rajno-galaktički nije predskazal srpsku kataklizmu
Page 1 of 1
Re: rajno-galaktički nije predskazal srpsku kataklizmu
Nije to geopolitika. Ne bavim se trivijalnim stvarima.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Nije to geopolitika. Ne bavim se trivijalnim stvarima.
ovaj ples vampira je glavni eliksir geopolitike
Gast- Guest
najspektakularnija činjenica je da se u bosni istodobno kuhao paralelan "spektakl",,,,
pa nek neko reče da ovo nije nečije osmišljeno,,,,,"galaktičko" djelo
pa nek neko reče da ovo nije nečije osmišljeno,,,,,"galaktičko" djelo
Gast- Guest
Nisu. To su zapadne vrijednosti pa neka se gospodin Zapadne vrijednosti s time bavi.škutor wrote:RayMabus wrote:Nije to geopolitika. Ne bavim se trivijalnim stvarima.
ovaj ples vampira je glavni eliksir geopolitike
Zapad je kriv za tragediju u Srbiji
by RayMabus Wed 3 May - 14:22Tako je. Nismo ni mislili da je drukčije.
Kriv je Zapada a Kina i Rusija i mi ( vlada Srbije, Vučic ) smo za Rusiju i Kinu koji su Istok ...i Amerika je kriva a ne mi koji smo super i nismo taj pokvareni Zapad s njegovim vrijednostima i točka.
Ovih se ne bi ni Goebbels posramio.
Vučicev ministar obrazovanja:"Poguban je utjecaj zapadnih vrijednosti"
U tijeku je izvanredna konferencija za medije. Govore ministrica zdravstva Danica Grujičić i ministar obrazovanja Branko Ružić.
"Tragedija koja se dogodila u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar - osmero djece nažalost je izgubilo život. Nitko ne može vratiti djecu roditeljima. Zahvalan sam zdravstvenim radnicima i molimo Boga da budu uz sve one koji su hospitalizirani i kojima se ukazuje medicinska pomoć. Šestero djece je hospitalizirano i jedna učiteljica. Zahvalan sam i na hrabrosti profesora i svih zaposlenika da pruže podršku roditeljima u narednom razdoblju. Nezamislivi su prizori kako je bilo toj djeci koja su doživjela taj strah, taj strah učitelja da se i toj djeci ne dogodi buduća tragedija. Vlada je odlučila o trodnevnom danu žalosti. Od sutra nastava počinje minutom šutnje", rekao je Ružić.
"Evidentan je kancerogen i poguban utjecaj interneta i videoigrica i zapadnih vrijednosti. Mi smo danas imali vrlo sadržajan i emocijama nabijen razgovor s predsjednikom Aleksandrom Vučicem", rekao je. Dodao je da je tim psihologa promptno pozvan da se učenicima, zaposlenima i roditeljima pruži adekvatna pomoć.
-
by RayMabus Wed 3 May - 14:28
Znači to je vrijednost jel ?
Tako to zovete. A kad se to desi u Rusiji jesu li to onda ruske vrijednosti ili šta ?
Zabavani si ti neki ministar obrazovanja pa pokolj u školi u svojoj državi nazivaš prvo vrijednostima a onda k tome još i definiraš čije su da ne bude zabune.
Mater van jeben iskvarenu.
-
by RayMabus Wed 3 May - 14:39
A ovo im je ministar obrazovanja ( ministre postavja Vučic, to su njegovi ljudi ).
I onda se on sastao s Vučicem prije ovoga koji je emocionalno reagirao na ovo i onda on daje izjavu kako su pazi sad :
1. Prvo pokolj u školi naziva vrijednostima
2. Onda tome dodaje pridjev zapadni s ciljem kako bi okrivio Zapad jer ako je Zapad kriv nije Vučic i rusofili na vlasti
Majko Božja šta je ovo kod njih tamo na vlasti jer ovo nije izjavio neki nebitan lik poput mene nego ministar obrazovanja Srbije.
Rekoh : Ovih se ne bi ni Goebbels posramio a mogao bi slobodno i dodat da je Goebbels mala beba za ove.
-
Zapad je kriv za tragediju u Srbiji
by RayMabus Wed 3 May - 14:42A imaju zapadne vrijednosti ?Ringo10 wrote:Zapad nema nikakve veze sa ovim
Kako ne kužiš ?
-
https://www.ex-iskon-pleme.com/t54872-zapad-je-kriv-za-tragediju-u-srbiji
2014-04-11
jedeš govna
tvrdiš da netko sam sebi pravi zlo
Gast- Guest
Ništa ja ne tvrdim. Samo kažem da su to "zapadne vrijednosti" pa neka se gospodin Zapadne vrijednosti s time bavi.škutor wrote:jedeš govna
Rekoh ti: Ne bavim se trivijalnim stvarima.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ništa ja ne tvrdim. Samo kažem da su to zapadne vrijednosti pa neka se gospodin Zapadne vrijednosti s time bavi.škutor wrote:jedeš govna
Rekoh ti: Ne bavim se trivijalnim stvarima.
ti tvrdiš da je prezent ono šta oficijelna politika provodi
zar ti nije jasno da su sve vlasti preuzele woke gamad , da je puk samo žrtva
Gast- Guest
Ne tvrdim ja ništa. Diga san se maloprije i čitam vijesti. Malo mi je prerano za takvu raspravu da sad idem nešto tvrdit i raspravljat se s nekim oko nečega s nekakvim argumentima itd.
Ja samo kažem da su to "zapadne vrijednosti" pa neka se gospodin Zapadne vrijednosti s time bavi.
Tako to zovete. A kad se to desi u Rusiji jesu li to onda ruske vrijednosti ili šta ?
Zabavani si ti neki ministar obrazovanja pa pokolj u školi u svojoj državi nazivaš prvo vrijednostima a onda k tome još i definiraš čije su da ne bude zabune.
-
A ovo im je ministar obrazovanja ( ministre postavja Vučic, to su njegovi ljudi ).
I onda se on sastao s Vučicem prije ovoga koji je emocionalno reagirao na ovo i onda on daje izjavu kako su pazi sad :
2. Onda tome dodaje pridjev zapadni s ciljem kako bi okrivio Zapad jer ako je Zapad kriv nije Vučic i rusofili na vlasti
Majko Božja šta je ovo kod njih tamo na vlasti jer ovo nije izjavio neki nebitan lik poput mene nego ministar obrazovanja Srbije.
Rekoh : Ovih se ne bi ni Goebbels posramio a mogao bi slobodno i dodat da je Goebbels mala beba za ove.
Ja samo kažem da su to "zapadne vrijednosti" pa neka se gospodin Zapadne vrijednosti s time bavi.
-
2014-04-11
Ovo postaje trend ...ovo je vrlo opasno Jer mnoge budale I psihopate mogu u ovome vidjeti nesto cool
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Similar topics
» Kasparov poslao poruku Zokiju:'Zemlja koja je pretrpjela srpsku agresiju nije u poziciji zanijekati prava ostalih potencijalnih zrtava'
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Galaktički general u ubilačkom pohodu protiv emančipacije
» Šta ti je galaktički general s pet zvjezdica : Napiše na forumu da će otvorit rat na La Manšu a svemir odma pošalje francuske ustaše u napad na Veliku Britaniju
» Plenki nije ideološki definiran unutar HDZ-a i zato mu u HDZ-u nije budućnost svjetla
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Galaktički general u ubilačkom pohodu protiv emančipacije
» Šta ti je galaktički general s pet zvjezdica : Napiše na forumu da će otvorit rat na La Manšu a svemir odma pošalje francuske ustaše u napad na Veliku Britaniju
» Plenki nije ideološki definiran unutar HDZ-a i zato mu u HDZ-u nije budućnost svjetla
Page 1 of 1