Sankcije
Page 1 of 1
Sankcije
Foto: Hina
PRVI potpredsjednik Vlade i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko najavio je u utorak da će razgovarati s ministrom branitelja Mijom Crnojom o medijskim tvrdnjama da je prijavio lažnu adresu stanovanja i, ako je nešto pogriješio, sigurno će biti sankcioniran.
> Pogledajte gdje je prijavljen ministar branitelja Mijo Crnoja
"Ne znam detaljno, razgovarat ću s gospodinom Crnojom. Vidim da se sada stvaraju problemi možda tamo gdje ne bi trebali. Ako je nešto pogriješio, sigurno da će biti sankcionirano, a ako nije, neće", rekao je Karamarko odgovarajući na upit o napisima u medijima da je Crnoja kao mjesto stanovanja prijavio trošnu baraku u Samoboru, iako živi u stanu u Zagrebu.
"Hajdemo se baviti realnim problemima branitelja, za koje je on zadužen da ih počne rješavati. To su ogromni problemi, imamo ogromnu populaciju branitelja koja nije zadovoljna. Crnoja ima i neki drugi dio priče - a to je njegov ratni put, to je njegovo časno držanje u Domovinskom ratu i utjecaj među braniteljima", izjavio je Karamarko nakon komemoracije za bivšeg predsjednika HSS-a Josipa Friščića.
Predsjednik Mosta nezavisnih lista Božo Petrov poručio je u utorak da bi medijski napisi o lažnoj adresi stanovanja, te da je Crnoja bio u remetinečkom zatvoru zbog nasilničkog ponašanja, prvenstveno trebali zabrinuti Crnoju.
"Mislim da bi to, ako je točno, prvenstveno trebalo zabrinuti Crnoju. Nisam služba da bih znao unaprijed sve informacije o osobama. Iskreno, nije mi drago, ali ne mogu o nečemu govoriti unaprijed prije nego imam sve relevantne informacije", rekao je Petrov u intervjuu za Media servis.
Na upit treba li Crnoja dati ostavku ako se te tvrdnje pokažu točnim, Petrov je odgovorio kako to ovisi o Crnojinoj odluci. "Druga je stvar što bi bilo s ljudima unutar Mosta", rekao je i najavio kako će o tom slučaju razgovarati i s Karamarkom.
Guest- Guest
Re: Sankcije
http://www.index.hr/vijesti/clanak/karamarko-ako-je-istina-sto-se-pise-crnoju-cekaju-sankcije/870771.aspx
Ja bih ga sankcionirala tako da ga Miha na velikoj praćki ispucava na Savsku a ovaj da pokušava svojom tjelesnom spremnošću izbjeći tramvaj i aute. Ne bih zaustavljala promet jer grad mora funkcionirati.
Ja bih ga sankcionirala tako da ga Miha na velikoj praćki ispucava na Savsku a ovaj da pokušava svojom tjelesnom spremnošću izbjeći tramvaj i aute. Ne bih zaustavljala promet jer grad mora funkcionirati.
Guest- Guest
Pravi branitelj mora znati krasti i ubijati. Srbi su još uvijek blizu. Treba biti u formi.
crvenkasti-
2014-04-17
Prije svega, kad se tako misli i lijevo i desno, onda je teško biti optimist po pitanju skorog boljitka lijepe naše. Period!upravo_sa_jebachine wrote:Nikakva ostavka. Nije savršen ali cipaj dalje.
Ali recimo, for the sake of argument, da to sad nije bitno. Krao je državu, ali ovo je u odnosu na koliko su drugi krali sića. Međutim, ono što bode oči je da je čovjek koji postaje ministar u vladi toliko glup i nesposoban da se na vrijeme nije sjetio prepisati s inkriminirane adrese adrese. Jer i maloumnik bi shvatio će SDP-ovci takvu činjenicu iskoristiti do daske.
Guest- Guest
Similar topics
» Mađarska blokira sankcije EU, ali Njemačka i partneri za tri tjedna samostalno uvode sankcije Dodiku
» Sankcije se stežu
» Turska uvela sankcije SAD-u
» SAD ukida sankcije Dodiku
» Belorusija uvela Sankcije
» Sankcije se stežu
» Turska uvela sankcije SAD-u
» SAD ukida sankcije Dodiku
» Belorusija uvela Sankcije
Page 1 of 1