Ruska invazija na Ukrajinu
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
RayMabus wrote:Čedo ne budi nekulturan.
Sad će ti majčica Srbija najebat zbog onog ordenja. Znaš li to ? Ne znaš. A četnikuješ non stop samo te nitko ne doživljava al vidi se da patiš šta ste pušiona.
Pa ja samo pricham chinjenice i to na pravom 'rvatskom jeziku.Vecina hrvatica u bivshoj YU je obozavala prcati se sa srbima jer su muzevni i imaju veliki kurac dok ;rvati imaju pimpace.Jedna mi je govorila misleci da sam Srbin "Srpska kara sve obara".Odma sam je otjero u pichku materinu jer sam znao da je popushila pola tonr srpske sperme ko ova Kaya sa foruma.Jebiga shta ja mogu kad poznajem dobro 'rvatski mentalitet i kada sam iskren??
mentalitet- Posts : 5249
2020-07-05
mentalitet wrote:
.Jedna mi je govorila misleci da sam Srbin "Srpska kara sve obara".
šta si ako srbin nisi
Židov ??
2014-04-16
mentalitet koliko imaš godina
2014-04-16
immortal wrote::-Dmentalitet wrote:immortal wrote:iza mene je ostalo malo more mrtvih srba smradumentalitet wrote:immortal wrote:Vladimir Putin: U propaloj protuofenzivi ukrajinci trpe ogromne gubitke. ?Guest wrote:Današnje izjave čitane između redova:
Vladimir Zelenski (liptard na štiklama): U strašnoj protuofenzivi smo zauzeli 7 zaseoka.
Vladimir Putin: U propaloj protuofenzivi ukrajinci trpe ogromne gubitke.
Kako si prebolila oslobadjanje Bahmuta?Vidio sam danima kako svrshavash u extazi ko ona koju sam ja jebo i obrisao shahovnicom kurac:::))Ali badava shto drugi koji su kompetentniji i od mene i od tebe tvrde da je Ukrajina otishla u 100 pichki materinih,ti i dalje vjerujesh u bajke.
Sa takvim mentalnim sklopom koji posjedujesh vjerujem da si bila jebaljka koju je svako naguzio samo je bilo potrebno da ti obeca da ce te zeniti.I kako to biva u malim sredinama gdje svi znaju o svakome sve ostala si kurava koju nitko ne zeli za zenu pa si ostala usamljena jadnica puna mrznje prema mushkima (pretpostavljam srbima koji su te guzili) i onda otishla u rat da ih ubijash ali su te mjesto srba tamo guzili tvoji 'rvati pa si opet doshla na losh glas sa nadimkom,pusti to smece pushi kurac svakome samo joj reci da cesh je ozeniti::))
Nego deder ti donesi ovdje josh koji tekst da se Bahmut brani junachki:::)))
moja riječ je bila zakon
Neka si ih pobila pizda im materina srpska,jebali bi a zenili ne bi,Smradovi,pizda im materina:::))
da si bio tamo vidio bi kako se gine a ni izvirio još nisi
ne znam koji me to glupi kurac više sprječava da krenem knjigu napisati
mnogi bi u teškom šoku ostali
znam puno informacija
Ma tko im jebe mater ,vazno je da si ti svrshavala dok si ih ubijala.Uostalom ,bio je to " tajozvani "obrambeni" domovinski rat pa koja bolesna budala ne bi iskoristila priliku, je l' tak'.E sad cu ti ja otkriti jedan dogadjaj .Jebo sam zenu jednom ujkanu i ona se zaljubila u mene te rekla toj budali kojemu se nije mogao dici kurac ali zato je bio najzeshci 'rvat .Da me ne bi kokno zbog toga shto sam "mrzio" Hrvatsku ja sam otishao na vrijeme.Elem,poruchivao mi preko nekih prijatelja da chim se vratim u Hrvatsku da ce me koknuti.Pravo ime mu je bilo Hrvoje.Kada sam prvi puta doshao u Zagreb otishao sam i nashao ga da smo nekad dolazili.Od frendova sam doznao da se razveo sa onom kurvetinom koju mu je kasnije jebo i njegov najbolji frend.Elem,chovjek mi se izvinio ii popili smo zajedno pice govoreci mi .pa nece pas dok kuja ne mane repom.Uchinio sam mu uslugu i da je na vrijeme shvatio lupio bi joj Borovo chizmu u shupak i stjero je u sto pichki materinih.Jebachica prve klase.Ali ni ona nije bila kriva jer je bila neplodna pa se jebala sa svakim ne iz uzitka nego da zatrudni nisleci da joj je muz neplodan.On je poslije ozenio neku srpkinju iz BiH i dobio djecu a jedan mu se zvao Jovo.Eto shto ti je zivot!Zato svakom savjetujem,nikada ne reci nikada .Pa mozda i ti nadjesh kakog Srbina po stare dane da te prtza zivotinjski:::)))
immortal wrote:mentalitet wrote:
šta si ako srbin nisi
Židov ??
Nedaj boze.ali sam musko sa dobrom palijom,inache mi je nadimak bio dokoljenko,samo se nemoj zanositi ja preferiram mladje od mene najmanje 20 god.::))
mentalitet wrote:immortal wrote:mentalitet wrote:
šta si ako srbin nisi
Židov ??
Nedaj boze.ali sam musko sa dobrom palijom,inache mi je nadimak bio dokoljenko,samo se nemoj zanositi ja preferiram mladje od mene najmanje 20 god.::))
izašao si ti iz roka davnih dana
a dokoljenko si bio jer si nosio dokoljenice a ne to što želiš prikazati
ti si obična sirovina
u banani
mogi izmoliti jedan Očenašek za tebe
da ti dragi Bog malo pomogne
2014-04-16
I što je bilo kad si se probudio?mentalitet wrote:immortal wrote::-Dmentalitet wrote:immortal wrote:iza mene je ostalo malo more mrtvih srba smradumentalitet wrote:immortal wrote:Vladimir Putin: U propaloj protuofenzivi ukrajinci trpe ogromne gubitke. ?Guest wrote:Današnje izjave čitane između redova:
Vladimir Zelenski (liptard na štiklama): U strašnoj protuofenzivi smo zauzeli 7 zaseoka.
Vladimir Putin: U propaloj protuofenzivi ukrajinci trpe ogromne gubitke.
Kako si prebolila oslobadjanje Bahmuta?Vidio sam danima kako svrshavash u extazi ko ona koju sam ja jebo i obrisao shahovnicom kurac:::))Ali badava shto drugi koji su kompetentniji i od mene i od tebe tvrde da je Ukrajina otishla u 100 pichki materinih,ti i dalje vjerujesh u bajke.
Sa takvim mentalnim sklopom koji posjedujesh vjerujem da si bila jebaljka koju je svako naguzio samo je bilo potrebno da ti obeca da ce te zeniti.I kako to biva u malim sredinama gdje svi znaju o svakome sve ostala si kurava koju nitko ne zeli za zenu pa si ostala usamljena jadnica puna mrznje prema mushkima (pretpostavljam srbima koji su te guzili) i onda otishla u rat da ih ubijash ali su te mjesto srba tamo guzili tvoji 'rvati pa si opet doshla na losh glas sa nadimkom,pusti to smece pushi kurac svakome samo joj reci da cesh je ozeniti::))
Nego deder ti donesi ovdje josh koji tekst da se Bahmut brani junachki:::)))
moja riječ je bila zakon
Neka si ih pobila pizda im materina srpska,jebali bi a zenili ne bi,Smradovi,pizda im materina:::))
da si bio tamo vidio bi kako se gine a ni izvirio još nisi
ne znam koji me to glupi kurac više sprječava da krenem knjigu napisati
mnogi bi u teškom šoku ostali
znam puno informacija
Ma tko im jebe mater ,vazno je da si ti svrshavala dok si ih ubijala.Uostalom ,bio je to " tajozvani "obrambeni" domovinski rat pa koja bolesna budala ne bi iskoristila priliku, je l' tak'.E sad cu ti ja otkriti jedan dogadjaj .Jebo sam zenu jednom ujkanu i ona se zaljubila u mene te rekla toj budali kojemu se nije mogao dici kurac ali zato je bio najzeshci 'rvat .Da me ne bi kokno zbog toga shto sam "mrzio" Hrvatsku ja sam otishao na vrijeme.Elem,poruchivao mi preko nekih prijatelja da chim se vratim u Hrvatsku da ce me koknuti.Pravo ime mu je bilo Hrvoje.Kada sam prvi puta doshao u Zagreb otishao sam i nashao ga da smo nekad dolazili.Od frendova sam doznao da se razveo sa onom kurvetinom koju mu je kasnije jebo i njegov najbolji frend.Elem,chovjek mi se izvinio ii popili smo zajedno pice govoreci mi .pa nece pas dok kuja ne mane repom.Uchinio sam mu uslugu i da je na vrijeme shvatio lupio bi joj Borovo chizmu u shupak i stjero je u sto pichki materinih.Jebachica prve klase.Ali ni ona nije bila kriva jer je bila neplodna pa se jebala sa svakim ne iz uzitka nego da zatrudni nisleci da joj je muz neplodan.On je poslije ozenio neku srpkinju iz BiH i dobio djecu a jedan mu se zvao Jovo.Eto shto ti je zivot!Zato svakom savjetujem,nikada ne reci nikada .Pa mozda i ti nadjesh kakog Srbina po stare dane da te prtza zivotinjski:::)))
immortal likes this post
Ministarstvo obrane o devet dana ukrajinske ofenzive: Imamo žestoku bitku
14.06.2023 20:52
Ruske trupe su gusto minirale teritorije i povećavaju broj napada na frontu, pokušavajući zaustaviti ukrajinsku ofenzivu, ali Oružane snage Ukrajine samouvjereno napreduju.
Zamjenica ministra obrane Hanna Maliar rekla je to tijekom nacionalnog teletona United News.
"Na primjer, na jugu, naše postrojbe trenutno se suočavaju s gustim miniranjem polja, tako da je vrlo teško napredovati. Možda je sporo kada pogledate brojke, ali napredak je siguran. Također se suočavamo s činjenicom da Neprijatelj aktivno koristi ATGM i bespilotne letjelice kamikaze, također pokušava zaustaviti našu ofenzivu i nanijeti različitu štetu", rekla je
Prema Maliaru, na frontu, od sada, ukrajinske trupe provode ofenzivne operacije, kao i obrambene u različitim smjerovima.
"Zapravo, imamo žestoku bitku, kada maksimalno ulažemo napore, a neprijatelj koncentrira što više napora da zaustavi ovu (ukrajinsku - ur.) ofenzivu. U tijeku je vrlo ozbiljan sukob. neprijatelj sada povećava broj napada - pokreću više topničkih, minobacačkih i zračnih napada i tako pokušavaju zaustaviti našu ofenzivu", rekao je zamjenik ministra.
14.06.2023 20:52
Ruske trupe su gusto minirale teritorije i povećavaju broj napada na frontu, pokušavajući zaustaviti ukrajinsku ofenzivu, ali Oružane snage Ukrajine samouvjereno napreduju.
Zamjenica ministra obrane Hanna Maliar rekla je to tijekom nacionalnog teletona United News.
"Na primjer, na jugu, naše postrojbe trenutno se suočavaju s gustim miniranjem polja, tako da je vrlo teško napredovati. Možda je sporo kada pogledate brojke, ali napredak je siguran. Također se suočavamo s činjenicom da Neprijatelj aktivno koristi ATGM i bespilotne letjelice kamikaze, također pokušava zaustaviti našu ofenzivu i nanijeti različitu štetu", rekla je
Prema Maliaru, na frontu, od sada, ukrajinske trupe provode ofenzivne operacije, kao i obrambene u različitim smjerovima.
"Zapravo, imamo žestoku bitku, kada maksimalno ulažemo napore, a neprijatelj koncentrira što više napora da zaustavi ovu (ukrajinsku - ur.) ofenzivu. U tijeku je vrlo ozbiljan sukob. neprijatelj sada povećava broj napada - pokreću više topničkih, minobacačkih i zračnih napada i tako pokušavaju zaustaviti našu ofenzivu", rekao je zamjenik ministra.
2014-04-16
Nema veze koliko, on je imbecilimmortal wrote:mentalitet koliko imaš godina
immortal likes this post
Zli čika Putin i večeras gađa Ukrajinu raketama. Morat će se malo više mali Švabo isprsit za PZO rakete Ukrajini da se obrane od zlog čike Putina.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ja PZO raketa nemam a pošto vidim da ti imaš viška para pa daješ četniku u Srbiji naše pare iz EU fondova i dalje nakon godinu i nešto dana a ovi mu ne udara sankcije dakle nagrađuješ takvo ponašanje a to je isti ovaj zli čika Putin koji svaku noć gađa Ukrajinu a pošto su oni istrošili svoj PZO iz sovjetskog doba a ti i Francuzi koji ste nekakve vodeće nacije u EU imate PZO rakete a imate i para koliko kao što rekoh vidim da imate na bacanje i nagrađivanje pokvarenog ponašanja pa eto vi njima kupite te PZO rakete da se obrane od zlog čike Putina.
2014-04-11
Angela Merkel je na otvaranju prve linije gasovod nazvala „jednim od najvećih infrastrukturnih projekata našeg vremena“.
https://sh.wikipedia.org/wiki/Sjeverni_tok
Tijekom 26. rujna 2022. oba niza plinovoda Sjevernog toka 1 i jedan od dva niza plinovoda Sjevernog toka 2 u blizini Bornholma uništeni su u više eksplozija . Na primjer, dio cijevi dug 248 metara od tada nedostaje na liniji Sjevernog toka 1.
A 2.10 su bili izbori u BiH kad ste instalirali Komšića.
Mogu ja biš još gori znaš.
https://sh.wikipedia.org/wiki/Sjeverni_tok
Tijekom 26. rujna 2022. oba niza plinovoda Sjevernog toka 1 i jedan od dva niza plinovoda Sjevernog toka 2 u blizini Bornholma uništeni su u više eksplozija . Na primjer, dio cijevi dug 248 metara od tada nedostaje na liniji Sjevernog toka 1.
A 2.10 su bili izbori u BiH kad ste instalirali Komšića.
Mogu ja biš još gori znaš.
2014-04-11
Ostat ćete bez svih plinovoda prema Rusiji ako se nastavite tako ponašat.
Nećete ni kap plina dobit od tamo. Barem ne preko nekakvih plinovoda.
Nećete ni kap plina dobit od tamo. Barem ne preko nekakvih plinovoda.
2014-04-11
Stvaramo novi svijet. Stiže Apokalipsa a to je Božje kraljevstvo. A vi se i dalje ponašate pokvareno.
Vezani ste uz tu Rusiju nekakvom pupčanom vrpcom jel. Ja ću van ih sve odcvikat isto ko šta se pri porodu odcvika pupčana vrpca kojom je dijete vezano uz majku.
Porodit ću vas.
Ja san vam babica.
Vezani ste uz tu Rusiju nekakvom pupčanom vrpcom jel. Ja ću van ih sve odcvikat isto ko šta se pri porodu odcvika pupčana vrpca kojom je dijete vezano uz majku.
Porodit ću vas.
Ja san vam babica.
2014-04-11
Na pravcu Soledara
Ruska 2S3 "Akacija" leti u'nebo...i svašta nešto, ako bolje pogledate.
Ruska 2S3 "Akacija" leti u'nebo...i svašta nešto, ako bolje pogledate.
RayMabus likes this post
Čitam i ne znam je li istina, da će Poljaci i Litvanci formirat zajedničku brigadu ili tako nešto i uputiti je u Zapadnu Ukrajinu... to je kao neki probni projekat
AKo je to istina, onda će je uputiti i na bojište a nakon toga će Amerikanci narediti stoci sitnog zuba iz ex socijalističkih zemalja da šalju vojsku u Ukrajinu da ratuju protiv Rusa
Tu će dakako sudjelovati i hrvatski vojnici
To su dobre vijesti, dakle borit ćemo se opet na Istočnom Frontu za svete Zapadne vrijednosti
AKo je to istina, onda će je uputiti i na bojište a nakon toga će Amerikanci narediti stoci sitnog zuba iz ex socijalističkih zemalja da šalju vojsku u Ukrajinu da ratuju protiv Rusa
To su dobre vijesti, dakle borit ćemo se opet na Istočnom Frontu za svete Zapadne vrijednosti
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Dobroho ranku, Donjeck....ili pozdrav suncu.
Tooo ustasaaa na bojistuu mladjaaaaan izdiseeeee...Ringo10 wrote:Čitam i ne znam je li istina, da će Poljaci i Litvanci formirat zajedničku brigadu ili tako nešto i uputiti je u Zapadnu Ukrajinu... to je kao neki probni projekat
Stanojko wrote:Tooo ustasaaa na bojistuu mladjaaaaan izdiseeeee...Ringo10 wrote:Čitam i ne znam je li istina, da će Poljaci i Litvanci formirat zajedničku brigadu ili tako nešto i uputiti je u Zapadnu Ukrajinu... to je kao neki probni projekat
Ide ovako: "mlad ustaša na bojištu ranjen izdiše", neznalico četnička.
crvenkasti-
2014-04-17
I stand corrected...crvenkasti wrote:Stanojko wrote:Tooo ustasaaa na bojistuu mladjaaaaan izdiseeeee...Ringo10 wrote:Čitam i ne znam je li istina, da će Poljaci i Litvanci formirat zajedničku brigadu ili tako nešto i uputiti je u Zapadnu Ukrajinu... to je kao neki probni projekat
Ide ovako: "mlad ustaša na bojištu ranjen izdiše", neznalico četnička.
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu
Page 45 of 50