ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 30 of 50 Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 30 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by RayMabus 30/6/2023, 10:08

RayMabus 27.06 napisao: wrote:
TOS i fosforne granate dejstvuju po ovima šta su prešli Dnjepar.

Neće vas na autopsiji ni najbliža rodbina prepoznati kad završimo s vama. Odnosno vaše ostake. Ako ih uopće bude i bilo.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/6/2023, 11:55

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/6/2023, 11:57

Smjer Orekhovskoe:
Vremenski uvjeti su loši, neprijatelj ne napreduje.
10. armijski korpus AFU-a prebačen je u drugi smjer. Ovdje im je ponestalo borbenog potencijala. Topništvo je počelo rjeđe djelovati s njihove strane. Ujutro u 8:00
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Eroo 30/6/2023, 12:28

A qrtza i vojske... :)

https://twitter.com/officejjsmart/status/1674376386172141569

2016-07-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/6/2023, 13:05

Zapisi iz dnevnika galaktičkog generala.

Kišica im je usrala juriš preko Zaporožja i suvog korita Dnjepra. Dejstvuje se po njima na Dnjepru svime i svačim. Već je početak sedmog mjeseca a Zelenski nije donio nikakvi plijen svojim zapadnim gazdama da oni opravdaju toliko i daljnje slanje vojne pomoći Ukrajini. U Bahmutu se Wagner povukao a glavni obrambeni general im je na ispitivanju dakle nije na svojoj poziciji itd i otvorila se rupa a tamo i nije tolika ravnica nego brežuljci i nema toliko gibanja po pravcu jer se sve odvija na relativno malom prostoru oko grada i izvan njega a tu glavnu ulogu igra pešadija.

Vjetar je povoljan.

Zajedrimo prema Bahmutu.

Enlarge this imageClick to see fullsize
Ruska invazija na Ukrajinu - Page 30 2337377_17_seoimage4x3_napoleon_1_
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/6/2023, 14:01

Valerij Zalužni zahtijeva granate, avione i strpljenje - vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Ukrajine dao je intervju za Washington Post:

- Dosadno je kad kažu da se sporo napreduje, jer se svaki metar daje u krvi

Trebamo još streljiva. Trupe moraju ispaliti barem onoliko granata koliko i neprijatelj, ali ponekad Rusi brojčano nadjačaju deset prema jedan.

– Nekoliko tenkova Leopard je već uništeno, Leopard na bojnom polju nije Leopard, nego meta.

“Broj NATO zrakoplova koji dežuraju u blizini naših zapadnih granica dvostruko je veći od broja ruskih zrakoplova koji uništavaju naše položaje. Zašto ne možemo uzeti barem trećinu od tamo i donijeti ovdje?

— Ne treba mi 120 aviona. Neću prijetiti cijelom svijetu. Dovoljna bi bila vrlo ograničena količina. Ali oni su potrebni. Jer drugog načina nema.

- PMC "Wagner" napustio je prvu crtu, ali ruska obrana od toga nije postala slabija.

— Imam mnogo strahova, a među njima i "Wagnera". I nisu jedini. Naš zadatak je pripremiti se za najgori i maksimalni mogući razvoj događaja.

- Razgovor o nuklearnom udaru ili potkopavanju ZNPP-a me ne zaustavlja. Moramo osloboditi svoje teritorije.

---

Nećeš dobit više ništa ako ne osvojiš bar nešto i to doneseš/pokažeš svojim Zapadnim gospodarima.

Amo na Bahmut. Za napad je potrebno tri puta više vojske a ti tamo dovedi dvadeset puta više i pregazite TO.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Eroo 30/6/2023, 14:18

Beryansk...raketni udar Storm Shadow.
Vidim da se i podpisala. :)

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 30 Screenshot-10319

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 30/6/2023, 14:24

Eroo wrote:A qrtza i vojske... :)

https://twitter.com/officejjsmart/status/1674376386172141569

Od 150 ostalo ovo šta vidite na snimku.
Ranjeni i poginuli jednostavno ne postoje, niti ih itko kupi.
Tako vele ovi ruski bijednici.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by sitting_bull 30/6/2023, 15:10

mentalitet wrote:
A koji tebe kurac boli gdje sam ja i zashto sam ovdje?

sinek, krenuo si sreću tražiti tamo gdje je tvoj mentalni sklop neće naći.
umjesto prema zapadu, trebao si se ukrcati u vlak za istok.

mentalitet wrote:
Ali da ti ipak odgovorim.Ja imam snage sebi priznati da sam se zajebo jer sam isto tako kao i vi vjerovao u zapadnu propagandu dok se nisam sam uvjerio u njihovu takozvanu demokraciju.Pa jebo te bog,zashto vashi takozvani hrvatski mediji ne pishu o tome da neke americhke drzave josh nisu ukinule rasne zakone.

ne seri.
ispravno si procijenio kako je standard života na zapadu bolji i zato si otišao.
tvoj je problem što svoje ideološke snove koje si ponio sa sobom nisi i ne možeš realizirati na zapadu. zato ti smeta što amerika nije idealna jer još ima rasne zakone u nekim državama (nobody is perfect, ne?), a traume koje si donio sa sobom navode te na prozivanje hrvatske jer, zamisli, zemlja od četiri milijuna stanovnika ne piše o problemima u nekim od 51 savezne države u sad-u.

mentalitet wrote:
Naravno,ne smiju nego pichke pishu ono shto im se naredi isto kao i ovaj vash marchelo koji vam spina prazne mozgove pa nije ni chudo shto onaj Poljak izjavvljuje da treba pobiti vecinu novinare koji su i tamo isti kao u Hrvatskoj.Ti nounari su najvece zlo Hrvatske a ne srbi.Kada to shvatite onda vam mozda Hrvatska i postane neovisna o bilo kome.

da ti ne pojašnjavam dalje, kupi neku knjigu koju je napisao noam chomsky pa se malo educiraj kako funkcioniraju mediji, propaganda i sistemi svugdje u svijetu, posebno u americi.
očigledno te pere osjećaj krivnje zbog onoga što su srbi napravili 90-tih u hrvatskoj, bosni i na kosovu.
nisu nounari ubijali u vukovaru, škabrnji, srebrenici, sarajevu i na kosovu.
sinek, to su napravili srbi.
je, hrvatska ima svojih problema. pitanje je zašto se ti zbog toga pjeniš, a već više od 30 godina nisi ni blizu hrvatske. 

mentalitet wrote:
Za sada ste pokusni pacovi u kavezima i mozete cviliti koliko hocete,dobivat cete dovoljno hrane da prezivite dok ne dodje vrijeme da vam zapadnjaci ubrizgaju neku supstancu od koje cete josh vishe poluditi.Kada priznate sebi da ste se zajebali u svezi HDZ i 1991 i da ste bili korisne budale koje su ratovale za 200 takozvanih hrvatskih obitelji koji na prolivenoj srpsko-hrvatskoj krvi zive kao bubreg u loju onda cete ugledati svjetlo na kraju tunela.

ne znam jesi li jeo pokvarene školjke, ili neprovjerene gljive, ali tebi baš nije dobro.

samo lik s nekim opsesivnim poremećajem može izjednačiti hrvatske žrtve i srbe koji su kao agresori najebali u hrvatskoj.

da si malo obrazovaniji znao bi da se poslije svakog velikog ratnog sukoba generira sloj od 3-5% koji profitiraju na tom sukobu pa u tom kontekstu hrvatska nije izuzetak. je, hdz poslije tuđmana je iznevjerio gotovo sve što je obećavao, a znao bi i da plan sa 200 familija nije uspio jer su poslije tuđmana hdz preuzeli šalabajzeri s kriminalnim genom i koriste vlast za osobno bogaćenje. no, to je proces koji ima svoje faze kroz koje se očigledno mora proći prije nego se stvari dovedu u red.  

mentalitet wrote:
Meni nije trebala ni Amerika ni NJemachka niti bilo koji drugi kurac jer sam vec tada u Hrvatskoj rijeshio sve svoje financijske probleme.Bio mi je samo potreban mir da se dalje razvijam i da to omogucim svojoj djeci.Vjerovao sam isto kao i vi da je zapad demokratski dok nisam doshao u Njemachku 1991 gdje su me uvjeravali da nisam ono shto sam nego su mi sugerirali shto trebam biti ,a ja onakav kakav sam bash iz inata ne zelim da budem ono shto mi schwabo nudi.Od tog trenutka sam ih pocheo detaljnije analizirati kao sistem i kao narod pa sam doshao do porazavajuceg podatka da su to i dalje nacisti samo u bijelim rukavicama koji su do perfekcije taj svoj nacizam umrezili u takozvani ustav i ostale zakone.

sinek, ti si naivac.
mislio si kako ćeš ako dislociraš sebe dislocirati i svoje probleme.
ne ide to tako.
tvoji problemi uvijek idu s tobom kud god otišao.

mentalitet wrote:
Misleci da je americhki sistem drugachiji doshao sam ovdje.Bio je naravno za obichnog chovjeka kudikamo slobodniji i dozvoljavao ti je da ispoljish svoje znanje i sposobnosti pa si se mogao brze uklopiti u njega ali ne zbog toga shto je demokratichniji nego zbog toga shto si im donosio lovu u poreznu kasu koju su oni mogli da troshe nemilice na ratove po svijetu.I da ti ne objashnjavam dalje jer ionako necesh shvatiti,ali ja sam u USA nakon 1 god. rijeshio svoj americhki san koji milijuni amera nece nikada rijeshiti.Prodao sam svoja 2 stana u Hrvatskoj i ovdje kupio kucu za gotovinu tako da nisam bio opterecen nikakvim kreditima kao vecina useljenika.Dakle,evo kunem se da bi sve ovo ostavio samo da mogu negdje zivjeti gdje nema zapada pa makar to bio i Zimbabwe.Valjda si shvatio poantu priche?

eto, potvrđuješ ono što sam u prethodnom pasusu napisao:

kuda god otišao tvoji problemi idu s tobom.

razvidno je kako ti problemi nisu materijalne prirode jer i sam tvrdiš kako i u hrvatskoj i u njemačkoj i sada u americi nemaš takvih problema.

ako se još nisi dosjetio, u rusiji sad nema zapada.
što je bilo otišlo je, ili pobjeglo.
nema zapada ni u sjevernoj koreji ni u iranu ni u pola afrike. kina je li-la.
možda bi srbija bila idealna za tebe: s materijalnim dobrima koje tvrdiš da imaš bio bi glavni gedža i u beogradu i na kopaoniku...

najjednostavnije rješenje ti je na dohvat ruke: isključi internet, ne pali televizor i okani se politike.

pobjeći od sebe ne možeš.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/6/2023, 15:14

Predsjednik Ukrajine naložio je jačanje obrane granice s Bjelorusijom nakon premještanja PMC "Wagner" tamo

Odgovarajuća odluka donesena je tijekom rasprave u sjedištu vrhovne zapovjednice.

U Poljskoj su ranije najavili da će pojačati obranu granice s Bjelorusijom zbog “wagnerovaca”. Prije toga, poljski predsjednik Andrzej Duda nazvao je preseljenje PMC Wagnera u Bjelorusiju negativnim signalom.

--

Prevedeno: Sad moraš dodatne jedinice tamo poslat i nemaš za juriš prema Azovskom moru kojeg i ne možeš izvest jer ti je padala kiša tamo poslijednjih dana.

Propala ti je ofenziva prema Azovu i Krimu i na Krim ove godine.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/6/2023, 15:49

Čelnici EU-a složili su se na summitu u Bruxellesu da prošire proizvodnju streljiva u Europi, rekao je njemački kancelar Olaf Scholz.

Istaknuo je i da je pitanje mogućeg oduzimanja zamrznute ruske imovine "užasno komplicirano" i da još nitko ne zna kako to učiniti.

...

Vi ste se složili ...da ćete itd. Evo tebi novo povećanje kamatnih stopa. Pun mi vas je kurac. Tako. Dok se vi nešto složite iman ja i bolje i učinkovitije i brže metode kad nešto oću. Past će ti bilanca pa da ti ne padne jačaj vojnu industriju. I ti i ono smeće od Meloni.

Metoda zvana: PRISLONIM TI CIJEV OD PIŠTOLJA U GLAVU.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 30 Z
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/6/2023, 16:29

Doša mi tamo nikidan pa šalje vojnu pomoć Ukrajini a ono piše tisuću granata.

Pazi najinduistrliziranija zemlja EU.

Voliš ti prodavat weš mašine i aute. Sad ćeš vidit tko će ti to kupit kad te uvedem u TEŠKU RECESIJU.

KONJU JEDAN.

I to ne pričam o onima GPS granatama, toga još manje ako i uopće nego ovim običnim 155 mm.

Travnik u Bosni toga proizvede toliko a ne ti.

SMEĆE JEDNO.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/6/2023, 16:44

Ako vam nije jasno zašto san puka kad san pročita tisuću granata 155 mm šalje Njemačka u paketu vojne pomoći dakle ovih običnih granata koje oni na tako dugom bojištu ispucaju u par sati sad ću vam objasnit.

Rat nije počeo jučer nego ima već godinu i po dana. Oni su najindustriliziranija država EU a šalju granata ko da su Bosna a ne Njemačka.

Nešto smrdi a očito je šta : gledaju kako da ne pobijede Rusiju jer im treba plin.

E PA SAD KAD TI NAPRAVIM TEŠKU RECESIJU PLIN VAM VIŠE NEĆE TREBATI JER NEĆETE NI IMATI INDUSTRIJU.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/6/2023, 17:10

Ja sam anđeo Prijestolnik.

Pola te anđeoske hijerarhije su Demoni.

Bolje vam je da vas nikad ne pogledam onako kako sam njega kad san pročita da mi on kao najindustrilizanija zemlja EU nakon godine i po dana i stalnog kukanja Ukrajine da im treba više granata pošalje tisuću običnih granata 155 mm.

A šta mogu očekivati od drugih ako ti tako ko najveća industrija to šalješ nakon godinu i po dana a stalno to istiću da im fali ?

Jebeš me u mozak jel tako ? Je tako je. 

Bolje vam je da vas nikad tako ne pogledam u životu a to znači i u ovome i u idućima i kad niste inkarnirani onako kako san onda njega pogleda kad san pročita da mi nakon godinu i po dana i svega ovoga i da to fali on kao najveća industrija Europe šalje tisuću običnih granata 155 mm.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 30 360_F_85425589_S8VMevJiSVEVYCBVTmRMmrkhPNXOGvkZ

TI ( ŠOLZ ) SI MRTAV ČOVJEK.

ZBOGOM.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/6/2023, 17:36

Sad ćemo opet dignit kamatne stope.

Ne bojte se, neću vam ništa. Ja sam anđeo Pravednik ( drugi naziv za anđela Prijestolnika ).

Past će im malo prodaja weš mašina, auta i tako to. Malo će im bilanca otić u kurac ako ne dignu neku drugu granu industrije ...npr vojnu.

Malo će popušit na izborima jer će uslijed takve krize rast krajnja desnica a to je kod njih AfD.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/6/2023, 17:44

Uvest ćemo malo pravde i to je sve.

Šolzovi ljevičari željni para, vlasti i fotelja će malo izgubiti te pare, vlast i fotelje uslijed jačanja AfD u Njemačkoj a istovremeno pada bilanca pa ako neće da dignu vojnu industriju onda bilanca pada i netko drugi će doći na vlast.

Ili želite možda da vam ovo govno koje šuruje s Putinom radi plina jer želi pare, vlast i fotelju i iduće godine kaže kako ima samo tisuću granata jer u osnovi ne želi pobijediti Putina jer surađuje s njime ?

Naravno da NE ŽELITE.

PA PA ŠOLZ

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/6/2023, 18:19

Sad će to Bog sve fino izorganizirat.

I meni se gadi taj AfD, već sam reagirao na njih prije žestoko al imam taj luksuz da ih dovodim na vlast kako ne bi vi a da oni nikad ne mogu diktirat na državnoj razini ništa.

Gubo ljevičarska pozdravite se s hrpom fotelja, vlasti i parama na razini Njemačke.

Dat ću vam ja plin. I Putina.

U GUZICU.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/6/2023, 18:30

Dobit ćete po guzici.

Ko malo dijete kad priko kolina prevališ pa istučeš po dupetu.

Tako ću vas.

Ne znate riješti najednostavniji problem oko proizvodnje granata za haubice iako vam se proizvođači žale da se boje ulaganja i šta ako stane taj rat. Dakle traže vas garanciju da će se kupovat to i dalje.

Mora general galaksije da dođe osobno da vam riješi tu matematiku jel ?

E pa doći ću.

Te firme će dobit garanciju da ako ostane šta ne prodano tj ne bude trebalo Ukrajini jer se rat završio da kad prodaju haubicu nekoj zemlji vani da se taj višak granata onda daje kao poklon kupcu jer je kupio haubicu EU proizvodnje.

Moran ja doć da vam tu enigmu riješim ?

E pa doći ću.

OSOBNO.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/6/2023, 18:35

Uključite te usrane pogone za proizvodnju granata po EU jer ću vam inače iskopat oči.

Ako neka EU država koja proizvodi haubice a ima ih nekoliko proda trećoj državi haubicu te ako ostane neprodano tih granata jer je rat u Ukrajini stao broj tih neprodanih granata se raspoređuje i svatko tko proda haubicu proizvedenu u EU dobit će tj taj kupac uz tu haubicu xy granata za istu kao gratis s te neprodane količine granata 155 mm ( ako ih uopće bude tj pod uvjetom da je rat u Ukrajini stao ).

Tako proizvođači granata dobijaju garanciju, proizvođači haubica dodatni gratis ako je prodaju državi van EU a taj kupac te haubice gratis granate đabe za istu.

U ČEMU JE VAŠ JEBENI PROBLEM ?

PALI MAKINJU.

Last edited by RayMabus on 30/6/2023, 18:43; edited 2 times in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Eroo 30/6/2023, 18:39

2016-07-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/6/2023, 19:01

RayMabus wrote:Dobit ćete po guzici.

Ko malo dijete kad priko kolina prevališ pa istučeš po dupetu.

Tako ću vas.

Ne znate riješti najednostavniji problem oko proizvodnje granata za haubice iako vam se proizvođači žale da se boje ulaganja i šta ako stane taj rat. Dakle traže vas garanciju da će se kupovat to i dalje.

Mora general galaksije da dođe osobno da vam riješi tu matematiku jel ?

E pa doći ću.

Te firme će dobit garanciju da ako ostane šta ne prodano tj ne bude trebalo Ukrajini jer se rat završio da kad prodaju haubicu nekoj zemlji vani da se taj višak granata onda daje kao poklon kupcu jer je kupio haubicu EU proizvodnje.

Moran ja doć da vam tu enigmu riješim ?

E pa doći ću.

OSOBNO.
Kao hologram. Poput holograma koji se pojavi na tom sastanku.

Da ne mislite da ja po ovoj vručini imam namjeru navlačit odijelo i kravatu da vama KRETENIMA nešto jednostavno objasnim.

Isus je uzašao na nebo a ja ću vam sići s njega pravo među vas.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 30 Jiuhuashan_bodhisattva_image

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_bodhisattvas

Ovi je naoružan do zuba. Mačevi, koplja, sikire, toljage. Nema šta nema. Šta bi ovo moglo biti ?[size=10]
Šta znači svastika ? Čiji je to znak ?

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 30 9a3ceb3b62de419ea1387c85376759e3

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 30 Images?q=tbn:ANd9GcRz6A7SH9-rNda76ygub3oCqhjZ83hpKydPcw&usqp=CAU

GF5
[/size]
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 30 of 50 Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50  Next

Back to top