FSB UPAO U PRIGOŽINOVE KANCELARIJE Pronađeno 43 miliona evra
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: FSB UPAO U PRIGOŽINOVE KANCELARIJE Pronađeno 43 miliona evra
nego, posto Putin igra sah u 4 dimenzije zanima me jel uteko iz Moskve kao lovac ili ko konj
znam da nije uteko ko kralj
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:nego, posto Putin igra sah u 4 dimenzije zanima me jel uteko iz Moskve kao lovac ili ko konj
Ringo10 wrote:On je mrtvac koji hoda. I koliko vidim njegova šuplja demagogija nema nikakvog utjecaja na javnost u RusijiSerbinho-3 wrote:Zavrsio karijeru. Koga predstavlja, Mad Max varijanta.
Jer ovako se problremi ne rješavaju i to usred rata čak i ako je u nekim stvarima u pravu
Iz Rostova ih narod tjera
Prigožin se grdno zajebo sa ovim... šta je htio postići nije mi jasno
Rat sa regularnom vojskom... pa nije normalan majke mi...pa sva municija i logistika mu stiže od Armije RF i preko ministarstva obrane
I kad ostane bez municije šta će onda
Možda je mislio da će ga sav narod podržati i svrgnuti vlast... kao obojena revolucija ili slično
E budale ljudi moji
jasno je zar ne što je htio postići
biti iznad svih pa i Putina
e pa ne će moć
baš se lijepo vidi tko je taj Vužgani, obično lord of war
rat kao biznis itd. a što je sasvim sigurno moralo ići PUTINU uz nos, ipak je na nivou višem od kriminalca Vužganog
inače , meni je donekle paralela s HOSom kod nas , samo s manje love a više ideologije u glavama
ali je sve tako nekako bilo i kod nas kad je HOS okrenuo TOP na Zrinjevcu ..
Šandor Winnetou wrote:prckov wrote:nego, posto Putin igra sah u 4 dimenzije zanima me jel uteko iz Moskve kao lovac ili ko konj
pa očito vi gledate Putinu u dupe
Baba ti ne da ližeš dupe diktatoru putleru nego i svakom drugom diktatoru koji se pojavi na sceni, kim jong unu, brati xsi, maduru, kastru...sve bitanga do bitange.Sora wrote:Šandor Winnetou wrote:prckov wrote:nego, posto Putin igra sah u 4 dimenzije zanima me jel uteko iz Moskve kao lovac ili ko konj
pa očito vi gledate Putinu u dupe
https://www.ilfattoquotidiano.it/2023/06/26/russia-il-dissidente-ceceno-prigozhin-si-e-fermato-perche-i-servizi-russi-hanno-preso-in-ostaggio-la-sua-famiglia/7208844/amp/
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Il mistero sul futuro di Prigozhin e lo scudo di Lukashenko: “Ho detto a Putin: possiamo ucciderlo, non è un problema”
https://www.lastampa.it/esteri/2023/06/28/news/il_mistero_sul_futuro_di_prigozhin_e_lo_scudo_di_lukashenko_ho_detto_a_putin_possiamo_ucciderlo_non_e_un_problema-12881081/amp/
https://www.lastampa.it/esteri/2023/06/28/news/il_mistero_sul_futuro_di_prigozhin_e_lo_scudo_di_lukashenko_ho_detto_a_putin_possiamo_ucciderlo_non_e_un_problema-12881081/amp/
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:Il mistero sul futuro di Prigozhin e lo scudo di Lukashenko: “Ho detto a Putin: possiamo ucciderlo, non è un problema”
Ma gle,te zelje i pozdrave sa zapada zaboravi.On je Rus koji je odrastao pod okriljem KGB.Mnogi tajni dokumenti su mu sada dostupni koje prije toga nije mogao vidjeti.Chovjek ima u malom prstu shto zapad zeli i ochekuje od ovih sukoba,plus toga zna da taj Prigozin ima veliki ugled i utjecaj kog mladih radikalnih ljudi.Najlakshe ga je ubiti,ali ajde ne ubij ga i iskoristi za neku korist kao shto ga je iskoristio u Bahmutu.Da ga ubije,pucao bi i sebi u glavu,naprotiv tek sada ce ga morati chuvati ko malo vode na dlanu jer tko zna koju juhicu i od chega oni kuhaju ukrajini i zapadu.Meni je ta Poljska sumnjiva jer ameri su potroshili skoro sve ukrajince da ginu za njih pa ce sada ukljuchiti poljake i one glupe litvance kojih nema ni 1.5 miliona a umislili da ih je 100.Uglavnom,mozemo nagadjati i pretpostavljati ali jedno je sigurno da Putin sa zapadom igra shah samo sa pjeshacima za sada.
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Srbija spremila pet miliona evra za Srebrenicu
» Hrvati od Mađara kupili Crnogorski Telekom za 123,5 miliona evra
» Hrvati "otkrili" Sunce, ulažu 100 miliona evra u solarne elektrane
» Radar saznaje: Za prvu ratu za „rafale“ odletelo 417 miliona evra
» Platili Nejmara 222 miliona, a za borbu protiv korone doniraju 100.000 evra
» Hrvati od Mađara kupili Crnogorski Telekom za 123,5 miliona evra
» Hrvati "otkrili" Sunce, ulažu 100 miliona evra u solarne elektrane
» Radar saznaje: Za prvu ratu za „rafale“ odletelo 417 miliona evra
» Platili Nejmara 222 miliona, a za borbu protiv korone doniraju 100.000 evra
Page 4 of 4