I Japan propada: zbog židovskih turista ruše svastike
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: I Japan propada: zbog židovskih turista ruše svastike
Da vabili, a ovi krenuli na put, a veze nemaju di. De me nemojEva wrote:Zvali su ih i vabili. Znaš kak turističke zajednice viču, cimer fraj, kom, komRiplex wrote:Koji su k dolazili, šta nisu znali da je to nacionalni i vjerski simbol?!Eva wrote:Pa i nema, Ne vidim problem. Oš mi ispunit želju da ja to ne gledam, ok, neš, au revoir idem ja dalje. Marčelo bi rekel, simple as fuck.Riplex wrote:o bokte, pošto je tebi normalno tražiti od ljudi da zatiraju svoju kulturu, koja ne utječe na tebe nikako, nema se šta tu pričat.Eva wrote:Zakaj pokvareni? Pa sloboda je hoćeš li mi ispunit želju ili ne? Ak ne, ja idem tam di hoće. Nevidljiva ruka, neliberalni kapitalazam, kupac bira.Riplex wrote:Eva wrote:Tržište je globalno. Oš turiste iz IL, prilagodi se.
Vidi se da pojma nemaš o japanskoj kulturi i ljudima.
Ali samo židi mogu biti ovako pokvareni
Riplex- Posts : 1845
2015-07-27
Re: I Japan propada: zbog židovskih turista ruše svastike
Molim da se zbog pol. korektnosti ne spominju plinoviti planeti.ostap.phender wrote:Pa se Sunce mora klanjat Saturnu? Oj Nutne, bekrijo, cijelo selo prevario ti si... :PEva wrote:Tržište je globalno. Oš turiste iz IL, prilagodi se.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Sok za Svabe!Izraelski predsjednik izravno ih optuzio za prikriveni nacizam zbog zidovskih kapica.Zidovi opet nisu sigurni na tlu Njemacke
» Zbog EU Komisije propada "plan C i D"
» Japan : Rekordan bankrot kompanija zbog nedostatka radnika
» Neoliberani kapitalizam u RH skoro pred porazom - zbog lupača pečata i poreza propada IT sektor
» Zbog blokade emigrantskog vala Soroš i SAD-e ruše vladu u Makedoniji!?!
» Zbog EU Komisije propada "plan C i D"
» Japan : Rekordan bankrot kompanija zbog nedostatka radnika
» Neoliberani kapitalizam u RH skoro pred porazom - zbog lupača pečata i poreza propada IT sektor
» Zbog blokade emigrantskog vala Soroš i SAD-e ruše vladu u Makedoniji!?!
Page 2 of 2