stan od 95 kvadrata u Splitu koji mu je još sedamdesetih dala vojska bivšeg režima ostavio je sinu
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: stan od 95 kvadrata u Splitu koji mu je još sedamdesetih dala vojska bivšeg režima ostavio je sinu
RayMabus wrote:Nemaju oni šta tu tražiti.
Postoji sud koji utvrđuje takve stvari a ne naoružna gamad s oružjem koja misli da su oni vlast.
Samo mi je ža šta ih svu šestoricu nije posla na groblje.
DA BUDE ŠEST SMRADOVA MANJE NA POVRŠINI OVE PLANETE.
SAMO MI JE TO ŽAJ.
a ta šestorka je došla sa fronete gdje su čuvali da ćaća tog "vlasnika" stana ne okupira split
ti si jugonacista
hrvat se nesmije ni branit u ratnom stanju
a jugos more ubijat i u miru
bolestan si mentalno debilu
da si ikad osijetio ret nebi srao ta govna
a izgleda živiš u socijalističkim stekovinama ,,, zato braniš okupatore
Gast- Guest
Re: stan od 95 kvadrata u Splitu koji mu je još sedamdesetih dala vojska bivšeg režima ostavio je sinu
RayMabus wrote:Nemaju oni šta tu tražiti.
Postoji sud
JEBOTEBOG RATNOJE STANJE ,,,,,,
Gast- Guest
Šteta šta ih nije svu šestoricu pobija.
To je jedina šeta u priči.
Takve triba odma s vrata pokosit.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Šteta šta ih nije svu šestoricu pobija.
DA ,,,TAKO JUGONACISTA ,,,SOCIJALISTIČKI RASISTA BRANI SOCIJALISTIČKE STEKOVINE
Gast- Guest
TI KOJI SU UPADALI U STAN SU SAMO HTVELI SVOJE KAO ŠTO JE TOG CRNOGORCA STAN NJEGOV
SUKOB DILERA
al si ti u logici jedne strane dilera koji su na okupatorskoj strani
rasisto bolesni
SUKOB DILERA
al si ti u logici jedne strane dilera koji su na okupatorskoj strani
rasisto bolesni
Gast- Guest
Onda ga cmekneš na ulici. Reka san ti sve. Ja san general galaktičke konfederacije najvišeg ranga. Na ulici je lakša meta a stan je tehnički gledano bunker a ne znaš jel ima oružje unutra dok na ulici vidiš šta nosi il barem približno i lakša je meta nego u bunkeru ( stan, kuća, bilo kakva nekretnina s zidovima ).škutor wrote:RayMabus wrote:Nemaju oni šta tu tražiti.
Postoji sud
ŠTETA ŠTA IH NIJE SVU ŠESTORICU POKOSIJA I POSLA NA GROBLJE. PRAVA ŠTETA.
OĆEŠ NEKRETNINU ? DA BI TI JE JA. NA GROBLJU DVA METRA ISPOD ZEMLJE.
2014-04-11
RayMabus wrote:Onda ga cmekneš na ulici. Reka san ti sve. Ja san general galaktičke konfederacije najvišeg ranga. Na ulici je lakša meta a stan je tehnički gledano bunker a ne znaš jel ima oružje unutra dok na ulici vidiš šta nosi il barem približno i lakša je meta nego u bunkeru ( stan, kuća, bilo kakva nekretnina s zidovima ).škutor wrote:RayMabus wrote:Nemaju oni šta tu tražiti.
Postoji sud
ŠTETA ŠTA IH NIJE SVU ŠESTORICU POKOSIJA I POSLA NA GROBLJE. PRAVA ŠTETA.
OĆEŠ NEKRETNINU ? DA BI TI JE JA. NA GROBLJU DVA METRA ISPOD ZEMLJE.
debilu te kako ih zovete hosovce nije nosila mržnja ,,,nisu htjeli ubijat ,,,htjeli su samo svoje stanove
isto onako kako je steko jna zlikovac stekao stan ,,,ćaća te budale
a ta budala je životom branio okupirani stan
i sad su ovi debili oslobodili zlikovca
--------
tako i ti braniš svoj stan
tako će i ćaćina mirovina se branit
Gast- Guest
Šteta šta ih nije svu šestoricu pokosija.
Baš mi je žaj šta nije.
To triba odma s vrata pokosit čim takvi dođu s tom idejom.
Evo ti nekretnina: dva puta dva i dva metra ispod zemlje na groblju pa uživaj u istoj.
Ja bi ih pocmeka ko zečeve. Ne bi ni trepnija. Samo bi ih završija.
Baš mi je žaj šta nije.
To triba odma s vrata pokosit čim takvi dođu s tom idejom.
Evo ti nekretnina: dva puta dva i dva metra ispod zemlje na groblju pa uživaj u istoj.
Ja bi ih pocmeka ko zečeve. Ne bi ni trepnija. Samo bi ih završija.
2014-04-11
Tako kad ti pokuca na vrata s prijetnjom oružjem da oće tvoju nekretninu odma ga likvidiraj.
Nema rasprave nikakve čim je to napravija taj korak.
Taki šta ima muda ti to reč i napravit neće se maknit dok ga ne pošalješ na groblje.
Ili ti ili on.
SREDINE NEMA.
Nema rasprave nikakve čim je to napravija taj korak.
Taki šta ima muda ti to reč i napravit neće se maknit dok ga ne pošalješ na groblje.
Ili ti ili on.
SREDINE NEMA.
2014-04-11
Šteta šta ih nije svu šestoricu pobija.
Kako bi ih ja nacmeka pa to je čudo jedno. Ne bi niti jedan taj šta je doša živu glavu izvuka a ako bi koji uteka slučajno vata bi ga posli po gradu sve dok ga ne pošaljem dva metra ispod zemlje.
Čim si ti meni doša s tom pričom MI SMO ZAVRŠILI.
Kako bi ih ja nacmeka pa to je čudo jedno. Ne bi niti jedan taj šta je doša živu glavu izvuka a ako bi koji uteka slučajno vata bi ga posli po gradu sve dok ga ne pošaljem dva metra ispod zemlje.
Čim si ti meni doša s tom pričom MI SMO ZAVRŠILI.
2014-04-11
Ja sam anđeo Pravednik.
Nema veće pravde od te nego da vam ja dam tu nekretninu al dva metra ispod zemlje na groblju i riješim se takvih govana da sutra ne bi nekom drugom to isto napravili.
Pocmeka bi vas a ne bi ni trepnija a ako bi mi koji pobiga dok ga ne nađen i ne ubijen ne bi se smirija.
Samo bi vs pomeja s površine ove planete ne bi ni keks uspili izgovoriti.
Prijestolja čine sedmi zbor nebeske hijerarhije. Oni personificiraju Božju pravdu i autoritet. Prema Denyju Aeropagitu, oni su potpuno gluhi za sve ljudske napasti i imaju privilegiju služiti kao sjedište Boga i temelj svijeta, otuda i njihov naziv. Oni provode božansku pravdu kako bi organizirali materijalni svijet i nadahnuli predstavnike reda u njemu. Izraz "pravda" ovdje ne treba shvatiti u smislu zakona , već u smislu dosljednosti između stvarnosti i božanskog plana: radi se više o pravednosti nego o pravdi u uobičajenom smislu riječi.
Nema veće pravde od te nego da vam ja dam tu nekretninu al dva metra ispod zemlje na groblju i riješim se takvih govana da sutra ne bi nekom drugom to isto napravili.
Pocmeka bi vas a ne bi ni trepnija a ako bi mi koji pobiga dok ga ne nađen i ne ubijen ne bi se smirija.
Samo bi vs pomeja s površine ove planete ne bi ni keks uspili izgovoriti.
Prijestolja čine sedmi zbor nebeske hijerarhije. Oni personificiraju Božju pravdu i autoritet. Prema Denyju Aeropagitu, oni su potpuno gluhi za sve ljudske napasti i imaju privilegiju služiti kao sjedište Boga i temelj svijeta, otuda i njihov naziv. Oni provode božansku pravdu kako bi organizirali materijalni svijet i nadahnuli predstavnike reda u njemu. Izraz "pravda" ovdje ne treba shvatiti u smislu zakona , već u smislu dosljednosti između stvarnosti i božanskog plana: radi se više o pravednosti nego o pravdi u uobičajenom smislu riječi.
2014-04-11
Ja sam polijepio okvire kontra jedan drugoga da ih lakše okrećem i da ne gubim vrijeme
Kad bi prvi otvorio vrata dobio bi metak u glavu
A onda bih upao brzo u stan i tukao kalašom dok se i jedan miče
A onda bih lijepo sačekao vojnu policiju i predao se ... ako bih bio živ
Ali najebo bih im se matere pokvarene da bi o tome brujala Europa i svijet
A ako bih neku kurvu zatekao njoj bih metkom pičku razvalio
Ali eto, nije se dogodilo
Kad bi prvi otvorio vrata dobio bi metak u glavu
A onda bih upao brzo u stan i tukao kalašom dok se i jedan miče
A onda bih lijepo sačekao vojnu policiju i predao se ... ako bih bio živ
Ali najebo bih im se matere pokvarene da bi o tome brujala Europa i svijet
A ako bih neku kurvu zatekao njoj bih metkom pičku razvalio
Ali eto, nije se dogodilo
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
To se odma likvidira na licu mista čim je tako šta izustija.
Nema tu rasprave.
Nema tu rasprave.
2014-04-11
Ti živiš u točcio A a on živi u nekoj točci B na površini ove planete.
On je doša tebi i reka ti je da pod prijetnjom sile itd oće tu tvoju nekretninu u kojoj ti živiš dakle tu A u kojoj ti živiš itd.
Znači on zna di je to i šta oće. Unaprijed. Dakle on je to snimija.
Čin je to reka odma ga ubij.
Ne smiš ga pustit živoga da ode jer će doć opet jer je on to snimija a čim ima muda to i reč dakle ima i namjeru da to učiniu.
To ne smi živo otić nakon te rečenice.
On je doša tebi i reka ti je da pod prijetnjom sile itd oće tu tvoju nekretninu u kojoj ti živiš dakle tu A u kojoj ti živiš itd.
Ne smiš ga pustit živoga da ode jer će doć opet jer je on to snimija a čim ima muda to i reč dakle ima i namjeru da to učiniu.
Last edited by RayMabus on 7/5/2023, 12:02; edited 1 time in total
2014-04-11
RayMabus wrote:To se odma likvidira na licu mista čim je tako šta izustija.
Nema tu rasprave.
titina škola ,,, okupacija i obrana okupiranog
Gast- Guest
To su temelji Hrvatske.
Zločini, pljačke i strahote.
Svi smo to podržavali.
I sad se čudimo što imamo sranje od države.
Svi smo to podržavali.
crvenkasti-
2014-04-17
I da je ovo napravija taj lik odma onda ne bi ovi okolo jedan poginija a drugi teško ranjen itd dakle ti šta je ovaj doveja naknadno taj šta mu je reka da oće taj stan nego bi odma taj šta je reka da oće taj stan dobija metak u glavu i gotova rasprava.RayMabus wrote:Ti živiš u točcio A a on živi u nekoj točci B na površini ove planete.
Dakle ubija bi pravoga odma i gotova priča a ne da on posli opet dolazi s par njih.
Odma ga likvidiraj toga šta ti takvu rečenicu kaže jer on ne misli odustat čim je tako šta reka.
2014-04-11
crvenkasti wrote:To su temeljiHrvatske
Svi smo to podržavali.
neistina
to su temelji jugonacizma
temelji socijalističkog rasizma
temelji hrvatoslavije
osnove za mater afežeovku koja u busiji brani stečeno rasizmom i nacizmom
a sin u jednoj vojsci a ili b srtani koje rukovode socijalisti za nove okupacije
ova teme je osovina kodeksa života gamadi ovog brloga
vas 90% ovde je mišljenja da mater more ostaviti rasistički stan ,,,,pa i mirovinu debilčini koja nemore skontat da je oteto prokleto
samo neznan jel mater ostavila pičku da ima šta jebavat
VI OVDE ,,,,,GOSPODO ,,,,,,STE GAMAD
istovjetni su naplatitelji domoljublja ,,,ista stoka
Gast- Guest
sramotna crtica iz zivota splita 90-ih
uglavnom vecini su stanovi vraceni pocetkom 2 000 nedugo nakon toga i pravo na otkup , godine se ne mogu vratiti jbg.
uglavnom vecini su stanovi vraceni pocetkom 2 000 nedugo nakon toga i pravo na otkup , godine se ne mogu vratiti jbg.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
crvenkasti wrote:To su temelji Hrvatske.
Svi smo to podržavali.
da
plus neki malograđanski romantičari koji su sanjali neku idealnu državu
plus šaka nekih budala koji su odjednom se sjetili da su hrvati pa da trebaju to puškom dokazivati, ali kome , nisu ni dan danas sigurni
jadno, kad sad pogledaš s distance , baš jadno
ali bilo je nemoguće tim uspaljenim glavama išta reči kontra, čak i kakti filozofi i intelektualci su bili odjednom nacionalno osviješteni
do jaja
i šta su postigli, to se pitam
i uvijek se sjetim Marxa koji je sve rekao o društvu i državi ali ne o čovjeku
čovjek je eto emocionalno biće, osim biće koje misli
debotoijusto wrote:sramotna crtica iz zivota splita 90-ih
bas se osramotio SPLIT
ni ugled se ne može vratiti
pogotovu dok torcida ustašluk promiče
meni je prijatelj iz splita pričao da mu je žena bila kuharica u JNA menzi i da su mu došli na vrata tipovi
dok se nisu uvjerili da je on hrvat o žena mu, nisu izašli iz stana
i znači netko je imao popise tih JNA stanova i po splitu otimačinu
ma fuj
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Sinu HDZ-ovca (24) država dala milijune za covid-testove. Sad je pod istragom
» Stan od 35 kvadrata 9.000 evra. U čemu je trik? I kako vi možete da ga kupite
» Otac sinu zanat ostavio: Ono što je Tuđman nečasno radio u ratu, to Milanović u miru odlikuje
» Zajednička vojska članica bivšeg SSSR-a
» ''MILIJAN BRKIĆ OŠTRO PO MILANOVIĆU 'Ne smijemo dopustiti da pobijedi onaj koji nas dijeli, onaj koji je ostavio Hrvatsku na koljenima' ''
» Stan od 35 kvadrata 9.000 evra. U čemu je trik? I kako vi možete da ga kupite
» Otac sinu zanat ostavio: Ono što je Tuđman nečasno radio u ratu, to Milanović u miru odlikuje
» Zajednička vojska članica bivšeg SSSR-a
» ''MILIJAN BRKIĆ OŠTRO PO MILANOVIĆU 'Ne smijemo dopustiti da pobijedi onaj koji nas dijeli, onaj koji je ostavio Hrvatsku na koljenima' ''
Page 2 of 3