Podmornica SS Nazi
Page 1 of 1
Podmornica SS Nazi
https://www.telegraf.rs/zanimljivosti/svastara/3701794-recite-istinu-o-potopljenoj-podmornici-lovci-na-naciste-izneli-sokantnu-tvrdnju-traze-odgovor-argentine
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
immortal likes this post
Re: Podmornica SS Nazi
Verovatno istina. Bio sam na toj plazi, ima ta kuca Hitlera, okolo nista, tamo tesko mozes doci, put neki slab, kamenje, dok nocu siba jak vetar, tesko Okeanom se iskrcati, skoro nemoguce. Pozicija ocigledno nije slucajno izabrana, kuca ne znam od kada je ista, izgleda uradjena za njega i da je ziveo tamo duzi period. Ima i groblje na plazi. Villa Winter, Cofete Beach, Fuerteventura. Ako ustanove da je Nemacka iz 2 Svetskog, znaci da je ziveo do 70-ih godina.
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
immortal likes this post
Re: Podmornica SS Nazi
moguće i duljeSerbinho-3 wrote:Verovatno istina. Bio sam na toj plazi, ima ta kuca Hitlera, okolo nista, tamo tesko mozes doci, put neki slab, kamenje, dok nocu siba jak vetar, tesko Okeanom se iskrcati, skoro nemoguce. Pozicija ocigledno nije slucajno izabrana, kuca ne znam od kada je ista, izgleda uradjena za njega i da je ziveo tamo duzi period. Ima i groblje na plazi. Villa Winter, Cofete Beach, Fuerteventura. Ako ustanove da je Nemacka iz 2 Svetskog, znaci da je ziveo do 70-ih godina.
i ja sam ga vidjela
2014-04-16
Similar topics
» Woke podmornica na dnu oceana
» 3,600 Civilians Killed by Ukrainian Forces and Neo-Nazi Militia since Minsk II Agreement
» Huffpost usporedio Mila s Ernst Rohmom, Milo: "Nazi sam samo u krevetu"
» Ukrainian nationalists honor Nazi collaborator & other ‘fallen heroes’ with torch-lit march
» Podmornica
» 3,600 Civilians Killed by Ukrainian Forces and Neo-Nazi Militia since Minsk II Agreement
» Huffpost usporedio Mila s Ernst Rohmom, Milo: "Nazi sam samo u krevetu"
» Ukrainian nationalists honor Nazi collaborator & other ‘fallen heroes’ with torch-lit march
» Podmornica
Page 1 of 1