Porobljeni su branitelji i dio klera. - Čipe DP
Page 1 of 1
Porobljeni su branitelji i dio klera. - Čipe DP
Ćipe u Brodu: Porobljeni su branitelji i dio klera. Ucijenjeni su i ustrašeni!
3 LIPNJA, 2023MAXPORTAL
Na Korzu u Slavonskom Brodu večeras je održan skup Domovinskog pokreta “Ustani i ostani”. Po procjeni policije, objavili su organizatori, okupilo se oko šest tisuća ljudi.
Čelnici Domovinskog pokreta pozivaju na zaštitu nacionalnih interesa i na povratak tradicionalnim vrijednostima. Rekli su da bi trebalo pokrenuti mehanizme kako bi se motiviralo mlade da ostanu u RH, te ulagati u poljoprivredu kako bi bila samodostatna, ali i dovoljno za izvor.
Poručuju da se treba okrenuti budućnosti, ali uvažavati tradicijske vrijednosti.
Domovinski pokret je za energetski neovisnu Hrvatsku, za opstojnost Hrvata u BiH i okolnim zemljama, za izjednačavanja liječnika, nastavnika, policajaca i sudaca s najuglednijim i najplaćenijim zanimanjima u zemlji te za očuvanje vrijednosti Domovinskog rata i svih ratnih postrojbi hrvatske pobjedničke vojske.
Uz već poznate stavove Stpe Mlinarić Ćipe, koji je na scenu došao nakon satiričnog nastupa Željka Pervana je kazao da su danas “porobljeni branitelji i dio klera, da su “ucijenjeni su i
ustrašeni”
.
Glavna zvijeda skupa koji je izgledao kao kaslični predizboni miting bio je gradonačelnik Vukovara i šef DP-a Ivan Penava.
“Hrvatska je danas zemlja velikih neostvarenih potencijala i nedoraslog vodstva. Da smo u Domovinski rat išli s ovakvim vodstvom države i ovakvom vlašću, danas ne bi bilo Hrvatske i situacije Domovinskog rata gdje nismo imali nikoga, ali smo imali sebe, svoju vjeru, svoj optimizam, svoju nadu. Danas kada imamo svoju zemlju, svoju slobodnu i samostalnu Hrvatsku za koju su se naši branitelji borili i ginuli, sada je prilika da se zajedno izborimo za bolju Hrvatsku.
Za Hrvatsku slobodnog čovjeka i sretnih ljudi, za Hrvatsku u kojoj se radi i dobro živi, za Hrvatsku i njezino selo koje proizvodi hranu za svoje potrebe, pa i za izvoz. Za Hrvatsku u kojoj se rađaju djeca, za Hrvatsku okrenutu prema budućnosti, ali svjesni svoje tradicije, vjere, kulture i jezika. To je Hrvatska kakvu želimo i za kakvu se borimo! I zato je moja poruka svima – Ustani i ostani!”, poručio je Ivan Penava, presjednik Domovinskog pokreta.
Na skupu su nastupaju Opća opasnost, Tiho Orlić, Tram 11, Željko Pervan i gosti iznenađenja, a program će na Korzu će trajati do 23 sata.
Iz DP-a su nakon skupa objavili post na Facebooku u kojem su poručili da su “domoljubi diljem Lijepe naše prepoznali našu poruku i poziv, našu želju da pokrenemo promjene u Domovini. Došlo je vrijeme da se trgnemo, da se okupimo i pošaljemo poruku nade, a onda i da promijenimo, prvo sebe, a onda postupno i Hrvatsku”.
– Cijeloj Hrvatskoj šaljemo poruku ljubavi! Borimo se za ljepšu, prosperitetniju i napredniju Hrvatsku! Borimo se:
– za hrvatske poljoprivrednike i samodostatnu proizvodnju,
– za stvaranje konkurentne Hrvatske,
– za dostojanstven život radnika i umirovljenika,
– za snažan sustav Domovinske sigurnosti,
– za energetski neovisnu Hrvatsku,
– za opstojnost Hrvata u BiH i okolnim zemljama,
– za izjednačavanje liječnika, nastavnika, policajaca i sudaca s najuglednijim i najplaćenijim zanimanjima u zemlji,
– za očuvanje vrijednosti Domovinskog rata i svih ratnih postrojbi hrvatske pobjedničke vojske!, poručuju iz DP-a.
2014-04-16
Re: Porobljeni su branitelji i dio klera. - Čipe DP
Nisu samo branitelji i dio klera
reci HRVATI
ne date si komentirati tekstove na maxportalu
sve vas znam sa svojih vrata
reci HRVATI
ne date si komentirati tekstove na maxportalu
sve vas znam sa svojih vrata
2014-04-16
situacija - POPU ŠIMI ukrali bicikl
2014-04-16
'bemu misha, opet ste porobljeni, vi uvek zrtve. Sta li misli Mentalitet o tome?
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Pravi se našao moralizirati o navlačenju kostima uloge žrtveSerbinho-3 wrote:'bemu misha, opet ste porobljeni, vi uvek zrtve. Sta li misli Mentalitet o tome?
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Porobljen je dio klera definitivno, i ta se nesloboda nikakvim novcima ne može ublažit, a kamoli s tih nekih crkavih 150-200 milijuna Eura što im se godišnje daje iz proračuna.
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
immortal wrote: Danas kada imamo svoju zemlju, svoju slobodnu i samostalnu Hrvatsku za koju su se naši branitelji borili i ginuli ...
Gdje to vidiš? Vidim samo koloniju koja širi guzove Briselu i Amerima. Džabe si govna po rovovima i u logoru jeo.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Jes vala u pravu si...Serbinho-3 wrote:'bemu misha, opet ste porobljeni, vi uvek zrtve. Sta li misli Mentalitet o tome?
Hrvati su rođeni za kuknjavu, jadikovke i zapomaganje
Šta im sad fali koji kitomir
Branitelji... imaju mirovine o kojima državice u susjedstvu mogu samo sanjati. A većine rata nije ni vidjela
Znam ja to po svojim rođacima i poznanicima koji žive u HR
A to što se oni propiju jer ništa ne rade pa se odaju alkoholu pa padnu u depresije to je druga stvar
I onda ubijaju sami sebe
Prošlo 30 godina od rata i on se sad ubije... nakon skoro 30 godina eto ima traume... daj nemoj me zajebavat
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Jes vala u pravu si...Serbinho-3 wrote:'bemu misha, opet ste porobljeni, vi uvek zrtve. Sta li misli Mentalitet o tome?
Hrvati su rođeni za kuknjavu, jadikovke i zapomaganje
Šta im sad fali koji kitomir
Branitelji... imaju mirovine o kojima državice u susjedstvu mogu samo sanjati. A većine rata nije ni vidjela
Znam ja to po svojim rođacima i poznanicima koji žive u HR
A to što se oni propiju jer ništa ne rade pa se odaju alkoholu pa padnu u depresije to je druga stvar
I onda ubijaju sami sebe
Prošlo 30 godina od rata i on se sad ubije... nakon skoro 30 godina eto ima traume... daj nemoj me zajebavat
Pa ja to tvrdim vec 30 god.ali badava odmah te optuze da si mrzitelj Hrvatske ,mada je meni nepojmljivo da netko moze mrziti neki narod kojega nikada nije ni vidio a kamo li ga upoznao.Svaki chovjek je razlichit,pa chak i dva brata blizanca nisu isti ,medjutim ovoj stoki sitnog zuba sa foruma to ne mozesh dokazati.Pazi razmishljanja bog te jebo,voli onog koji prima mirovinu hrvatskog branitelja a taj ni vidio nije pushku osim mozda na filmu a mrzi tamo nekog shumadinskog poshtenog seljaka koji mukotrpno radi za svoj zivot i nichim nije oshtetio Hrvatsku.Velim ti,taj kamenjarski mentalitet je chudo,oni su u stanju neshto biflati i sa time vitlati okolo dok ne uvjere sebe ,a kad sebe uvjere da njihovo govno ne smrdi iako mushice od smrada padaju mrtve oni su u stanju ako mogu da te uvjere pushkom.Gamad meni pripisuje mrznju,pazi to majku im jebbem bolesnu,fakat su niza bica i vrijeme je da ih tako pochnem promatrati a ne kao ljudska bica koja su u zabludi zbog propagande pa polomi prste idiotima objashnjavati gdje je problem i tko su njihovi neprijatelji .Badava, i zato cu ubuduce ta govna na kishi zaobilaziti ili podjebavati raznim provokacijama da ni sanjati nisu mogli.Tebi se isprichavam shto ponekada serem kvake o 'rvatima,mada ti nisi svojim mentalitetom 'rvat nego Hrvat tako da vjerojatno razumijesh da moja mishljenja o hrvatima ,normalnim ljudima isto kao i srbima i muslimanima sasvim pozitivna ,pa zato i kategoriziram ove forumske idiote tako da bi se ogradio od generaliziranja, nisu iste kao kada nekoga oslovim sa mujaga (muslimanski idiot koji je isti kao i srpski i hrvatski)shipcima ili kada onog nesretnog takozvanog Srbina nazovem srbicem.To su podrugljivi nazivi za idiote koji po kurca ne razumiju ali se guraju u stvarnom zivotu kao i u virtualnom tamo gdje im nije mjesto.Te budale bi hladno rekle da znaju izvrshiti operaciju slijepog crijeva jer su klali svinje pa su vidjeli kako crijevo izgleda.
No,vlasnica teme dolazi malo po malo do sebe i pochinje otvarati ovakve teme iako kao i svaki kamenko nece priznati da je bila u krivu i da se borila za 200 hrv.obitelji a ne za hrvatski narod ,mada joj ja sugeriram stalno da pogleda oko sebe i sama zakljuchi da je takozvani domovinski rat bio zvaka za bedaka.
Baveci se treniranjem djece u tenisu dozivljavao sam svakojake roditeljske psine i gluposti zbog ochekivanja koja su imali od svoje djece jer su si umislili da nakon par treninga njihova djeca trebaju zaradjivati stotine tisuca dolara.Pravio sam eksperimente i nisam im vishe govorio shto njihova djeca trebaju raditi da bi nauchila osnove teniske igre i pocheo ih hvaliti kako su super talentirana iako nisu bila pa su me idioti pocheli hvaliti i preporuchivati drugim roditeljima.Chim su mi rekli tko ih je preporuchio odmah sam rekao da sam prebukiran i da nemam vishe vremena.Dochim ,ona djeca koja su bila talentirana su zbog moje kritike napredovala i pobjedjivala ovu drugu djecu kao od shale.A samo je u pitanju bila iskrenost a ne jebene lazi i podilazenja.Tako me i ovaj forum podsjeca na one idiote kojima je bitno da ih netko laze i govori kako je sve OK iako nishta nije u redu u Hrvatskoj drzavi.Pa koja bi budala mogla kritizirati Hrvatsku i usporedjivati je sa banana drzavom da je makar ko pola Schwitcarskog standarda.
Krasimir wrote:immortal wrote: Danas kada imamo svoju zemlju, svoju slobodnu i samostalnu Hrvatsku za koju su se naši branitelji borili i ginuli ...
Gdje to vidiš? Vidim samo koloniju koja širi guzove Briselu i Amerima. Džabe si govna po rovovima i u logoru jeo.
a nije izašao iz rova
tako razumljivo, zato su i stjerani u rovove da im je poklon svaki dan života, ma kako šugav
zganci_i_jetrica wrote:Porobljen je dio klera definitivno, i ta se nesloboda nikakvim novcima ne može ublažit, a kamoli s tih nekih crkavih 150-200 milijuna Eura što im se godišnje daje iz proračuna.
ovo je valjda zajebancija , kak bi kler bio porobljen , nikak , ni dio, ni najmanji popić
elem ovako je stanje stvari :KLER ima vlast , KC je država u državi, popovi mogu što hoće čak i jebavat dječicu ako im se digne ne nju, mogu sjebat školstvo, zdravstvo itd
ništ u ovoj zaostlj vukojebini nije više moguće bez popova i ako pop veli da je Tito jebač a ne on , onda je tako
i ako pop veli da su partozani zločinci a ne crkva koja je huškala na rat i ubijanje ,dakako diskretno i spretno..
itd
vatikan je najbogatije poduzeće u svijetu, treba to bogatstvo održavati i kao pravi kapitalist ne preza od zločinskih metoda
Dio klera???immortal wrote:Nisu samo branitelji i dio klera
Pa kler je najzaštićenija kasta u Hrvatskoj.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ma naravno. Dobro meni reče jedan - ovi mantijaši upravljaju Hrvatskomjastreb wrote:Dio klera???immortal wrote:Nisu samo branitelji i dio klera
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
jastreb wrote:Dio klera???immortal wrote:Nisu samo branitelji i dio klera
To ti je kamenjarski mentalni sklop koji kler uglavnom i sachinjava jer su u njemu uglavnom potomci sirotinjskih obitelji koje nisu svoju djecu mogli prehraniti pa su ih trpali u katolichke vjerske internate.To je ostavilo posljedice i na Hrvatsku i na njeno stanovnishtvo.Oni su spremni svi do jednoga braniti svoj polozaj lemozne (moderno cigansko moljakanje za milostinju) od koje dobro zive vozeci Audije,Mercedese i ostala dobra kola dok ta hrvatska sirotinja nema ni za kruh.Sluge su Vatikana kojima ne pada napamet reci svojim gazdama,ajmo malo sjashiti sa hrvatske grbache dok se ne oporave,jock to ce jashiti hrvatsko kljuse dok ne krepe.
Similar topics
» Nije Ćipe već Joško
» Opet Božićni dernek klera, Komšića i majorizatora
» Stipe Mlinarić Cipe razvalio sdssovce ko nitko u Saboru
» STIPO MLINARIĆ ĆIPE: Natjeram se neki dan pogledati film “Dara iz Jasenovca”. Kakva greška!
» " VELIKA POBUNA SVE SNAŽNIJI PRITISAK KLERA, STIŽU SVE JAČA UPOZORENJA POLITIČARIMA Crkva mobilizira vjernike na prosvjed: 'Treba li uništiti hrvatski narod?'"
» Opet Božićni dernek klera, Komšića i majorizatora
» Stipe Mlinarić Cipe razvalio sdssovce ko nitko u Saboru
» STIPO MLINARIĆ ĆIPE: Natjeram se neki dan pogledati film “Dara iz Jasenovca”. Kakva greška!
» " VELIKA POBUNA SVE SNAŽNIJI PRITISAK KLERA, STIŽU SVE JAČA UPOZORENJA POLITIČARIMA Crkva mobilizira vjernike na prosvjed: 'Treba li uništiti hrvatski narod?'"
Page 1 of 1