ustaški morski ker pojeo rusa
Page 1 of 1
ustaški morski ker pojeo rusa
https://www.jutarnji.hr/vaumijau/aktualno/strava-na-plazi-u-poznatom-ljetovalistu-morski-pas-raskomadao-covjeka-sve-su-s-obale-promatrali-uzasnuti-turisti-15344108#cxrecs_s
Kažu pobjego iz Rusije zbog rata ...eto bolje da je ostao
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: ustaški morski ker pojeo rusa
govno svoje vrste...Ringo10 wrote:Kažu pobjego iz Rusije zbog rata ...eto bolje da je ostao
kao i tzv. naši 1991. po inostranstvu...
To je zesce sranje od mesta. Treci put da im se desi. Nemaju ni zastitne mreze. Realno, ako hoce, morski pas ce doci do plicaka, tako da ako se misli kako neko ide neki metar dalje, manje je bezbedan, jeste od onog na 3 metra da pobegne. Ocigledno ciljaju da napadnu zrtvu. Sledeci put noz u vodu, pa kad naleti, izbodes ga propisno.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Zanimljivo da idu jos u tu Hurgadu, nakon 3 smrti na plazi fakticki. Ja po Kanarima, isao daleko od Obale, Okean, nikad nista. Ima i tamo svacega, ali bez da neko oseti. Tu i tamo vidis da neko snimi neku ajkulu, ali ne diraju, one mirnije. Talasi znaju biti neverovatni i po 15 metara, jedan me poklopio ko lonac. Nista, video da nemam nikakve sanse, uzeo dah, zatvorio oci i skoro minut ostao pod vodom. Mozda su drugi pomislili na plazi da sam gotov, ali voda se razisla a ja otisao nazad. Toga ima, ali napada ajkula, svakako nema. Skoro na Maspalomasu, usao u one talase, surferi i ja. Vraca se cuvar plaze iz bara, gleda, hvata se za glavu. Pisti na pistaljku, tera me napolje, stavio crvenu zastavu. Sve je to nebitno. Kada imas napade ajkule, znaci da si nesposoban a pustis ljude, turizam.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Similar topics
» Jugoslavija priznavala ustaški grb...a danas je ustaški?..Tko tu koga jebe
» Gasprom će sam graditi morski deo Turskog toka
» '' MOSTOVCI NAHVALILI MANDATARA PA NAPALI I HDZ I SDP 'Nasred smo oceana, a morski psi nam se približavaju...' ''
» Pojeo vuk Mektića
» Pojeo mrtvog oca
» Gasprom će sam graditi morski deo Turskog toka
» '' MOSTOVCI NAHVALILI MANDATARA PA NAPALI I HDZ I SDP 'Nasred smo oceana, a morski psi nam se približavaju...' ''
» Pojeo vuk Mektića
» Pojeo mrtvog oca
Page 1 of 1