Osuđeni Simatović i Stanišić.
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Osuđeni Simatović i Stanišić.
I Šešelj je Hrvat, koji je radio za CIA i Vatikan, tako da i njega morate preskočit.omni wrote:Moja sucut. :D Ma znamo da su radili za Vatikan, CIA-u i da su im djedovi bili cuvari u Jasenovcu samo im eto to niste hteli spomenuti prije :D :D A da su oslobodjeni bili bi nosioci srbske svetiljke jelda :D :D. Izrazavam sucut jos jednom. :D :D :DSerbinho-3 wrote:Stanisic radio za CIA, ko je zapravo vas napao?
Frenki Hrvat.
Inače, svi njihovi zločinci su Hrvati.
Dok god rade za Hrvate, CIA-u i Vatikan treba ih podržavati, a ne osuđivati.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ako ubrojimo i demografski gubitak jer se nejač nije razmnožila ček da izračunam..........dijagram wrote:A jadno srblje, opet krivi, opet zlocinci.Šandor Winnetou wrote:[size=40]Presudom Žalbenog vijeća utvrđeno je da su, kao sudionici udruženog zločinačkog pothvata, visoki dužnosnici Službe državne sigurnosti Republike Srbije Stanišić i Simatović krivi za etničko čišćenje nesrpskog stanovništva s područja u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.[/size]
[size=40]Ostali sudionici tog udruženog zločinačkog pothvata su Slobodan Milošević, Milan Martić, Milan Babić, Goran Hadžić, Radovan Karadžić, Ratko Mladić, Momčilo Krajišnik, Biljana Plavšić i Željko Ražnatović (Arkan).[/size]
Nepravda.
Pa samo su branili nejac od povampirene ustase, tre ,miha, ja i slicni.
Koliko smo im samo nejaci sasjekli sa onaj srbosek.
....pa brat bratu trista iljada nejači samo na nas tri
E al stvarno znaš biti glup u pm i to ti dobro ide.Serbinho-3 wrote:Šandor Winnetou wrote:ako dođe do ratne reparacije vi lijepo tužite CIA da vam oni nadoknade troškove ratne reparacije jer su oni ti koji protjerivali, pljačkali, silovali, palili, ubijali... a ne nedužni srbi, DA IM PIČKA MATERINA CIAOVŠKA!!!Serbinho-3 wrote:Stanisic radio za CIA, ko je zapravo vas napao?
Frenki Hrvat.
Silovali? To je tek medijski spin. Dajte neku da vidimo i ko je silovao. Dole na Kosovu rekli 250.000, koliko i u Bosni silovano. Valjda im ista marketinska agencija radila projekat, ovi glupi da stave isti broj. 860.000 proteranih u dva dana, tek je to za smejanje a narocito kada vidis broj vojnika. To se tako laze, poput Lepa sela, lepo gore po Ukrajini.
Evo ti poveznica pa malo dublje i kopaj
https://www.bib.irb.hr/1160258
Kaze mi nedavno covjek, branitelj, sestra mu se jos prije rata udala u srbiju.Šandor Winnetou wrote:Ako ubrojimo i demografski gubitak jer se nejač nije razmnožila ček da izračunam..........dijagram wrote:A jadno srblje, opet krivi, opet zlocinci.Šandor Winnetou wrote:[size=40]Presudom Žalbenog vijeća utvrđeno je da su, kao sudionici udruženog zločinačkog pothvata, visoki dužnosnici Službe državne sigurnosti Republike Srbije Stanišić i Simatović krivi za etničko čišćenje nesrpskog stanovništva s područja u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.[/size]
[size=40]Ostali sudionici tog udruženog zločinačkog pothvata su Slobodan Milošević, Milan Martić, Milan Babić, Goran Hadžić, Radovan Karadžić, Ratko Mladić, Momčilo Krajišnik, Biljana Plavšić i Željko Ražnatović (Arkan).[/size]
Nepravda.
Kolika je to indoktrinacija i ludilo, dodje u HR i ni manje ni vise podje o ratu.
Kaze, znate li vi da su na ovcari ustase ubijale srpsku decu, kakvi crni ranjenici i bolnica i srbaljski zlocini:)
Tamo su kaze poubijali i zakopali spsku decu, jos jedan ustaski zlocin:)
Kaze ovaj ne znam sto joj reci, njoj su i moja djeca ustase.
Koji su to pacijenti.
Ma rekoh, samo je ovako
dijagram-
2015-08-09
Sjeverna koreja, srbija i rusija, to je nevjerojatno ispiranje mozgova, prije koju godinu je jedna jednom prilikom ustanovila da je Marko srpsko ime, dakle evanđelist Marko je svakako srbin samo to rekoh i priča je stala.dijagram wrote:Kaze mi nedavno covjek, branitelj, sestra mu se jos prije rata udala u srbiju.Šandor Winnetou wrote:Ako ubrojimo i demografski gubitak jer se nejač nije razmnožila ček da izračunam..........dijagram wrote:A jadno srblje, opet krivi, opet zlocinci.Šandor Winnetou wrote:[size=45]Presudom Žalbenog vijeća utvrđeno je da su, kao sudionici udruženog zločinačkog pothvata, visoki dužnosnici Službe državne sigurnosti Republike Srbije Stanišić i Simatović krivi za etničko čišćenje nesrpskog stanovništva s područja u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.[/size]
[size=45]Ostali sudionici tog udruženog zločinačkog pothvata su Slobodan Milošević, Milan Martić, Milan Babić, Goran Hadžić, Radovan Karadžić, Ratko Mladić, Momčilo Krajišnik, Biljana Plavšić i Željko Ražnatović (Arkan).[/size]
Nepravda.
Kolika je to indoktrinacija i ludilo, dodje u HR i ni manje ni vise podje o ratu.
Kaze, znate li vi da su na ovcari ustase ubijale srpsku decu, kakvi crni ranjenici i bolnica i srbaljski zlocini:)
Tamo su kaze poubijali i zakopali spsku decu, jos jedan ustaski zlocin:)
Kaze ovaj ne znam sto joj reci, njoj su i moja djeca ustase.
Koji su to pacijenti.
Ma rekoh, samo je ovako
Takav nivo indoktrinacije čovjek teško može i zamisliti a kamoli razumjeti.
Mi uistinu često pokušavamo naći opravdanja za srbijansko ludilo, često ne možemo ni povjerovati da se to ludilo (u običnih srba) razvija spontano... Ajde de da tamo neki srbijanqc iz vranja ili leskovca živi u nekakvim zabludama... Oni jednostavno nisu imali doticaja sa većinom događanja, ali likovi poput serbinja koji je ovdje kroz niz godina imao mogućnosti suočiti svoj racio sa autentičnim dokumentima koji su ovdje stavljani i koji itekako zna puno više od leskovčanina ili vranjevca, su jedjednostavno i bez obraza i bez karaktera... A da naše domaće četnike i početnike niti ne spominjemo...
2015-08-08
Šandor Winnetou likes this post
serbinjo nije otišao u us, ali zna zahaklat prixu i vozit traktor.michaellcmacha wrote:Mi uistinu često pokušavamo naći opravdanja za srbijansko ludilo, često ne možemo ni povjerovati da se to ludilo (u običnih srba) razvija spontano... Ajde de da tamo neki srbijanqc iz vranja ili leskovca živi u nekakvim zabludama... Oni jednostavno nisu imali doticaja sa većinom događanja, ali likovi poput serbinja koji je ovdje kroz niz godina imao mogućnosti suočiti svoj racio sa autentičnim dokumentima koji su ovdje stavljani i koji itekako zna puno više od leskovčanina ili vranjevca, su jedjednostavno i bez obraza i bez karaktera... A da naše domaće četnike i početnike niti ne spominjemo...
kasnije je otkrio da je jednostavnije pušit kuratz.
kako je zahaklani završio u rusiji, upsss australiji?
onaj zingaro u us.
mogu oni lagati sebe, ali ne nas.
2014-12-30
a čedo stari, član kos-a odfurao nejač krmeljivu u domovinu.
nemre mu to oprostiti. from zg zumm ni
nemre mu to oprostiti. from zg zumm ni
2014-12-30
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Frenki Simatovic i Jovica Stanisic zbog ratnih zlocina osudjeni na 15 godina zatvora.Ovom presudom potvrdjena umjesanost Srbije u agresiji na Hrvatsku i BiH
» OSUĐENI BLUDNIK
» Tko je osuđeni kardinal pedofil?
» Kako je osuđeni kriminalac došao do mailova?
» Članovi ANTIFE u Parizu osuđeni na .....gulenje kumpira :D
» OSUĐENI BLUDNIK
» Tko je osuđeni kardinal pedofil?
» Kako je osuđeni kriminalac došao do mailova?
» Članovi ANTIFE u Parizu osuđeni na .....gulenje kumpira :D
Page 2 of 2