države i opet ćemo morati pod Srbe.
Jel dobro?
omni-
2014-04-12
immortal wrote:a jbt al vam je jak taj vaš jednostrani otupljeni moždano genetski razvojmentalitet wrote:crvenkasti wrote:Ono što mi nikako nije jasno je da postoje ljudi koji i danas iskreno podržavaju Zapad nakon što su sve njihove nacionalne službe, novinari, obavještajci i političari kompromitirani u masovnim i povijesti nezabilježenim akcijama nasilnih smjena vlasti, vojnih intervencija i bombardiranja što se zovu "Arapsko proljeće" iz 2010 godine.
Do nedavno sam se i ja chudio ljudskoj gluposti smatrajuci da svatko ima mozak koji treba samo malo da mucne i da shvati logiku stvari koje se desavaju oko njega.Ali jebi ga nismo svi na istom stupnju genetskog razvoja (to nema veze sa naobrazbom).Znam da za tvoje pojmove shvatanje svijeta ovo malo rasistichko -shovinistichki zvuchi ali to su su chinjenice.Pogledaj samo neku vocku i vidjet cesh da nisu sve u isti vrijeme sazrele.tako je i sa ljudima.U tu jebenu zapadnu propagandu vjeruju samo naivni i glupi ,a tako je i ovdje u USA.Evo chovjek koji je radio za CIA_u i bio njen analitichar upravo u ovom chlanku (ako stisnesh link) koji cu zalijepiti ovdje objashnjava sve americhke lazi i podvale.Zashto?Svaki normalan chovjek kojega netko prevari barem jednom postaje neprijatelj takvih ljudskih skupina ,dochim samo idioti kao ovi sa foruma ce i dalje pushiti kurac onima koji su ih zajebali.Nije to stvar inteligencije nego sindroma silovane zene.Ako je jednom silovana ona uvijek posvjesno trazi od drugih mushkaraca odredjeni stupanj grubosti i uziva u tome.
AMERICHKKA POVIJEST
DALI JE MOGUCE PODERATI AMERICHKU TKANINU LAZI?
https://sonar21.com/rending-americas-fabric-of-lies-is-it-possible/
Nisi vise krmachica sada si krmachetina i to ona sa sisama do zemlje:)Zashto?Pa bog te jebo glupu kako mozesh neshto komentirati a znam da ne poznash ni jednu rijech engleskog.Dakle ,tupa glupa samo za kuvachu i jebachu ( ovo za jebachu sam vjerojatno pogrijeshio jer sumnjam da bi se na takvu smezuranu i najvecim 'rvatima digo kurac,mozda za pushionu si dobra) kako reche onaj 'rvat u Saboru.Ako si vec kliknula na taj link krmacho glupa onda se barem posluzi Googl prevoditeljem mada i njega da bi razumila morash poznavati jako dobro hrvatsko-srpski knjizevni jezik.
Alo budaletino toksična, dovoljno je da se vidi tko je stavio post da se zna o čemu se tu radi. Ti si đubre kakvo majkama rijetko kad iz prkna ispadne, ti si govnar nad govnarima, idiot parexellance, smrdiš na kilometre čim otvoriš usta govnava ili staviš prvo slovo na zaslon ispred sebe, mješanac štakora i hijene, balegar je za tebe gospodin ološu ušljivi.mentalitet wrote:immortal wrote:a jbt al vam je jak taj vaš jednostrani otupljeni moždano genetski razvojmentalitet wrote:crvenkasti wrote:Ono što mi nikako nije jasno je da postoje ljudi koji i danas iskreno podržavaju Zapad nakon što su sve njihove nacionalne službe, novinari, obavještajci i političari kompromitirani u masovnim i povijesti nezabilježenim akcijama nasilnih smjena vlasti, vojnih intervencija i bombardiranja što se zovu "Arapsko proljeće" iz 2010 godine.
Do nedavno sam se i ja chudio ljudskoj gluposti smatrajuci da svatko ima mozak koji treba samo malo da mucne i da shvati logiku stvari koje se desavaju oko njega.Ali jebi ga nismo svi na istom stupnju genetskog razvoja (to nema veze sa naobrazbom).Znam da za tvoje pojmove shvatanje svijeta ovo malo rasistichko -shovinistichki zvuchi ali to su su chinjenice.Pogledaj samo neku vocku i vidjet cesh da nisu sve u isti vrijeme sazrele.tako je i sa ljudima.U tu jebenu zapadnu propagandu vjeruju samo naivni i glupi ,a tako je i ovdje u USA.Evo chovjek koji je radio za CIA_u i bio njen analitichar upravo u ovom chlanku (ako stisnesh link) koji cu zalijepiti ovdje objashnjava sve americhke lazi i podvale.Zashto?Svaki normalan chovjek kojega netko prevari barem jednom postaje neprijatelj takvih ljudskih skupina ,dochim samo idioti kao ovi sa foruma ce i dalje pushiti kurac onima koji su ih zajebali.Nije to stvar inteligencije nego sindroma silovane zene.Ako je jednom silovana ona uvijek posvjesno trazi od drugih mushkaraca odredjeni stupanj grubosti i uziva u tome.
AMERICHKKA POVIJEST
Nisi vise krmachica sada si krmachetina i to ona sa sisama do zemlje:)Zashto?Pa bog te jebo glupu kako mozesh neshto komentirati a znam da ne poznash ni jednu rijech engleskog.Dakle ,tupa glupa samo za kuvachu i jebachu kako reche onaj 'rvat u Saboru.Ako si vec kliknula na taj link krmacho glupa onda se barem posluzi Googl prevoditeljem mada i njega da bi razumila morash poznavati jako dobro hrvatsko-srpski knjizevni jezik.
Šandor Winnetou wrote:Alo budaletino toksična, dovoljno je da se vidi tko je stavio post da se zna o čemu se tu radi. Ti si đubre kakvo majkama rijetko kad iz prkna ispadne, ti si govnar nad govnarima, idiot parexellance, smrdiš na kilometre čim otvoriš usta govnava ili staviš prvo slovo na zaslon ispred sebe, mješanac štakora i hijene, balegar je za tebe gospodin ološu ušljivi.mentalitet wrote:immortal wrote:a jbt al vam je jak taj vaš jednostrani otupljeni moždano genetski razvojmentalitet wrote:crvenkasti wrote:Ono što mi nikako nije jasno je da postoje ljudi koji i danas iskreno podržavaju Zapad nakon što su sve njihove nacionalne službe, novinari, obavještajci i političari kompromitirani u masovnim i povijesti nezabilježenim akcijama nasilnih smjena vlasti, vojnih intervencija i bombardiranja što se zovu "Arapsko proljeće" iz 2010 godine.
AMERICHKKA POVIJEST
Nisi vise krmachica sada si krmachetina i to ona sa sisama do zemlje:)Zashto?Pa bog te jebo glupu kako mozesh neshto komentirati a znam da ne poznash ni jednu rijech engleskog.Dakle ,tupa glupa samo za kuvachu i jebachu kako reche onaj 'rvat u Saboru.Ako si vec kliknula na taj link krmacho glupa onda se barem posluzi Googl prevoditeljem mada i njega da bi razumila morash poznavati jako dobro hrvatsko-srpski knjizevni jezik.
Ima neshto u vama nesvjesno dobro ,zato reagirate na moje upise tako.To i jeste moja misija na ovome forumu.Da vam chachkam to malo mozdanih shto posjedujete a medju tih malo mozdanih postoji i jedna pozitivna koja zna da ja donosim neuvijeno istinu pa se opire onim lazima koje ste sami smislili ili nekritichki progutali od vashih takozvanih hrvatskih medija koje u sebi imaju samo slovo h hrvatsko.Na kraju JTMG odjebi.
Da, svaki put kad uopće pogledam tvoj upis istog trena mi se počne povraćati od smrda koji se širi čak i preko ekrana ispred onih koji si daju luksuz da te čitaju.mentalitet wrote:Šandor Winnetou wrote:Alo budaletino toksična, dovoljno je da se vidi tko je stavio post da se zna o čemu se tu radi. Ti si đubre kakvo majkama rijetko kad iz prkna ispadne, ti si govnar nad govnarima, idiot parexellance, smrdiš na kilometre čim otvoriš usta govnava ili staviš prvo slovo na zaslon ispred sebe, mješanac štakora i hijene, balegar je za tebe gospodin ološu ušljivi.mentalitet wrote:immortal wrote:a jbt al vam je jak taj vaš jednostrani otupljeni moždano genetski razvojmentalitet wrote:crvenkasti wrote:Ono što mi nikako nije jasno je da postoje ljudi koji i danas iskreno podržavaju Zapad nakon što su sve njihove nacionalne službe, novinari, obavještajci i političari kompromitirani u masovnim i povijesti nezabilježenim akcijama nasilnih smjena vlasti, vojnih intervencija i bombardiranja što se zovu "Arapsko proljeće" iz 2010 godine.
AMERICHKKA POVIJEST
Ima neshto u vama nesvjesno dobro ,zato reagirate na moje upise tako.To i jeste moja misija na ovome forumu.Da vam chachkam to malo mozdanih shto posjedujete a medju tih malo mozdanih postoji i jedna pozitivna koja zna da ja donosim neuvijeno istinu pa se opire onim lazima koje ste sami smislili ili nekritichki progutali od vashih takozvanih hrvatskih medija koje u sebi imaju samo slovo h hrvatsko.Na kraju JTMG odjebi.
Prichao sam davno koliko su rusi ludi .Ima u njima to jedno pozitivno herojsko ludilo koje me fascinira.Priznajem da to ja nebi mogao napraviti.Ali nije mi to interesantno kada jedan chovjek ima tu nenadjebivu hrabrost nego cijela tenkovska posada kao u ovom videu.Treba stvarno biti toliko lud i jurishati na ukrajinsku kolonu tenkova i unishtiti je.Valjda faktor iznenadjenja kao kad vidish da je netko jachi od tebe pa ga zveknesh u bradu iz straha iako znash da cesh popushiti batine.Medjutim ,dogodi se ono neochekivano onog kojega si lupio u bradu ili klekne ili pochne bjezati ne zbog toga shto misli da si jachi od njega nego se uplashi tvoje lude hrabrosti .Tako i ovdje dok su ukrajinci razmishljali shta je tim budalama dalo toliku hrabrost on ih potamani ko zohare.Chak ih je i Putin odlikovao za to shto su napravili ukrima.Josh jednom,ako niste znali ,to je ono shto je pobijedilo
Hune, Napoleona,Hitlera i ostale osvajache zeljne ruskig resursa.
LUDI RUSI
https://twitter.com/SpriterTeam/status/1686358595036717057?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1686358595036717057%7Ctwgr%5E8807789e743684d502ada2d0358df41bd7f5e938%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fhappytv.rs%2Fsvet%2Fdva-ruska-tenka-t90-unistavaju-ukrajinske-tenkove%2F594932%2F
Hune, Napoleona,Hitlera i ostale osvajache zeljne ruskig resursa.
LUDI RUSI
https://twitter.com/SpriterTeam/status/1686358595036717057?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1686358595036717057%7Ctwgr%5E8807789e743684d502ada2d0358df41bd7f5e938%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fhappytv.rs%2Fsvet%2Fdva-ruska-tenka-t90-unistavaju-ukrajinske-tenkove%2F594932%2F
crvenkasti wrote:
Jucher gledam snimljeno dronom oko 12 oklopnih vozila i na njima bijele zastave predaju se rusima.To mora da je ruska propaganda.Gledao na TV a nije pisalo izvor pa ajde ti nadji na ixeru,bolje se tamo snalazish jer ja nemam pojma kako shto tamo naci.
mentalitet wrote:crvenkasti wrote:
Jucher gledam snimljeno dronom oko 12 oklopnih vozila i na njima bijele zastave predaju se rusima.To mora da je ruska propaganda.Gledao na TV a nije pisalo izvor pa ajde ti nadji na ixeru,bolje se tamo snalazish jer ja nemam pojma kako shto tamo naci.
Jel ovo:
https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/video-ukraine-troops-surrender-en-masse-white-flags-on-tanks
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:mentalitet wrote:crvenkasti wrote:
Jel ovo:
https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/video-ukraine-troops-surrender-en-masse-white-flags-on-tanks
E da ,hvala.Samo mi nije jasno kako to da po informacijama ovih ukrofila oni pobjedjuju a predaju se.No ,svakako moram priznati da su pametni ljudi.
Nema tabua o napadima na Rusiju oružjem ukrajinske proizvodnje - tajnik NSDC-a
03.08.2023 06:03
Ne postoji zabrana korištenja oružja domaće proizvodnje protiv ciljeva koji se nalaze na ruskom teritoriju, kaže Oleksiy Danilov, tajnik Vijeća za nacionalnu sigurnost i obranu.
To je prema Danilovljevom komentaru izrečenom na nacionalnom teletonu, prenosi Ukrinform.
"A kako možemo imati tabu ako je agresorska država protiv nas pokrenula veliku vojnu akciju. Ako nam ubijaju djecu skoro svaki dan - o kakvim tabuima mi pričamo?" On je rekao.
Danilov je istaknuo da Ukrajina ima dogovor s partnerima da neće koristiti njihovo oružje protiv ciljeva na ruskom tlu.
To je potrebno kako partneri ne bi bili optuženi za navodnu umiješanost u rat Rusije protiv Ukrajine.
Istodobno, ova se zabrana ne odnosi na oružje koje je razvio ukrajinski vojno-industrijski kompleks, istaknuo je tajnik NSDC-a.
"Želio bih napomenuti da imamo određene koristi od ovoga. I ne može se sve otkriti, ali barem ono što su novinari CNN-a naučili o pomorskim bespilotnim letjelicama - pa, to su općenito stvari koje vrlo ograničen broj zemalja ima u službi," rekao je Danilov.
Prema njegovim riječima, takvo oružje "savršeno" obavlja svoje borbene misije.
Kako je Ukrinform ranije izvijestio, nekoliko bespilotnih letjelica nekoliko je puta napalo rusku prijestolnicu tijekom proteklih nekoliko dana, pogodivši dva puta istu zgradu u poslovnoj četvrti Moskva-City.
2014-04-16
mentalitet
na kojem si terenu ratovao u Hrvatskoj
smiješ li napisati?
i rekao si na Hr strani
Da li je moguće?
ili si navlačio naše u škripac ?
molim bez uvrede
čisto me zanima
možda smo se sreli
smiješ li napisati?
i rekao si na Hr strani
Da li je moguće?
molim bez uvrede
čisto me zanima
možda smo se sreli
Last edited by immortal on Thu 3 Aug - 5:24; edited 1 time in total
2014-04-16
mentalitet wrote:crvenkasti wrote:mentalitet wrote:crvenkasti wrote:
Jel ovo:
E da ,hvala.Samo mi nije jasno kako to da po informacijama ovih ukrofila oni pobjedjuju a predaju se.No ,svakako moram priznati da su pametni ljudi.
Otvorite temu Abnormalnosti zapada
Nemojte spamati ovu temu
Nisu gay osobe opravdanje za napad na Ukrajinu, ubijanje masa, žena, djece, staraca, Ukrajinskih branitelja, progone, razaranja, uništavanje 40000 tona žitarica i izazivanje gladi u svijetu koji je najmanje kriv za nastranosti zapada
2014-04-16
To četničko smeće nije uopće ratovalo ali je bio u zg svo vrijeme rata i tko zna što je radio da je morao pobjeći iz zemlje.immortal wrote:mentalitet
smiješ li napisati?
i rekao si na Hr strani
Da li je moguće?
molim bez uvrede
čisto me zanima
možda smo se sreli
a kaj je radio?Šandor Winnetou wrote:To četničko smeće nije uopće ratovalo ali je bio u zg svo vrijeme rata i tko zna što je radio da je morao pobjeći iz zemlje.immortal wrote:mentalitet
smiješ li napisati?
i rekao si na Hr strani
Da li je moguće?
molim bez uvrede
čisto me zanima
možda smo se sreli
četnikovao je.
kao i krmeljivog stari pa su vaseljeni.
tko im jebe mater.
u biti bi trebalo vaseljenog prijavit za prijetnje smrću, da ga ameri pokupe.
čede samo cvile.
2014-12-30
Pa to da je četnikovao je sigurica, ostaje pitanje tko mu je i zašto javio na vrijeme da podvije rep put trulog zapada a ne u majčicu rusiju.veber wrote:a kaj je radio?Šandor Winnetou wrote:To četničko smeće nije uopće ratovalo ali je bio u zg svo vrijeme rata i tko zna što je radio da je morao pobjeći iz zemlje.immortal wrote:mentalitet
smiješ li napisati?
i rekao si na Hr strani
Da li je moguće?
molim bez uvrede
čisto me zanima
možda smo se sreli
četnikovao je.
kao i krmeljivog stari pa su vaseljeni.
tko im jebe mater.
u biti bi trebalo vaseljenog prijavit za prijetnje smrću, da ga ameri pokupe.
čede samo cvile.
Page 14 of 20 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20
Similar topics
» Većina informacija o Sjevernoj Koreji su potpune gluposti
» Oni stvarno misle da smo mi Hrvati beskicmenjaci i potpune budale
» Liz Truss je uspjela u nemogućem: Od premijerke do potpune anonimnosti na konjičkoj utrci
» ''HDZ-ovi glasači su potpune budale, Istanbulska konvencija bila je predizborno obećanje HDZ-a ''
» Konzervativci u Poljskoj zbog masovnih prosvjeda odustali od potpune zabrane abortusa
» Oni stvarno misle da smo mi Hrvati beskicmenjaci i potpune budale
» Liz Truss je uspjela u nemogućem: Od premijerke do potpune anonimnosti na konjičkoj utrci
» ''HDZ-ovi glasači su potpune budale, Istanbulska konvencija bila je predizborno obećanje HDZ-a ''
» Konzervativci u Poljskoj zbog masovnih prosvjeda odustali od potpune zabrane abortusa
Page 14 of 20