Policija objavila fotografije:On je povezan s ubojstvom Klice
Page 1 of 1
Policija objavila fotografije:On je povezan s ubojstvom Klice
[size=34]Policija objavila fotografije: On je povezan s ubojstvom Klice?[/size]
Policija je objavila fotografije muškarca za kojeg vjeruju da ima korisne informacije u slučaju Vinka Žuljevića Klice koji je ubijen u Sesvetama u svibnju prošle godine. Policija nudi i nagradu od 50.000 kuna onome tko im dade korisne informacije o slučaju.
Vinka Žuljevića Klicu (57) su podsjetimo, dočekali napadači na motociklima.Likvidirali su ga s 15 metaka dok se vraćao s mise. Napadači su Klicu, prema izjavi očevica, ubili iz pištolja, iako su sa sobom imali i mini strojnice. Klica se navodno hrvao s jednim napadačem, ali bezuspješno.
http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/policija-objavila-fotografije-on-je-povezan-s-ubojstvom-klice-458404
Vinka Žuljevića Klicu su podsjetimo, dočekali napadači na motociklima. Likvidirali su ga s 15 metaka dok se vraćao s mise. svjedoci su rekli da su ga ubili pištoljima
Policija je objavila fotografije muškarca za kojeg vjeruju da ima korisne informacije u slučaju Vinka Žuljevića Klice koji je ubijen u Sesvetama u svibnju prošle godine. Policija nudi i nagradu od 50.000 kuna onome tko im dade korisne informacije o slučaju.
Vinka Žuljevića Klicu (57) su podsjetimo, dočekali napadači na motociklima.Likvidirali su ga s 15 metaka dok se vraćao s mise. Napadači su Klicu, prema izjavi očevica, ubili iz pištolja, iako su sa sobom imali i mini strojnice. Klica se navodno hrvao s jednim napadačem, ali bezuspješno.
http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/policija-objavila-fotografije-on-je-povezan-s-ubojstvom-klice-458404
vili40-
2015-08-02
Re: Policija objavila fotografije:On je povezan s ubojstvom Klice
ja mislim da je to crnoja..ili zlatko
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ne znam,ali siguran sam da nije neki tip koji ore njivu ili nešto drugo korisnokaja_333 wrote:ja mislim da je to crnoja..ili zlatko
vili40-
2015-08-02
ili da je čisto prolazio...ma na zlatka mi baca ali skinuo je naočale.vili40 wrote:ne znam,ali siguran sam da nije neki tip koji ore njivu ili nešto drugo korisnokaja_333 wrote:ja mislim da je to crnoja..ili zlatko
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Similar topics
» U Maroku uhićen Švicarac, povezan je s ubojstvom skandinavskih turistkinja
» Njemačka policija zaustavila bus za Srbiju,objavila slike raspadnute krntije
» ''(VIDEO) Australska policija objavila snimku NLO-a: ‘Izgleda da nismo sami!’ ''
» Evo čime se bavi hrvatska policija pod vlašću HDZ-a dok droga i kriminal preuzimaju državu : Policija ispituje članove incijative "Narod odlučuje"
» katolicka djamahirija uci betezne klice da je vukovar razoren jer imao najvise pobacaja
» Njemačka policija zaustavila bus za Srbiju,objavila slike raspadnute krntije
» ''(VIDEO) Australska policija objavila snimku NLO-a: ‘Izgleda da nismo sami!’ ''
» Evo čime se bavi hrvatska policija pod vlašću HDZ-a dok droga i kriminal preuzimaju državu : Policija ispituje članove incijative "Narod odlučuje"
» katolicka djamahirija uci betezne klice da je vukovar razoren jer imao najvise pobacaja
Page 1 of 1