pitanje za demu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Re: pitanje za demu
izdajnika čega?
vesna pušić,njen brat,oni iz fare,eto ovako na prvu
Ja sam se upisao u ovaj registar izdajnika na netu. Slažem se Demo da u registru budu ovi koje si naveo, ali isto tako i oni koji su opljačkali državu na čelu sa Sanaderom, Pašalićem, Šuškom, Rojsom, familijom Tuđman, Mamić, Kutle itd, itd. Više ima takvih izdajnika nego ovih na koje ti ciljaš i pljačka države je veća izdaja nego to što nekakav Fare radi. Ili oni koji su '91 bježali pred mobilizacijom.
Guest- Guest
Lik koji je s 40 godina otišao u penziju sad je ministar, prijavljen na baraku u Samoboru, prevario grad Samobor i takav nama dijeli moralne prodike. Glavno da su šatoraši uz njega.
Guest- Guest
Da, taj. Prvo nek istraži koliko ima u registru branitelja onih lažnih koji nisu puške vidjeli, koliko ih prima velike mirovine, a da im nije bilo ništa, koji su glumili ludilo, a sad vise po kladionicama i birtijama. Uostalom i on ako nije bio sposoban raditi i otišao u mirovinu, kako je sad sposoban voditi ministarstvo? Ma, zlo mi je od svega toga, bezveze se nerviram radi seljačina .
Guest- Guest
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1