matic priznao: Bio sam invalid neposoban za rad, sve do ulaska u Vladu
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: matic priznao: Bio sam invalid neposoban za rad, sve do ulaska u Vladu
jbg, najispravniji je tamo za poziciju, i jedini koji bi svima odgovaraoEro wrote:Nemoj to pobogu, proglasit će ga ustašom već zbog prezimena.n_razbojnik wrote:Ercega za ministra, skratimo priču
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Umjesto nađovice za pomoćnicu staviti mirtovu a umjesto glavaševića pupovcan_razbojnik wrote:jbg, najispravniji je tamo za poziciju, i jedini koji bi svima odgovaraoEro wrote:Nemoj to pobogu, proglasit će ga ustašom već zbog prezimena.n_razbojnik wrote:Ercega za ministra, skratimo priču
Guest- Guest
JE- BO-TO ; potpuno je providno što pokušavaš - na to imaš potpuno pravo; sve one koji su nepošteni treba eliminirati s bilo koje političke i društveno odgovorne instance - uz moj mali DODATAK ;
NE - DRAG MATIĆ je godinama s 80 % opaljenosti bio "SAVJETNIK " - zar ne bi trebalo biti makar i ČUDNO kako netko tko je 80% neuračunljiv - to jest LUD i BLESA ima mjesto savjetnika tada trenutnih POLITIČKIH OLIGARHA - s mjenjanjem političke klime njega "IZNENADA " PROŽIMA proviđenje i " PRAVEDNOST " te se on JAVNO ODRIČE svojih 80% psihičkog invaliditeta da bi mogao uzeti mjesto ministra BRANITELJA - JESI LI TI OSOBNO i tvoji ISTOMIŠLJENICI tada organizirao neki PROSVJED protiv ovakvog PRODAVANJA MUDA POD BUBREGE - dok danas ovdje " SUPTILNO " podbadaš i bacaš KRIMEN na mnogo benigniji slučaj nego što je prije s MATIĆEM BIO - koji uostalom nikada nije bio dragovoljac i kojeg su s pištoljem na čelu istjerali na položaj koji je on u dva navrata samovoljno napuštao - odnosno DEZERTIRAO ?? NITKO - ama baš NITKO nije ORGANIZIRAO ovakve organizirane prosvjede - no , danas upravo oni koji su sve nijemo i s osobnim slaganjem takva djela promatrali smatraju da imaju neku MORALNU VERTIKALU da prosvjeduju - ČAK dok se još i ne znaju u potpunosti ISTINITOSTI različitih OPTUŽBI - bez ikakovih činjeničnih uporišta od prvoga dana iz svih mogućih medijskih i inih oruđa tuče po netkome koji možda ide sličnim stazama ( možda ) kao bivši ( no ovaj nije " NAŠ " ) ministar branitelja koji je eto uz politički blagoslov njegove PARTIJE " ČASNO " obavio svoje službovanje - iako svi oni dobro znaju na kojem NIVOU ČASTI je to ustvari sve bilo!!
PLJUC !!
NE - DRAG MATIĆ je godinama s 80 % opaljenosti bio "SAVJETNIK " - zar ne bi trebalo biti makar i ČUDNO kako netko tko je 80% neuračunljiv - to jest LUD i BLESA ima mjesto savjetnika tada trenutnih POLITIČKIH OLIGARHA - s mjenjanjem političke klime njega "IZNENADA " PROŽIMA proviđenje i " PRAVEDNOST " te se on JAVNO ODRIČE svojih 80% psihičkog invaliditeta da bi mogao uzeti mjesto ministra BRANITELJA - JESI LI TI OSOBNO i tvoji ISTOMIŠLJENICI tada organizirao neki PROSVJED protiv ovakvog PRODAVANJA MUDA POD BUBREGE - dok danas ovdje " SUPTILNO " podbadaš i bacaš KRIMEN na mnogo benigniji slučaj nego što je prije s MATIĆEM BIO - koji uostalom nikada nije bio dragovoljac i kojeg su s pištoljem na čelu istjerali na položaj koji je on u dva navrata samovoljno napuštao - odnosno DEZERTIRAO ?? NITKO - ama baš NITKO nije ORGANIZIRAO ovakve organizirane prosvjede - no , danas upravo oni koji su sve nijemo i s osobnim slaganjem takva djela promatrali smatraju da imaju neku MORALNU VERTIKALU da prosvjeduju - ČAK dok se još i ne znaju u potpunosti ISTINITOSTI različitih OPTUŽBI - bez ikakovih činjeničnih uporišta od prvoga dana iz svih mogućih medijskih i inih oruđa tuče po netkome koji možda ide sličnim stazama ( možda ) kao bivši ( no ovaj nije " NAŠ " ) ministar branitelja koji je eto uz politički blagoslov njegove PARTIJE " ČASNO " obavio svoje službovanje - iako svi oni dobro znaju na kojem NIVOU ČASTI je to ustvari sve bilo!!
PLJUC !!
Guest- Guest
[quote="debotoijusto"]HSP AS najavio je na svojim stranicama da će kazneno prijaviti Milanovića, no pritom su pogriješili u navođenju stavka Kaznenoga zakona. HSP AS namjeravao je Milanovića prijaviti zbog zločina iz mržnje, no pritom se zabunom pozvao na članak 87., stavak 20. Kaznenog zakona, koji govori o računalnim programima:
"Računalni program je skup računalnih podataka koji su u stanju prouzročiti da računalni sustav izvrši određenu funkciju", tako stoji u navedenom stavku.
Priopćenje HSP AS-a u nastavku prenosimo u cijelosti.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hsp-as-odlucio-kazneno-prijaviti-milanovica-pa-se-krivo-pozvao-na-zakon/871073.aspx
[/quote
Morti su se tuduma nalili...on oče tak tuča,da zgubiš pojam desi i kosi....
"Računalni program je skup računalnih podataka koji su u stanju prouzročiti da računalni sustav izvrši određenu funkciju", tako stoji u navedenom stavku.
Priopćenje HSP AS-a u nastavku prenosimo u cijelosti.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hsp-as-odlucio-kazneno-prijaviti-milanovica-pa-se-krivo-pozvao-na-zakon/871073.aspx
[/quote
Morti su se tuduma nalili...on oče tak tuča,da zgubiš pojam desi i kosi....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
redder4 wrote:JE- BO-TO ; potpuno je providno što pokušavaš - na to imaš potpuno pravo; sve one koji su nepošteni treba eliminirati s bilo koje političke i društveno odgovorne instance - uz moj mali DODATAK ;
PLJUC !!
JE-BO-TO ;
JOŠ uvijek očekujem tvoje očitovanje kao PRAVEDNIKA i DUŠEBRIŽNIKA svih nas ovdje na forumu _ možda čak i ŠIRE - JBGA:; ne znam koliko te plaćaju ??
Budi siguran da ću ti ovaj POST redovito poturati pod nos kada god budeš pokušao prosipati svoje fekalije !!
SMRADE !!
Guest- Guest
Matić je jedina osoba koja se izliečila od PTSP-a. A neće ostalima reći kako. Baš je gad.
Možda je u vladi bio na grupnoj terapiji, a za to nije potrebna nikakva sposobnost za rad.Regoč wrote:Matić je jedina osoba koja se izliečila od PTSP-a. A neće ostalima reći kako. Baš je gad.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Soda bikarbona...liječi sve...
darth_vader-
2014-04-17
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Zoran Šorlija:'Željko Travica me odalamio po glavi bejzbol palicom. Zbog njega sam danas invalid u kolicima.'
» LAŽNI VOJNI INVALID
» HDZ-ovac optužen da je lažni vojni invalid: Đuzel oštetio državu za 97 tisuća kuna?
» ‘Država, to je Fred Matić’
» Preminuo je Fred Matić
» LAŽNI VOJNI INVALID
» HDZ-ovac optužen da je lažni vojni invalid: Đuzel oštetio državu za 97 tisuća kuna?
» ‘Država, to je Fred Matić’
» Preminuo je Fred Matić
Page 3 of 3