You are destroying Germany !
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Re: You are destroying Germany !
The FB account of this young girl and her video has been censored under FB’s new “hate speech” guidelines:
Treba radne snage. Domace ne rađaju dovoljno. Samo trpaj inaće će kleknit ekonomija a onda cijela eurozona ide u tri pm.
TRPAJJJJJJJJJJJJJJJJ
TRPAJJJJJJJJJJJJJJJJ
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Šta će ona , nema ni prawo glasa sad se tu nešto jawlja. Neka se obrati swojoj materi koja je wjerowatno rodila nju i još jedno dite ako i to pa to nije dowoljno pa fali radne snage.
NIje se ni rodila weć pametuje. Ma mrš.
NIje se ni rodila weć pametuje. Ma mrš.
2014-04-11
Pozovi ju sim. Tu je valjda sloboda dok se onaj Gnom, a veli da je Grom, Miha ne pobuni. Osjetljiv je kao junferica.kic wrote:The FB account of this young girl and her video has been censored under FB’s new “hate speech” guidelines:
Guest- Guest
aj longi dobro te je, s 16 godina ima prilično elokventno razmišljanje, mislim nazvala je svoju kancelarku - Fatima Merkel, što reći jebote, đaba sve pare koje idu u ispiranje umova kroz medije..
Meni je žao cure, ni kriva ni dužna.kic wrote:aj longi dobro te je, s 16 godina ima prilično elokventno razmišljanje, mislim nazvala je svoju kancelarku - Fatima Merkel, što reći jebote, đaba sve pare koje idu u ispiranje umova kroz medije..
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
nemoj započinjati i na ovoj temi, previše pecaš a ja pokušavam fino sa svima, ali mogu i hladnije..Eva wrote:Pozovi ju sim. Tu je valjda sloboda dok se onaj Gnom, a veli da je Grom, Miha ne pobuni. Osjetljiv je kao junferica.kic wrote:The FB account of this young girl and her video has been censored under FB’s new “hate speech” guidelines:
hate speech jasno, vidjela dva crnca kod Lidla i uvatila ju frka, neka potraži mlade neurokirurge i stomatologe van semestra da vidiš što je strah, bezzeze
2014-04-15
Kao i ja.melkior wrote:Meni je žao cure, ni kriva ni dužna.kic wrote:aj longi dobro te je, s 16 godina ima prilično elokventno razmišljanje, mislim nazvala je svoju kancelarku - Fatima Merkel, što reći jebote, đaba sve pare koje idu u ispiranje umova kroz medije..
Guest- Guest
Ja sam Finkinja dušom i tijelomkic wrote:nemoj započinjati i na ovoj temi, previše pecaš a ja pokušavam fino sa svima, ali mogu i hladnije..Eva wrote:Pozovi ju sim. Tu je valjda sloboda dok se onaj Gnom, a veli da je Grom, Miha ne pobuni. Osjetljiv je kao junferica.kic wrote:The FB account of this young girl and her video has been censored under FB’s new “hate speech” guidelines:
Guest- Guest
daj budi realan malo, lako je nama palamuditi kad imamo do 2m i 100kg, cura ima 16g i grupica te gleda razrogačenim očima, kakav je to život ako se u svojoj zemlji bojiš izaći - pazi u javni prostor, ne ide ona u njihove getoe tražit belaja..n_razbojnik wrote:hate speech jasno, vidjela dva crnca kod Lidla i uvatila ju frka, neka potraži mlade neurokirurge i stomatologe van semestra da vidiš što je strah, bezzeze
da da, moje oko je na tebi, ozb.Eva wrote:Ja sam Finkinja dušom i tijelomkic wrote:nemoj započinjati i na ovoj temi, previše pecaš a ja pokušavam fino sa svima, ali mogu i hladnije..Eva wrote:Pozovi ju sim. Tu je valjda sloboda dok se onaj Gnom, a veli da je Grom, Miha ne pobuni. Osjetljiv je kao junferica.kic wrote:The FB account of this young girl and her video has been censored under FB’s new “hate speech” guidelines:
Da nešto rašistimo jednom zauwijek :kic wrote:aj longi dobro te je, s 16 godina ima prilično elokventno razmišljanje, mislim nazvala je svoju kancelarku - Fatima Merkel, što reći jebote, đaba sve pare koje idu u ispiranje umova kroz medije..
2 + 2 = 4
OK.
2014-04-11
Dobro, a gdje točno, da se namjestim? Ma šalim sekic wrote:da da, moje oko je na tebi, ozb.Eva wrote:Ja sam Finkinja dušom i tijelomkic wrote:nemoj započinjati i na ovoj temi, previše pecaš a ja pokušavam fino sa svima, ali mogu i hladnije..Eva wrote:Pozovi ju sim. Tu je valjda sloboda dok se onaj Gnom, a veli da je Grom, Miha ne pobuni. Osjetljiv je kao junferica.kic wrote:The FB account of this young girl and her video has been censored under FB’s new “hate speech” guidelines:
Guest- Guest
NJemakoj treba oko 300 tisuća nuklearnih fizićara , ginekologa , doktora nauke GODIŠNJE.
Owa balawića ŠTA HOĆE UOPĆE ?
RAĐAJ ILI ZAUWIJEK UMUKNI.
Owa balawića ŠTA HOĆE UOPĆE ?
RAĐAJ ILI ZAUWIJEK UMUKNI.
2014-04-11
stvarni svijet je sranje, vidiš da ne izlazi niti napušta kuću kada padne mrak...ako je do straha neka upiše tečaj samoobrane i nabavi hladno oružjekic wrote:daj budi realan malo, lako je nama palamuditi kad imamo do 2m i 100kg, cura ima 16g i grupica te gleda razrogačenim očima, kakav je to život ako se u svojoj zemlji bojiš izaći - pazi u javni prostor, ne ide ona u njihove getoe tražit belaja..n_razbojnik wrote:hate speech jasno, vidjela dva crnca kod Lidla i uvatila ju frka, neka potraži mlade neurokirurge i stomatologe van semestra da vidiš što je strah, bezzeze
Kaže sama da ovaj video nije protiv izbjeglica a ona naišla na iste i prepala se...a tako se izbjeglice postavljaju na rasne bjelkinje u cvijetu mladosti , jbg, pamet u glavu, njoj i roditeljima
2014-04-15
Ono što ona traži je da izbjeglice budu samo žene i djeca, po prilici ne viši od nje a ostali nisu dobrodošli...a neide to tako, i po ljuckopravnim učenjima to je hate speech
2014-04-15
Nek rodi deset Njemaca pa neće bit potrebe za uozom strane radne snage.n_razbojnik wrote:Ono što ona traži je da izbjeglice budu samo žene i djeca, po prilici ne viši od nje a ostali nisu dobrodošli...a neide to tako, i po ljuckopravnim učenjima to je hate speech
KRAJ PRICE.
TRPAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
2014-04-11
ja ću samo reći d asam razočaran s tobom, čuo sam dobre stvari, a ono danas s puštanjem prometa i konstantno ruganje mihi, ne vidim te baš pozitivno unatoč preporukama..Eva wrote:Dobro, a gdje točno, da se namjestim? Ma šalim sekic wrote:da da, moje oko je na tebi, ozb.Eva wrote:Ja sam Finkinja dušom i tijelomkic wrote:nemoj započinjati i na ovoj temi, previše pecaš a ja pokušavam fino sa svima, ali mogu i hladnije..Eva wrote:Pozovi ju sim. Tu je valjda sloboda dok se onaj Gnom, a veli da je Grom, Miha ne pobuni. Osjetljiv je kao junferica.kic wrote:The FB account of this young girl and her video has been censored under FB’s new “hate speech” guidelines:
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Mama Merkel Praises Self for Destroying Germany by Dumping Genetic Waste on Her People
» The 2020 Worldwide Corona Crisis: Destroying Civil Society, Engineered Economic Depression, Global Coup d’État and the “Great Reset”
» So Germany Just Accused Us of Piracy
» Germany is sitting on a social volcano
» Erdoğan’s “child soldiers” in Germany
» The 2020 Worldwide Corona Crisis: Destroying Civil Society, Engineered Economic Depression, Global Coup d’État and the “Great Reset”
» So Germany Just Accused Us of Piracy
» Germany is sitting on a social volcano
» Erdoğan’s “child soldiers” in Germany
Page 1 of 3