Osovina zla
Page 1 of 1
Osovina zla
Koja je po vama danas osovina zla sastavljena od 4 zemlje?
Po meni:
SAD-Saudijska Arabija-Turska-Njemačka
Tu bi dakako bio i DAEŠ,ali on nije priznat.
Po meni:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Osovina zla
trpati sad i ksa u isti koš je malo u kujcu...
potpisujem,čak i redosljedom,s tim da bih tu ugurao i Vatikan,ali više kao organizaciju a ne kao državu.jastreb wrote:Koja je po vama danas osovina zla sastavljena od 4 zemlje?
Po meni:
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
sj koreja, kuba, venecuela i hrvatska.
2014-04-16
jastreb wrote:Koja je po vama danas osovina zla sastavljena od 4 zemlje?
Po meni:
to je to
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ne postoji svijet u crno bijeloj boji ili podjeli. Situacija je siva. Za prosječnog Ukrainca na vrhu piramide osovine zla je Rusija. Za prosječnog Kurda to je Turska. Za Sirijskog šita to je Arabija, Turska pa eventualno Amerika. Za arapskog sunita u Alepu predvodnici osovine zla su Rusi pa Iran. itd. Dok sa Sirijskog Arapskog Šita, Rusija i Iran su spasitelji.
Za Iran, to je Izrael i Saudijska Arabija a USA više nije(od kada su makli sankcije, prije je bila USA)
Osovina zla je u očima promatrača.
Iako nevidim razloga zašto bi Njemačka bila,jer nikoga ne napada, čak i Poljaci se ne plaše Njemaca, vjerojatno tvoja ospjednutost sa drugim svjetskim ratom pa i dalje u Njemačkoj vidiš naciste, a nisi jedini znam par ljudi takvih.
Osovina zla je u očima promatrača
Za Iran, to je Izrael i Saudijska Arabija a USA više nije(od kada su makli sankcije, prije je bila USA)
Osovina zla je u očima promatrača.
Iako nevidim razloga zašto bi Njemačka bila,jer nikoga ne napada, čak i Poljaci se ne plaše Njemaca, vjerojatno tvoja ospjednutost sa drugim svjetskim ratom pa i dalje u Njemačkoj vidiš naciste, a nisi jedini znam par ljudi takvih.
Osovina zla je u očima promatrača
Guest- Guest
Čak i osovina zla što je bila u WW2, Njemačka-Italija-Japan, umjetni naziv. Za Njemca je do 41 osovin zla bila Britanija, Francuska Poljska, a kasnije SSSR i Amerika.. itd
Guest- Guest
Njemačku sam tu uvrstio radi sluganske i štetočinske politike koju provodi.epikur37 wrote:Doduše nije ti Njemačka neki faktor.
Ova tri da.
Silaskom Merkelice s vlasti i dolaskom adekvatne zamjene neće biti potrebe da se Njemačka tu nalazi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kakvu slugansku politiku provodi Njemačka?jastreb wrote:Njemačku sam tu uvrstio radi sluganske i štetočinske politike koju provodi.epikur37 wrote:Doduše nije ti Njemačka neki faktor.
Ova tri da.
Silaskom Merkelice s vlasti i dolaskom adekvatne zamjene neće biti potrebe da se Njemačka tu nalazi.
Čak i oko Ukraine i Krima, Njemačka je napravila po-prilično neutralan stav. Recimo Ukrainci mole Njemce da im isporuče oružje, da će oni uz pomoć Njemačkoj oružja lako srediti pobunjenike, da im daju političku podršku, Njemci kažu da neće.
Što se tiče ratova po svijetu, Njemačka ne sudjeluje u njima, i ne svađa se niti sa Rusijom niti Kinom. Njemačka nije baš sluganjska država
Guest- Guest
jastreb wrote:Njemačku sam tu uvrstio radi sluganske i štetočinske politike koju provodi.epikur37 wrote:Doduše nije ti Njemačka neki faktor.
Ova tri da.
A dobro, ali Njemačka je zemlja pod okupacijom a Nijemci su razvaljen narod bez subjektiviteta.
Tak da.
Ja bih osovinu zla stavio SAD-KSA-Turska.
Jer to su realno zemlje koje generiraju zlo na bliskom istoku a koje sve više zapljuskuje naš kontinent. Plus što Ameri jebu Europu još direkt u glavu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
smatram da je bezpredmetno države tipa usa i gb ili bilo koju drugu zapadnu tzv. demokraciju etiketirati kao osovinu zla, jer te države ne provode državnu politiku već politiku korporacija, te bi ispravno bilo imenovati korporacije, a ne države, tipa monsanto, bp, shell i tome sl., navodim ovlaš.....
Similar topics
» orban kurcova i plenkijeva osovina zla
» Osovina otpora u srcu Europe
» Erdogan ide Putinu u Kremlj, osovina Iran-Rusija-Turska
» ‘Osovina sankcioniranih’: Što koči trgovinu između Rusije i Irana
» Demokratsku građansku većinu u BiH čine muslimani, osovina Čović-Dodik je genocidna manjina, samo Komšić je spasitelj
» Osovina otpora u srcu Europe
» Erdogan ide Putinu u Kremlj, osovina Iran-Rusija-Turska
» ‘Osovina sankcioniranih’: Što koči trgovinu između Rusije i Irana
» Demokratsku građansku većinu u BiH čine muslimani, osovina Čović-Dodik je genocidna manjina, samo Komšić je spasitelj
Page 1 of 1