Ruska invazija na Ukrajinu
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
NATO je u Ukrajini imao drugačije planove.
Planirali su da Rusi napadnu Ukrajinu s mobiliziranim trupama odmah nakon zime, tu pretppe gubitke, a zatim su svježe obučene NATO trupe trebale iskoristiti prednost protiv demoralizirane i iscrpljene ruske vojske.
Ti su planovi uključivali i napad iz Bjelorusije. Ali sve je otkazano.
Putin to nije popušio.
Umjesto toga, Rusija se usredotočila na izgradnju utvrda. Protuofenziva koju upravo gledamo trebala se dogoditi pod mnogo povoljnijim uvjetima za Ukrajinu.
To je najvjerojatnije razlog zašto ukrajinska protuofenziva nije započela početkom svibnja. Postojao je drugačiji plan. Na kraju je Ukrajina ipak morala početi, ali tek prošli tjedan.
Sada se Ukrajina treba paziti da ne postane iscrpljena i demoralizirana.
Planirali su da Rusi napadnu Ukrajinu s mobiliziranim trupama odmah nakon zime, tu pretppe gubitke, a zatim su svježe obučene NATO trupe trebale iskoristiti prednost protiv demoralizirane i iscrpljene ruske vojske.
Putin to nije popušio.
Umjesto toga, Rusija se usredotočila na izgradnju utvrda. Protuofenziva koju upravo gledamo trebala se dogoditi pod mnogo povoljnijim uvjetima za Ukrajinu.
To je najvjerojatnije razlog zašto ukrajinska protuofenziva nije započela početkom svibnja. Postojao je drugačiji plan. Na kraju je Ukrajina ipak morala početi, ali tek prošli tjedan.
crvenkasti- Posts : 29733
2014-04-17
A jesu napali su Rusi al traljavo pa ništa od toga. A u međuvrmenu je general Armagedon kojeg san ja prizva kad san vidija da je Komšić dobio izbore izgradio obranu.crvenkasti wrote:NATO je u Ukrajini imao drugačije planove.
Putin to nije popušio.
I pala im je kišica pa su još malo zaglavili u blatu i ono pušiona i nema brzog sloma Rusije i anglosaske pobjede i da Amerika i Engleska i ovi krpelji oko njih vladaju svijetom nego čačkanje.
I dok se oni tako čačkaju ja ću fino u međuvremenu pobit sve one koji su na onom sastanku EU tri dana prije napada rekli meni da odjebem i da će oni Komšića zauvijek.
Eto.
A vi i dalje fantazirajte o nekakvim Rusima koji će doći na Balkan i pomoći vama da napravite veliku Srbiju.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Official portrait, 2021 (photomontage) | |
In office 8 October 2022 – 11 January 2023 |
12. oktobar/listopad, 2022.
'General Armagedon': Ko je novi komandant ruskih snaga za Ukrajinu?
On je postavljen na ovu poziciju 8.10 a izbori u BiH su bili 2.10 i ja kad sam vidio da je Komšić opet zauzeo moje mjesto tj mjesto koje smatram svojim otvorio sam PANDORINU KUTIJU.
Ima tema na forumu o tome a datum je tamo negdje 4.10.2022 i odma nakon šta ja proglašavam Armagedon on je postavljen iza toga.
2014-04-11
Morat ćete se malo više potrudit da me pobijedite tj da vas pustim da pobijedite ako mi se bude dalo da vas pustim.
Anđeli Prijestolnici aktiviraju Pandorinu kutiju.
Samo oni i nitko više.
To je ko da imaš onaj kovčežić s aktiviranjem nuklearnih raketa i samo ih taj može aktivirati a tako i oni imaju tu sposobnost. I samo oni.
Ja sam je aktivirao kad sam vidio da je Komšić dobio te izbore.
Sad ćete LETITI.
Anđeli Prijestolnici aktiviraju Pandorinu kutiju.
Samo oni i nitko više.
To je ko da imaš onaj kovčežić s aktiviranjem nuklearnih raketa i samo ih taj može aktivirati a tako i oni imaju tu sposobnost. I samo oni.
Ja sam je aktivirao kad sam vidio da je Komšić dobio te izbore.
Sad ćete LETITI.
2014-04-11
Prije sat vremena
Zelenski: Vijesti s prve linije bojišnice su pozitivne, ali situacija je teška
Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski dao je intervju za NBC News. Rekao je da su vijesti s prve linije općenito pozitivne, ali da je situacija teška. Protuofenziva je vrlo važna za Ukrajinu, ne samo u smislu vraćanja teritorija, već i u dokazivanju da milijarde funti podrške Zapada nisu uzalud potrošene.
"Naš herojski narod, naše trupe koje su sada na prvoj liniji suočavaju se s vrlo teškim otporom i razumijemo zašto... Ako Rusija bude poražena sada, to zapravo znači da je izgubila rat", rekao je Zelenski.
-
Morat ćeš se malo više potrudit za tako nešto a i uostalom ta tvoja izjava nije točna jer ti dolaze avioni i drugo a Zapad diže proizvodnju a istovremeno se odvija zelena tranzicija na Zapadu tj smanjivanje ovisnosti o nafti itd. Nije to baš tako kako ti kažeš tj jest al neće biti tako nego ćete malo duže igrat tu utakmicu.
Zelenski: Vijesti s prve linije bojišnice su pozitivne, ali situacija je teška
Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski dao je intervju za NBC News. Rekao je da su vijesti s prve linije općenito pozitivne, ali da je situacija teška. Protuofenziva je vrlo važna za Ukrajinu, ne samo u smislu vraćanja teritorija, već i u dokazivanju da milijarde funti podrške Zapada nisu uzalud potrošene.
"Naš herojski narod, naše trupe koje su sada na prvoj liniji suočavaju se s vrlo teškim otporom i razumijemo zašto... Ako Rusija bude poražena sada, to zapravo znači da je izgubila rat", rekao je Zelenski.
-
Morat ćeš se malo više potrudit za tako nešto a i uostalom ta tvoja izjava nije točna jer ti dolaze avioni i drugo a Zapad diže proizvodnju a istovremeno se odvija zelena tranzicija na Zapadu tj smanjivanje ovisnosti o nafti itd. Nije to baš tako kako ti kažeš tj jest al neće biti tako nego ćete malo duže igrat tu utakmicu.
2014-04-11
Ukrajinska vojska je prodrla u Novu Kahovku.
red wolf-
2016-02-10
Hrvatska je ratovala četiri pet godina. Britanci i Francuzi su joj sapletali nogu skoro cijelo vrijeme. Uvelo nam embargo na oružje.
A vidi njega s izjavama: Britanci mu saveznici ( imaju ugovor vojni s njima i Poljskom ), svi ih živi naoružavaju, nema embarga a Rusi mu s druge strane i on bi odma slom bojišnice i ja pobijedio i to je to.
I onda mu padne malo kiše a njemu se žuri pa zaglavi pa popuši hrpu tehnike i sad dovlaći novu a sve minirano, ovi se u međuvremenu organizirali, digao im se moral kad su vidjeli uništene Leoparde i Bradlije i to. General Armagedon je odlično postavio obranu plus mu kiša pomogla.
Ništa. JEDI GOVNA.
A vidi njega s izjavama: Britanci mu saveznici ( imaju ugovor vojni s njima i Poljskom ), svi ih živi naoružavaju, nema embarga a Rusi mu s druge strane i on bi odma slom bojišnice i ja pobijedio i to je to.
I onda mu padne malo kiše a njemu se žuri pa zaglavi pa popuši hrpu tehnike i sad dovlaći novu a sve minirano, ovi se u međuvremenu organizirali, digao im se moral kad su vidjeli uništene Leoparde i Bradlije i to. General Armagedon je odlično postavio obranu plus mu kiša pomogla.
Ništa. JEDI GOVNA.
2014-04-11
To je glup potez.red wolf wrote:Ukrajinska vojska je prodrla u Novu Kahovku.
Ja ne znam čemu ta priša kad će mu i ovako i onako doć i avioni i drugo i povećati proizvodnja municije i bolje obućiti vojska itd itd.
Di oni žure ? Pa neće posal pobić.
2014-04-11
Ne. Rekao sam vam. Usredočili ste se na pravce koji su samo ispipavanja.RayMabus wrote:To je glup potez.red wolf wrote:Ukrajinska vojska je prodrla u Novu Kahovku.
red wolf-
2016-02-10
Ma nema od toga ništa. Zasut će ih granatama tu i svi će izginit.red wolf wrote:Ne. Rekao sam vam. Usredočili ste se na pravce koji su samo ispipavanja.RayMabus wrote:To je glup potez.red wolf wrote:Ukrajinska vojska je prodrla u Novu Kahovku.
2014-04-11
Možda. A možda i ne.RayMabus wrote:Ma nema od toga ništa. Zasut će ih granatama tu i svi će izginit.red wolf wrote:Ne. Rekao sam vam. Usredočili ste se na pravce koji su samo ispipavanja.RayMabus wrote:To je glup potez.red wolf wrote:Ukrajinska vojska je prodrla u Novu Kahovku.
red wolf-
2016-02-10
immortal likes this post
Da da pobit će ih sve.red wolf wrote:Možda. A možda i ne.RayMabus wrote:Ma nema od toga ništa. Zasut će ih granatama tu i svi će izginit.red wolf wrote:Ne. Rekao sam vam. Usredočili ste se na pravce koji su samo ispipavanja.RayMabus wrote:To je glup potez.red wolf wrote:Ukrajinska vojska je prodrla u Novu Kahovku.
Jel ti shvaćaš da oni ne mogu prebaciti nikakvo teško oružje preko te rijeke a tu su valjda se nekakvim čamcima prebacili i sad su tu Rusi i puškara se i ovi će dovuć aritljeriju i to sve izrokat.
Taj koji je ovo izveja da se to napravi i izvede je posla te vojnike u sigurnu smrt.
2014-04-11
ustvari ja se čudim da polako napreduju ali nije isto selo u HR i selo u Ukrajini
vjerujem da su njihova sela velika kao naši gradovi
vjerujem da su njihova sela velika kao naši gradovi
2014-04-16
Dokad ćete podcjenjivat ponosni ukrajinski narod?RayMabus wrote:Da da pobit će ih sve.red wolf wrote:Možda. A možda i ne.RayMabus wrote:Ma nema od toga ništa. Zasut će ih granatama tu i svi će izginit.red wolf wrote:Ne. Rekao sam vam. Usredočili ste se na pravce koji su samo ispipavanja.RayMabus wrote:To je glup potez.red wolf wrote:Ukrajinska vojska je prodrla u Novu Kahovku.
Jel ti shvaćaš da oni ne mogu prebaciti nikakvo teško oružje preko te rijeke a tu su valjda se nekakvim čamcima prebacili i sad su tu Rusi i puškara se i ovi će dovuć aritljeriju i to sve izrokat.
Taj koji je ovo izveja da se to napravi i izvede je posla te vojnike u sigurnu smrt.
red wolf-
2016-02-10
Ne podcjenjujem ja majmune ukrajinski narod.
Ja san general GF najvišeg ranga.
Oni nemaju mogućnost prebacivanja teške ariteljrije tu a ratuju protiv vojske koja je izrazito aritljerijska i ovi će dovuć artiljeriju i rokat obje strane te obale i po njima a oni ne mogu dovuć tešku tehniku a ako su i prebacili koji manji minobacač ostat će bez municije za isti uskoro.
Slijedi im pokolj.
Ja san general GF najvišeg ranga.
Oni nemaju mogućnost prebacivanja teške ariteljrije tu a ratuju protiv vojske koja je izrazito aritljerijska i ovi će dovuć artiljeriju i rokat obje strane te obale i po njima a oni ne mogu dovuć tešku tehniku a ako su i prebacili koji manji minobacač ostat će bez municije za isti uskoro.
Slijedi im pokolj.
2014-04-11
Ukraine’s offensive hit a steel wall. 7,000 KIA, 160 tanks and 360 armored vehicles destroyed in just one week with trivial gains. It is a pointless bloodbath. Charred Leopard tanks and Bradley vehicles lie everywhere.
— Senator Dick Black (@SenRichardBlack) June 14, 2023
Telling Ukraine to fight “for as long as it takes” is…
Malo su zapeli. Sad čitam da je šef NATO-a tamo neki okupio 25 firmi iz EU koje se bave proizvodnjom vojne opreme a među njima i ĐĐ jer smo uzeli neke Bradlije kod njih.
Očito fali oklopa jelte.
Da im ide dobro ne bi oni Đuru zvali.
Mislim logika stvari je da smo mi potpuno nebitni a oni će uvijek prije vojne poslove dat sebi i svojima a čim mora zivkat ovako okolo tko se bavi s tim oklopom znači da nije dobro.
VADITE PARE.
Očito fali oklopa jelte.
Da im ide dobro ne bi oni Đuru zvali.
Mislim logika stvari je da smo mi potpuno nebitni a oni će uvijek prije vojne poslove dat sebi i svojima a čim mora zivkat ovako okolo tko se bavi s tim oklopom znači da nije dobro.
VADITE PARE.
2014-04-11
Imat će oni još jedan problem. Ja san ga spomenija prije par dana a taj problem je šta oni ovako gube tenkove a imaju sovjetske i te Leoparde itd i bez tenkova nema proboja i je točno doći će ti neki Leopardi al treba obuku napravit a to se ne može u dva dana nego opet ništa do jeseni.
2014-04-11
Ovo je neko dobro rokanje. Ne znam šta je ovo. Možda oni TOS.
2014-04-11
A eto neka se sad lome s njima kad su popili svu pamet svita.
Vidili su da pada kiša. Vremenska prognoza se zna dva tjedna unaprijed a ja sam je najavio tri tjedna prije ( vidi tema Moj tata ima veći kurac od tvog tate od 23.05 ) i nije uopće bitno kako ja to znam jer ionako mi nitko ništa neviruje šta pričam, bitno je da je pala i nakvasila teren i usrala ofenzivu.
Sad imaju gubitke i svašta nešto i sad se pogubili skroz. Debili.
Kiša mi je tribala za pat poziciju jer da su čekali dva tjedan još onda im je kratak vremenski period do jeseni za izać na Azovsko more pa su se odlučili ić na probijanje pa sad još gore.
Uglavnom u oba ta slučaja bilo čekanje da se osuši bilo na ovo šta su se oni odlučili da će po blatu ić ipak u proboj ja dobijam šta oću a to je pat pozicija, kakva takva al nema brzog sloma Rusije i da anglosasi vladaju svijetom itd.
Jednostavno je: Ja nikad ne gubim ratove.
Vidili su da pada kiša. Vremenska prognoza se zna dva tjedna unaprijed a ja sam je najavio tri tjedna prije ( vidi tema Moj tata ima veći kurac od tvog tate od 23.05 ) i nije uopće bitno kako ja to znam jer ionako mi nitko ništa neviruje šta pričam, bitno je da je pala i nakvasila teren i usrala ofenzivu.
Sad imaju gubitke i svašta nešto i sad se pogubili skroz. Debili.
Kiša mi je tribala za pat poziciju jer da su čekali dva tjedan još onda im je kratak vremenski period do jeseni za izać na Azovsko more pa su se odlučili ić na probijanje pa sad još gore.
Uglavnom u oba ta slučaja bilo čekanje da se osuši bilo na ovo šta su se oni odlučili da će po blatu ić ipak u proboj ja dobijam šta oću a to je pat pozicija, kakva takva al nema brzog sloma Rusije i da anglosasi vladaju svijetom itd.
Jednostavno je: Ja nikad ne gubim ratove.
2014-04-11
Maloumni, to su Putinovi podatci iz njegovog zadnjeg intervjua.AlfaOmega wrote:Ukraine’s offensive hit a steel wall. 7,000 KIA, 160 tanks and 360 armored vehicles destroyed in just one week with trivial gains. It is a pointless bloodbath. Charred Leopard tanks and Bradley vehicles lie everywhere.
— Senator Dick Black (@SenRichardBlack) June 14, 2023
Telling Ukraine to fight “for as long as it takes” is…
Mislim da ih je objavio i Crvenkasti, a on objavljuje samo provjerene ruske podatke.
S te strane mu možeš vjerovati 100%, da su mu izneseni podatci 100% neistiniti.
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu
Page 49 of 50