SASTANAK U TIJEKU U Banskim dvorima sastali se Orešković i Crnoja, čeka se odluka
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: SASTANAK U TIJEKU U Banskim dvorima sastali se Orešković i Crnoja, čeka se odluka
kaja_333 wrote:Ja ga ne bi smijenila na Karamarkovom mjestu jer kukurikavci nisu smjenjivali svoje koji su čekali zatvor, pa i zbog ubojstva a ovdje se radi o prekršaju . Drugo, moraju im pokazati da njihova dreka neće promjeniti pobjednike izbora i treće hitno se pozabaviti medijima u kojima , sada je skroz jasno , sjedi njihova mreža i hobotnica. To treba počistiti jer su tako i došli , čišćenjem.
ja bi, slaba karika, tako se u korporacijama radi, zajebi stvar i pedala, naročito ako narušiš ugled firme
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: SASTANAK U TIJEKU U Banskim dvorima sastali se Orešković i Crnoja, čeka se odluka
Što će dokazivati nedokazivo, da su bolji ne bi se politikom bavili...kako je rečeno da ulica neće smjenjivati ministre, nebi trebali ni medijivili40 wrote:slažem se i ja,nipošto ne popuštati i dokazivati da su bolji od prijašnjih.Kud bi to došlo?upravo_sa_jebachine wrote:kaja_333 wrote:Ja ga ne bi smijenila na Karamarkovom mjestu jer kukurikavci nisu smjenjivali svoje koji su čekali zatvor, pa i zbog ubojstva a ovdje se radi o prekršaju . Drugo, moraju im pokazati da njihova dreka neće promjeniti pobjednike izbora i treće hitno se pozabaviti medijima u kojima , sada je skroz jasno , sjedi njihova mreža i hobotnica. To treba počistiti jer su tako i došli , čišćenjem.
slažem se, nebih iz dišpeta mijenja novoga ministra, sve da je najgori, čisto iz razloga da boljševicima ide pjena
n_razbojnik-
2014-04-15
Tu upada Timmy...Mister Crnoja ju veri loš efekt na građevine...go home take some medicine , see you in a godina danamarcellus wrote:kaja_333 wrote:Ja ga ne bi smijenila na Karamarkovom mjestu jer kukurikavci nisu smjenjivali svoje koji su čekali zatvor, pa i zbog ubojstva a ovdje se radi o prekršaju . Drugo, moraju im pokazati da njihova dreka neće promjeniti pobjednike izbora i treće hitno se pozabaviti medijima u kojima , sada je skroz jasno , sjedi njihova mreža i hobotnica. To treba počistiti jer su tako i došli , čišćenjem.
ja bi, slaba karika, tako se u korporacijama radi, zajebi stvar i pedala, naročito ako narušiš ugled firme
n_razbojnik-
2014-04-15
Miljan Brkić veli da neće biti smjene,onda valjda i neće
vili40-
2015-08-02
ovi ajde bar nisu trabunjali o 'visokim ljestvicama', a onda 'pali s transportera', a da je Crnoja sposoban, jest--lijepo i otvoreno čovjek priznaje, 'za sebe' :D
neva- Posts : 4367
2014-04-12
ovo jos traje...
najbolje da karamarko smjeni oreskovica
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Moguce i to..meni se cini da je karamarku dopizdilo vec nakon jednog dana biti potpredsjednik vlade....debotoijusto wrote:ovo jos traje...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
a najbolje takovuksadinare wrote:Moguce i to..meni se cini da je karamarku dopizdilo vec nakon jednog dana biti potpredsjednik vlade....debotoijusto wrote:ovo jos traje...
most bi trebao bacit u zatvor i proglasit katolicku djamahiriju
pa zatim na miru provesti reforme
2014-04-12
Ja potpisujem ako će imati socijalni standard libijske džamahirije...debotoijusto wrote:a najbolje takovuksadinare wrote:Moguce i to..meni se cini da je karamarku dopizdilo vec nakon jednog dana biti potpredsjednik vlade....debotoijusto wrote:ovo jos traje...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
...a cuj....mora karamarko ispunit obecanja a most je tu problem...jer ako karamarko ne ispuni predizborna obecanja i ona kad je stao na celo hdza crno mu se pise...josicu,klemmu,gloskom se jebe za most...karamarko je obecao njima...a ako ne izvrsi ceka ga crnji scenario nego zokija..a vaso brkic ceka iza ugladebotoijusto wrote:a najbolje takovuksadinare wrote:Moguce i to..meni se cini da je karamarku dopizdilo vec nakon jednog dana biti potpredsjednik vlade....debotoijusto wrote:ovo jos traje...
2015-09-08
bude to mala svicars...ovaj saudijska arabijamutava baštarda wrote:Ja potpisujem ako će imati socijalni standard libijske džamahirije...debotoijusto wrote:a najbolje takovuksadinare wrote:Moguce i to..meni se cini da je karamarku dopizdilo vec nakon jednog dana biti potpredsjednik vlade....debotoijusto wrote:ovo jos traje...
samo bez love
2014-04-12
Bar necu gledat onaj gologuzi pederluk na rivi i trgu bana jelacica..
2015-09-08
Bogme. Pederima šupak ovih dana može rezati rebrastu dvanaesticu...vuksadinare wrote:Bar necu gledat onaj gologuzi pederluk na rivi i trgu bana jelacica..
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
s onom kutijom na kojoj stoji miljeticvuksadinare wrote:Bar necu gledat onaj gologuzi pederluk na rivi i trgu bana jelacica..
dobijes i komad plastike koji se zove daljinski
...i jos nije gotovo ?
prica se po gradu da bozanic pregledava dokumentaciju
bude nalozio oko ponoci dim
2014-04-12
Koliko sati razmišljaju o čemu?
Guest- Guest
Zasto si ti deboto drug...
2015-09-08
još se nije iz dimnjaka zadimilo?
vili40-
2015-08-02
Gleda se utakmica,
bakho-
2015-10-22
Ne smije ga smijenit,on se borio za svoju zemlju i može radit što hoće.......crnoja hrvat i branitelj,u slobodno vrijeme lažov i biznismen,jebo ga onaj tko mu dade status nesposobnog za rad...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Crnoja donio papirilogije kao rahmetli Vlatko sa Srebrićem na kandidaturu za Euro...treba to sve pročitat'
2014-04-15
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ''U Banskim dvorima u tijeku sastanak Plenkovića i Vrdoljaka''
» Uživo na Indexu u 16.30 sati: Božo Petrov sazvao pressicu u Banskim dvorima
» PLENKOVIĆEVI LJUDI OD NAJVEĆEG POVJERENJA Premijer okuplja svoj najuži tim u Banskim dvorima: Otkrivamo tko su najbliži suradnici šefa nove Vlade
» ''HNS PRISTAO NA PLENKOVIĆEVU PONUDU IAKO NISU DOBILI NIŠTA ŠTO SU TRAŽILI Jedan od sudionika ključnog sastanka otkrio što se dešavalo u Banskim dvorima ''
» SASTANAK NA PANTOVČAKU: Orešković i predsjednica razgovarat će o šefu SOA-e?
» Uživo na Indexu u 16.30 sati: Božo Petrov sazvao pressicu u Banskim dvorima
» PLENKOVIĆEVI LJUDI OD NAJVEĆEG POVJERENJA Premijer okuplja svoj najuži tim u Banskim dvorima: Otkrivamo tko su najbliži suradnici šefa nove Vlade
» ''HNS PRISTAO NA PLENKOVIĆEVU PONUDU IAKO NISU DOBILI NIŠTA ŠTO SU TRAŽILI Jedan od sudionika ključnog sastanka otkrio što se dešavalo u Banskim dvorima ''
» SASTANAK NA PANTOVČAKU: Orešković i predsjednica razgovarat će o šefu SOA-e?
Page 2 of 3