Dok trava u nebo raste u Zagrebu 'ne-mozemovci' odlaze u Beograd prosvjedovati.
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Dok trava u nebo raste u Zagrebu 'ne-mozemovci' odlaze u Beograd prosvjedovati.
marcellus wrote:prckov wrote:da pojednostavim
mozemovci i onaj livadic gradonacelnik (a mozda i jos neki tamo kod vas za koje ne znam jer ne pratim bas tu politicku scenu) su neo-marksisti, odnosno identitetski marksisti - wokisti
normalno, zato zagrepčani i glasaju za njih
ali prestat će kad im dođe iz guzice u glavu da im je svakog dana komunalna usluga skuplja i lošija, na kraju ipak svi glasaju novčanikom
ma oni su nebitni, oni su samo manja i gluplja podruznica sireg pokreta ciji je centar u americi
njih se nista ne pita, oni samo prate ko i sve ovce sto cine, korisni idioti
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Re: Dok trava u nebo raste u Zagrebu 'ne-mozemovci' odlaze u Beograd prosvjedovati.
debotoijusto wrote:Zanimalo nas je koje je objašnjenje za nepokošenu travu u glavnom gradu Hrvatske pa smo se upitom obratili Gradu Zagrebu "S obzirom na vremenske prilike, radovi su usporeniji. Naime, izmjena kišnog i sunčanog perioda značajno utječe na intenzitet košnje. Primjerice, prema podacima DHMZ-a, mjesec travanj 2023. je imao 91.6 mm padalina na području Zagreb-Maksimir, što je iznad prosjeka od uobičajenih 61.4 mm. Međutim, Zrinjevac nastoji ne odstupati od rasporeda košnje", kažu iz Grada Zagreba.
Dodaju i da podružnica Zrinjevac trenutno ne raspolaže opremom koja je prilagođena za košnju po kiši, ali su pokrenute aktivnosti vezane za nabavu novih strojeva adekvatnih za košnju po kišnim uvjetima, kao i strojeva za orezivanje živice koji bi orezivali i do četiri puta dulju trasu nego sadašnji. eto , drama je na vrhuncu
cuj ovog soma
on se odjednom zabrino za travui
2014-04-19
Nikad ne kosite travu ako je mokra. Ne samo da će taj zadatak biti neugodniji i prljaviji, već će hodanje po mokrom tlu oštetiti korijenje trave. Zbog mokrog i mekog tla, iz njega možete izvući bilje s korijenjem. Rad na vlažnoj travi pridonosi širenju biljnih bolesti, a zbog mokrog i skliskog tla postoji i veća vjerojatnost od padova i ozljeda. https://www.arr.hr/4-greske-prilikom-kosnje-trave nauci nesto imas komad travnjakamarcellus wrote:debotoijusto wrote:Zanimalo nas je koje je objašnjenje za nepokošenu travu u glavnom gradu Hrvatske pa smo se upitom obratili Gradu Zagrebu "S obzirom na vremenske prilike, radovi su usporeniji. Naime, izmjena kišnog i sunčanog perioda značajno utječe na intenzitet košnje. Primjerice, prema podacima DHMZ-a, mjesec travanj 2023. je imao 91.6 mm padalina na području Zagreb-Maksimir, što je iznad prosjeka od uobičajenih 61.4 mm. Međutim, Zrinjevac nastoji ne odstupati od rasporeda košnje", kažu iz Grada Zagreba.Dodaju i da podružnica Zrinjevac trenutno ne raspolaže opremom koja je prilagođena za košnju po kiši, ali su pokrenute aktivnosti vezane za nabavu novih strojeva adekvatnih za košnju po kišnim uvjetima, kao i strojeva za orezivanje živice koji bi orezivali i do četiri puta dulju trasu nego sadašnji. eto , drama je na vrhuncu
Nemaju opremu za rad po kiši? Kosilice su od šećera pa se mogu rastopiti? To je ona ista oprema od lani kada nisu mogli kositi po suncu. Iz istog razloga pretpostavljam.
a di im je ona bandićeva oprema koja je radila i po kiši i po suncu?
Dakle njihova oprema ne može kositi ni suhu ni mokru travu. Lani je isto bio problem. Može kositi samo travu od 10 do 12 cm visine, suhu i kada je vani plus 21 i vlažnost zraka 60 posto. Takva im je oprema... nije to do uprave
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debo imam doma travnjak veličine pol nogometnog terena
uredno pokošen
kod mene isto pada kiša
a ja doma dolazim u pet popodne, u najboljem slučaju a njima je to radno vrijeme.
naravno da se ne kosi MOKRA trava, ali se kosi čim ne pada kiša i čim se malo osuši
uredno pokošen
kod mene isto pada kiša
a ja doma dolazim u pet popodne, u najboljem slučaju a njima je to radno vrijeme.
naravno da se ne kosi MOKRA trava, ali se kosi čim ne pada kiša i čim se malo osuši
ali u zrinjevcu valjda nemaju radio da čuju vremensku prognozu i naprave plan košenja
jes, ba kiša
i u varaždinu pada, i čakovcu, i đurđevcu pa je sve lijepo pokošeno
jes, ba kiša
i u varaždinu pada, i čakovcu, i đurđevcu pa je sve lijepo pokošeno
park u čakovcu
park u zagrebu
i to novi
park u zagrebu
i to novi
grad baš posto mahala turska otkad je ovih
samo titine slike fale
samo titine slike fale
Još malo pa ćemo morat indiana džonsa angažirat da nam traži grobove djedova i baka u toj džungli
na smeće smo se ionako već navikli
i na gužve
sad još da se naviknemo na travuljinu i komarce i sve pet
i na gužve
sad još da se naviknemo na travuljinu i komarce i sve pet
ali da onda nije padala kiša
i kosilice nisu bile od marmelade i čokolade
i kosilice nisu bile od marmelade i čokolade
smeće & trava a kao elitni kvart
https://www.zagreb.info/aktualno/zg/foto-jug-italije-je-uredeniji-smece-i-nepokosena-trava-razbjesnila-stanovnicu-jaruna-nemamo-sto-pokazati-u-gradu-osim-sramotu/517496/?fbclid=IwAR0Mq9xMvoy_eWAS_JAEZVmaqNNdVaAzyGAwA0ZZzDLn1OUS_pg9RCue1jE
https://www.zagreb.info/aktualno/zg/foto-jug-italije-je-uredeniji-smece-i-nepokosena-trava-razbjesnila-stanovnicu-jaruna-nemamo-sto-pokazati-u-gradu-osim-sramotu/517496/?fbclid=IwAR0Mq9xMvoy_eWAS_JAEZVmaqNNdVaAzyGAwA0ZZzDLn1OUS_pg9RCue1jE
Pustite krave i koze da popasu, samo sto ta trava ne vredi, grad, smog. Ovi idu u Beograd, gledaju da se privale nekako. Tamo tih prodavaca Magle koliko hoces. 22.000 NVO, svi nesto filozofiraju, prave se pametni, majstori fale. Majstori su sada ko doktori, nema ih.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Da, dok je Bandito bio živ "uništavao je grad" i "ništa nije funkcioniralo" i za sve je bio kriv "hercegovački klan" i "rodijaci". Čiji je klan sad u pitanju kada se još žešće cajkari i kad je grad usraniji nego što je ikad bio otkad ja pamtim? Grad iz Bandićeve ere spram ovog danas izgleda kao da uspoređuješ Zurich i Temišvar. A samo im je dvije godine trebalo da sve unište što je valjalo, od adventa do gradskih parkova.
????marcellus wrote:debo imam doma travnjak veličine pol nogometnog terena
uredno pokošen
kod mene isto pada kiša
trava se ne kosi mokra da ga bog boguje
čime ju ti sušiš osim kaj pušeš u nju
Sora wrote:????marcellus wrote:debo imam doma travnjak veličine pol nogometnog terena
uredno pokošen
kod mene isto pada kiša
ay probaj čitat s razumijevanjem - naravno da se ne kosi mokra.
kiša pada i u gorici, čakovcu, varaždinu, puli, i drugdje, pa je svugdje pokošeno i uredno (negdje više negdje manje) osim u Zagrebu
nije se kosilo ni prije nego su počele kiše a ne kosi se ni sad kad su prestale
marcellus wrote:Da, dok je Bandito bio živ "uništavao je grad" i "ništa nije funkcioniralo" i za sve je bio kriv "hercegovački klan" i "rodijaci". Čiji je klan sad u pitanju kada se još žešće cajkari i kad je grad usraniji nego što je ikad bio otkad ja pamtim? Grad iz Bandićeve ere spram ovog danas izgleda kao da uspoređuješ Zurich i Temišvar. A samo im je dvije godine trebalo da sve unište što je valjalo, od adventa do gradskih parkova.
eto vremenom počinjem shvaćati kako mozak desničara radi
na refule
na eure
na drkanje kurcu
na prepisivanje s kamenih ploča
na vađenje dlake iz jajeta
na sipanje iz šupljeg u prazno
itd
sve ste mi smješniji, MARCELKO
JUČER NA KLUPICI U PARKU čitala jednom svom drugu neku pogrdnu pjesmu o TITU KA JE OBJAVILA tvoja draga LILI
E JEBOTE , SMIJALI SE DO JAJA
onom popisu imena titovih ljubavnica
a e
kada bi sada ti Marcelko mogao i smio objaviti popis SVOJIH JEBAČICA, AJD PRIZNAJ BILO BI TE SRAMOTA DA JE ISPOD 20
marcellus wrote:Sora wrote:????marcellus wrote:debo imam doma travnjak veličine pol nogometnog terena
uredno pokošen
kod mene isto pada kiša
ay probaj čitat s razumijevanjem - naravno da se ne kosi mokra.
kiša pada i u gorici, čakovcu, varaždinu, puli, i drugdje, pa je svugdje pokošeno i uredno (negdje više negdje manje) osim u Zagrebu
nije se kosilo ni prije nego su počele kiše a ne kosi se ni sad kad su prestale
AJD PROBAJ UVATIT BEZ KIŠE VELIKU POVRŠINU
nije isto kao tvoj mali...
kaj već imaš
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Alan Ford Senf:"Trava u Zagrebu raste kao luda jer od svibnja imamo tropsku klimu.'
» Beograd likuje: OPEK "seče", nafta "leti" u nebo :)
» Za Beograd za Beograd...ovako BG kontrolori 'resavaju pitanje svercera
» Veliki skup HOS-a-Ponovo smo spremni postati ljuta trava!
» Trava legenda
» Beograd likuje: OPEK "seče", nafta "leti" u nebo :)
» Za Beograd za Beograd...ovako BG kontrolori 'resavaju pitanje svercera
» Veliki skup HOS-a-Ponovo smo spremni postati ljuta trava!
» Trava legenda
Page 2 of 4