Ruska invazija na Ukrajinu
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Unatoč "tišini" koja je uspostavljena, na više mjesta se pojavila informacija da je ukrajinska vojska oslobodila Robotyne.
red wolf-
2016-02-10
https://twitter.com/ukrpravda_news/status/1667614533232336903
Ne bježi se ovako...Ništa nisu naučili od one kolone od 60 kilometara prema Kijevu...
Ne bježi se ovako...Ništa nisu naučili od one kolone od 60 kilometara prema Kijevu...
red wolf-
2016-02-10
Nije to bežanija.
Ukrajinska vojska uništila je ruski konvoj vojne opreme koji je prevozio streljivo i drugo oružje u smjeru Zaporožja
Ukrajinska vojska uništila je ruski konvoj vojne opreme koji je prevozio streljivo i drugo oružje u smjeru Zaporožja
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Upravo traje bežanija prema Mariupolju.RayMabus wrote:Nije to bežanija.
red wolf-
2016-02-10
Jedan VBR na bojištu manje.
2014-04-11
Šandor Winnetou likes this post
To su njihovi ( ruski ) pametni zapovijednici.
On po danu desetak kamiona municije šalje na bojište tako da ga svi živi vide umisto da to radi po noći i ova druga snimka VBR na ledini stoji ukopan a strši ko govno u punču.
E baš mi je drago šta van to opizdili s raketama itd. Tako opet vi to njima stavite na izvolte tako da vas opet izrokaju. Amo opet to radite i nakon godine i nešto dana ratovanja opet na iste grablje. Šta se drogirate vi tamo u vojnoj komandi ? Neke dobre droge tamo u zapovijedništvu kolaju očito.
On po danu desetak kamiona municije šalje na bojište tako da ga svi živi vide umisto da to radi po noći i ova druga snimka VBR na ledini stoji ukopan a strši ko govno u punču.
E baš mi je drago šta van to opizdili s raketama itd. Tako opet vi to njima stavite na izvolte tako da vas opet izrokaju. Amo opet to radite i nakon godine i nešto dana ratovanja opet na iste grablje. Šta se drogirate vi tamo u vojnoj komandi ? Neke dobre droge tamo u zapovijedništvu kolaju očito.
2014-04-11
https://twitter.com/NOELreports/status/1667622650821189633?cxt=HHwWgoC9meX9yqQuAAAA
Jebote što im rade...
Jebote što im rade...
red wolf-
2016-02-10
Ruska obrana probijena, opća bježanija na svim frontovima.
Gotovi su.
Gotovi su.
crvenkasti-
2014-04-17
Da vidiš kako trče prema Mariupolju, govno jedno.crvenkasti wrote:Ruska obrana probijena, opća bježanija na svim frontovima.
Gotovi su.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Da vidiš kako trče prema Mariupolju, govno jedno.crvenkasti wrote:Ruska obrana probijena, opća bježanija na svim frontovima.
Gotovi su.
Sa Krima već skaču u more.
crvenkasti-
2014-04-17
Baš im fino rokaju tu tehniku po Zaporožju i oko njega. Baš uživam. To je najteže bojište za dovuć komad tehnike.
Opet će morat slat zatvorenike tamo u rovove da mu zubima drže tu bojišnicu dok svi ne izginu na istoj. To je dobro. Planeta će se riješiti ološa.
Opet će morat slat zatvorenike tamo u rovove da mu zubima drže tu bojišnicu dok svi ne izginu na istoj. To je dobro. Planeta će se riješiti ološa.
2014-04-11
Uskoro hoće...Vjeruj mi...crvenkasti wrote:red wolf wrote:Da vidiš kako trče prema Mariupolju, govno jedno.crvenkasti wrote:Ruska obrana probijena, opća bježanija na svim frontovima.
Gotovi su.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Uskoro hoće...Vjeruj mi...crvenkasti wrote:red wolf wrote:Da vidiš kako trče prema Mariupolju, govno jedno.crvenkasti wrote:Ruska obrana probijena, opća bježanija na svim frontovima.
Gotovi su.
A ti imaš kao neki ugled, pa ti se treba vjerovat?
crvenkasti-
2014-04-17
Sad fino sve zatvore po Rusiji ispraznit i uvalit u te rovove kraj Zaprožja pa neka ginu ko muve i nek drže crtu obrane do jeseni tj do prvih kiša.
2014-04-11
Ne tražim od tebe da mi vjeruješ. Ja vidim stvari koje tvoja vrsta ne vidi.crvenkasti wrote:red wolf wrote:Uskoro hoće...Vjeruj mi...crvenkasti wrote:red wolf wrote:Da vidiš kako trče prema Mariupolju, govno jedno.crvenkasti wrote:Ruska obrana probijena, opća bježanija na svim frontovima.
Gotovi su.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ne tražim od tebe da mi vjeruješ. Ja vidim stvari koje tvoja vrsta ne vidi.crvenkasti wrote:red wolf wrote:Uskoro hoće...Vjeruj mi...crvenkasti wrote:red wolf wrote:Da vidiš kako trče prema Mariupolju, govno jedno.crvenkasti wrote:Ruska obrana probijena, opća bježanija na svim frontovima.
Gotovi su.
Od koje si ti vrste? Crv koji gmiže unatraške?
crvenkasti-
2014-04-17
Ruski izvori tvrde da ukrajinske trupe sada napadaju na spoju Zaporoške fronte i DNR-a.
2014-04-11
Od tvoje sigurno nisam.crvenkasti wrote:red wolf wrote:Ne tražim od tebe da mi vjeruješ. Ja vidim stvari koje tvoja vrsta ne vidi.crvenkasti wrote:red wolf wrote:Uskoro hoće...Vjeruj mi...crvenkasti wrote:red wolf wrote:Da vidiš kako trče prema Mariupolju, govno jedno.crvenkasti wrote:Ruska obrana probijena, opća bježanija na svim frontovima.
Gotovi su.
Od koje si ti vrste? Crv koji gmiže unatraške?
red wolf-
2016-02-10
Baš mi je drago šta im je izrokalo ovu kolonu i ovaj VBR.
Ta kolona je najebala negdje na po puta između Krima i Zaporožja.
Znači ti nakon godinu i nešto dana ne znaš da te oni gledaju od gore i da imaju rakete s kojima te mogu dovati i to su ti već radili masu puta i ne radiš planove kako ćeš se po noći kretat od točke A do točke B a u svrhu opskrbe trupa na samoj bojišnici ?
Ne znaš jel ?
Evo sad znaš.
Sad dođi opet.
Ta kolona je najebala negdje na po puta između Krima i Zaporožja.
Znači ti nakon godinu i nešto dana ne znaš da te oni gledaju od gore i da imaju rakete s kojima te mogu dovati i to su ti već radili masu puta i ne radiš planove kako ćeš se po noći kretat od točke A do točke B a u svrhu opskrbe trupa na samoj bojišnici ?
Ne znaš jel ?
Evo sad znaš.
Sad dođi opet.
2014-04-11
Gomila kretena.
Baš mi je drago šta ćemo dignit proizvodnju granata u EU i ubit Boga u vama.
Baš mi je drago šta ćemo dignit proizvodnju granata u EU i ubit Boga u vama.
2014-04-11
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu