biljezim jos jedno matino prodavanje price za dobru lovu
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: biljezim jos jedno matino prodavanje price za dobru lovu
immortal wrote:i rimca je židov stvoriomarcellus wrote:plus ti nad glavom vise kao damoklov mač korumpirani političari i ko kurac glupa kata peović koji ti oće maznut što si napravio i misle da bi rimca bilo bez rimca. da je stvar u campusu, tvornici, montaži, autoklavu, strojevima, bilo čemu takvom. Nije, Rimac techologies i Rimac cars postoje samo radi Mate Rimca i njegovog poslovnog i tehnološkog genija.
a peovićka pizdi
porsche ga je praktički stvorio oni su bili prvi veliki ulagači i još uvijek su daleko najveći
a porsche drži familija starih nacista
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
michaellcmacha dislikes this post
Meni je milije da on tih milijardu i kusur zapije i zakurva, nego što desetljećima plaćamo SNV/SDSS, ZAMP/IVU SKLADATELJA, SEVERINU I OLIVERA FRLJIĆA, a neće ni zapiti ni zakurvatiAssadNaPodmornici wrote:Neće on nigdje ovdje dobija milijarde naših kuna dobro mu je
2015-08-08
upravo to, bolje dat lovu matanu pa možda nešto i napravi, nego da HDZ tu lovu zdrobi na kurve, janjetinu i cajke
ae , tako su i provjeravali sve oko theranosa... to je trziste prodaje price i ufanja da 1/10 vrati sva ulaganjamarcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:ima mate impresivnu wikipedijucatabbath wrote:Mate je vjerojatno najsposobnija lopina u Hercegovaca ikad, stari koji mu je pljačkao samo RH je mala beba prema njemu.
A hoće li biti robotaxija slojedeće godine? Hoće kurac.
https://en.wikipedia.org/wiki/Mate_Rimac
netko sa ovakvim CVom, on je kao klinac i srednjoškolac i na faksu još radio čudesa, takav bi svakako bio uspješan ovako onako.. možda bez države i familije ne bi bio najbogatiji u RH , ali bi svakako bi uspješan
ali da ga RH država gura - gura ga, svi mu izlaze u susret , EU , RH, mediji, matija babić, mi(porezni obveznici) itd.
ali jednostavno unatoč ovih 170 ili koliko već milijuna eura mislim da je to malo preambiciozno da će on pustiti u pogon vozila na umjetnu inteligenciju prije Elona Muska , Kineza itd
vjerujem da 2025 neće biti nigdje blizu, i da će tražiti novu trašnsu od 1-2milijarde kn :D
musk obično kasni bar 2 godine sa svakim najavljenim projektom, vaporware.
jebiga tako to ide u tom high tech poslu.
Korona ga je svakako unazadila, i nestašica čipova. Planovi su obično optimistični.
Ali ova država nema puno toga što vrijedi - naročito ne u visokotehnološkim djelatnostima, a bez toga ćemo ostat zaostala balkanska prčija. Dakle, ako postoji šansa, netko u kog ulažu i Porsche i Hyundai i Camel Group i Goldman Sachs - a oni NE ULAŽU ako ne istresu sve i svakog u firmi iz gaća i ne provjere sve od zadnje knjigovodstvene stavke do toga koliko je tehnologija koju firma ima konkurentna i ispred ostalih na tom polju i u čemu sve točno - onda to svakako treba podržati. Ameri isto svojim takvim firmama koje imaju izgleda globalno u nečem dominirati, u nekoj niši, popločaju put
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
to s theranosom ti je usporedba za kurac
porsche, hyundai, camel group kineski, sve su to ozbiljne firme
porsch je uložio u njih kad su mu dali prototip električnog svog auta da se igra pa im ga je malo kasnije vratio s 30% većim dometom kad je malo doradio baterije i softver
porsche, hyundai, camel group kineski, sve su to ozbiljne firme
porsch je uložio u njih kad su mu dali prototip električnog svog auta da se igra pa im ga je malo kasnije vratio s 30% većim dometom kad je malo doradio baterije i softver
taycan je trenutno vjerojatno najbolji električar na tržištu, malo rabljeni se prodaju skuplje od novih, a tu je rimac technologies imao prste oko koječega
aston martin valkyire, električni dio je isto njegov kompletno
aston martin valkyire, električni dio je isto njegov kompletno
sve 5 no privatni ulagaci su ulozili u razvoj tehnologije sto jedna prica a HR bespovratno bez kontrole ikakve u pricu o samovoznom taxiju dogodine dok veliki igraci se guse u problemima izvedbenim
2014-04-12
aj sada je jasnije
Rimac lipo zarađuje. Višak profita će uložiti u gradnju nekretnina u Dubaiu ili gdje već a mi ćemo mu subvnecionirati istraživanje autonomnih taxija, što je po meni upitno hoće li uspjeti ili neće.
normalna firma u tržišnim uvjetima bi višak vlastitog profita ulagala u istraživanje ...
ovako on višak profita u arapske zemlje a mi subvencioniramo razvoj nekog proizvoda koji teško da će uspit pored Elona Muska i Kineza i drugih :)
u prijevodu mi indirektno financiramo gradnju njegovih luksuznih privatnih stanova na drugom kraju svijeta, tako stvari stoje
----------------------------
prije ove prevare sa coronom rekao bi da ovo što Rimac radi je prevara RH poreznih obveznika, ali kada se sjetim da smo za pandemiju novinarske gripe spržili 40-50-60milijardi kuna , a ne da nismo spasili niti jedan život, nego smo sjebali hrpu ljudi a hrpa se njih obogatila , i da su lešinarski fondovi isto tako maznuli sa Borg ekipom 40-50milijardi kuna naše imovine
tako da , očito ima se para, neka država prži pare , kada je bal neka je maskenbal
jebe mate ne vadi
2014-04-12
debotoijusto wrote:sve 5 no privatni ulagaci su ulozili u razvoj tehnologije sto jedna prica a HR bespovratno bez kontrole ikakve u pricu o samovoznom taxiju dogodine dok veliki igraci se guse u problemima izvedbenim
ako napravi to bi bila jako velika stvar za hrvatsku i EU
dali smo za škverove 10 puta više
kad EU u 7 mjesecu usvoji ESG standard, a usvojit ce, onda ce firma Rimac bit woke
il ce propast
il ce propast
2014-04-19
prckov wrote:kad EU u 7 mjesecu usvoji ESG standard, a usvojit ce, onda ce firma Rimac bit woke
il ce propast
black rock i to
da black rock ali ne samo oni, sve velike korporacije i banke su u tomemarcellus wrote:prckov wrote:kad EU u 7 mjesecu usvoji ESG standard, a usvojit ce, onda ce firma Rimac bit woke
il ce propast
blackwater i to
i lijeve plitike
evo jedan dobro objasnjen primjer kako ESG kartel radi rekete
2014-04-19
prckov wrote:da black rock ali ne samo oni, sve velike korporacije i banke su u tomemarcellus wrote:prckov wrote:kad EU u 7 mjesecu usvoji ESG standard, a usvojit ce, onda ce firma Rimac bit woke
il ce propast
blackwater i to
i lijeve plitike
evo jedan dobro objasnjen primjer kako ESG kartel radi rekete
ma da ispravio sam tipfeler
uglavnom nema love bez ESG procjene tvog biznisa
BlackRock, Inc. is an American multi-national investment company based in New York City. Founded in 1988, initially as an enterprise risk management and fixed income institutional asset manager, BlackRock is the world's largest asset manager, with USD 9.74 trillion in assets under management as of December 31, 2022.
imaju više novca od Boga osobno i ESG im je prva stvar.
imaju više novca od Boga osobno i ESG im je prva stvar.
evo prijava da li se biznizi pridrzavaju ESG standarda bit ce in real time (odmah)
2014-04-19
ako ne usvojite ESG neomarksisticki reket nastace masovno izumiranje
oni nas u stvari spasavaju
oni nas u stvari spasavaju
2014-04-19
[size=40]Charles tipped for big ESG project after clandestine talks with US executives, report says[/size]
Prince Charles tipped for big ESG project after clandestine talks with US executives | Royal | News | Express.co.uk
[ltr]
[url=https://popup.taboola.com/en/?template=colorbox&utm_source=reach-express&utm_medium=referral&utm_content=alternating-above-article:Above Article Express:] [/url][/ltr]
[url=https://popup.taboola.com/en/?template=colorbox&utm_source=reach-express&utm_medium=referral&utm_content=alternating-above-article:Above Article Express:] [/url][/ltr]
PRINCE CHARLES has held a clandestine meeting with US bank executives at Buckingham Palace in order to promote Environmental Social Governance (ESG) goals, a reporter has claimed.
Prince Charles tipped for big ESG project after clandestine talks with US executives | Royal | News | Express.co.uk
2014-04-19
"They either can put into place practices that hurt their sales or risk losing capital" - upravo to.
Ili će te oni uništit, ili ćeš se sam uništit
Ili će te oni uništit, ili ćeš se sam uništit
škverovi su prošle godine uprihodili 1,5 milijardi eura s jebenom tendencijom rasta.marcellus wrote:debotoijusto wrote:sve 5 no privatni ulagaci su ulozili u razvoj tehnologije sto jedna prica a HR bespovratno bez kontrole ikakve u pricu o samovoznom taxiju dogodine dok veliki igraci se guse u problemima izvedbenim
ako napravi to bi bila jako velika stvar za hrvatsku i EU
dali smo za škverove 10 puta više
čisto tebi za info.
znam da si u auto industriji, di si trenutno u mercedesu?
kaj bum tebi opisival kaj se dešava.
ja sam na baušteli i trenutno imam oko 7.. ljudi koje moram vodit.
zato su meni uvijek dragi tvoji komentari, svaki dan nekaj naučim o auto industriji
(lastane, zakaj nitko od par tisuća ljudi ne vozi strujića, gukni lastane)
((ps mazda izbacila dizel, šestak. kako to lastane? ja sam skroz zbunjen))
2014-12-30
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» biljezim jedno prijetilo hedlu i jedno zaposlilo rimac te jedno uteklo , mastiljavom olovkom u koju pljunuh
» portugal jedno + biljezim
» Oš'o Hase a ti Obuljenko oma'r vadi lovu ne lovu lovetinu..mi smo 'gladni'..inače te nema
» boga molis i dobru se nadas
» Vjerujem u dobru suradnju sa Trumpom
» portugal jedno + biljezim
» Oš'o Hase a ti Obuljenko oma'r vadi lovu ne lovu lovetinu..mi smo 'gladni'..inače te nema
» boga molis i dobru se nadas
» Vjerujem u dobru suradnju sa Trumpom
Page 2 of 6