Mladi migrant ubio djelatnicu prihvatnog centra u Švedskoj
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Mladi migrant ubio djelatnicu prihvatnog centra u Švedskoj
omni wrote:Bit ce im il ljubit kuran il konopac, a oni ce tada masovno da ljube kuran.prckov wrote:Regoč wrote:Kreten nad kretenima, uvozom imigranata ruši se ciena rada, a to pogoduje kapitalistima. Smanjuju si troškove selidbe u Kinu. Sindikati bi prvi trebali ustati protiv stranih radnikah.dawson wrote:Meni je jedan anarholjevičar objasnio da treba uvoziti imigrante kako bi sjebali sustav odnosno kapitaliste :)Regoč wrote:pa nikakva dobrodošlica islamističkim hordama ne može biti legitimna politička opcija, već je to put prema nacionalnoj katastrofi
ljevicari ne razmisljaju dalje od svrgavanja kapitalizma, to im dode ko droga. Ovisnici samo zele novi sut a poslije sta god bude
nece, oni ce prvi bjezat u slobodne zemlje i tamo ce opet zagadit prostor svojim dubrivom iz glave. To su ti salonski revolucionari koji se oslanjaju na glupane da odrade poso za njih
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Nece imat gdje pobjec, Kim je prevelik nacionalist da bi im upalila spika o internacionali, Kinezi i Rusi ih nece, jednom izdajnik uvijek izdajnik, tko s tim hoce imat posla. Tucat glavom od pod, nema im druge, ili casno visit objesen za yaya s marxovim "kapitalom" zataknutim u politicko korektni otvor. Jedino ovi iz homo pokreta mogu pobjec, njih ce primit i Kim i Kinezi i Rusi da ih upotrijebe u laboratorijama za opite.prckov wrote:omni wrote:Bit ce im il ljubit kuran il konopac, a oni ce tada masovno da ljube kuran.prckov wrote:Regoč wrote:Kreten nad kretenima, uvozom imigranata ruši se ciena rada, a to pogoduje kapitalistima. Smanjuju si troškove selidbe u Kinu. Sindikati bi prvi trebali ustati protiv stranih radnikah.dawson wrote:Meni je jedan anarholjevičar objasnio da treba uvoziti imigrante kako bi sjebali sustav odnosno kapitaliste :)Regoč wrote:pa nikakva dobrodošlica islamističkim hordama ne može biti legitimna politička opcija, već je to put prema nacionalnoj katastrofi
ljevicari ne razmisljaju dalje od svrgavanja kapitalizma, to im dode ko droga. Ovisnici samo zele novi sut a poslije sta god bude
nece, oni ce prvi bjezat u slobodne zemlje i tamo ce opet zagadit prostor svojim dubrivom iz glave. To su ti salonski revolucionari koji se oslanjaju na glupane da odrade poso za njih
Last edited by omni on 26/1/2016, 10:43; edited 1 time in total
omni-
2014-04-12
kažu prokleti kapitalizamprckov wrote:i sta joj roditelji kazu, jel je humano ubio
n_razbojnik-
2014-04-15
Da, kazu izoliran slucaj, sad sigurno sjede i gledaju sliku uplakanog djeteta na madzarskoj granici.n_razbojnik wrote:kažu prokleti kapitalizamprckov wrote:i sta joj roditelji kazu, jel je humano ubio
omni-
2014-04-12
šteta toliko djece kojoj treba pomoći , valjda nije jedinicaomni wrote:Da, kazu izoliran slucaj, sad sigurno sjede i gledaju sliku uplakanog djeteta na madzarskoj granici.n_razbojnik wrote:kažu prokleti kapitalizamprckov wrote:i sta joj roditelji kazu, jel je humano ubio
n_razbojnik-
2014-04-15
omni wrote:Nece imat gdje pobjec, Kim je prevelik nacionalist da bi im upalila spika o internacionali, Kinezi i Rusi ih nece, jednom izdajnik uvijek izdajnik, tko s tim hoce imat posla. Tucat glavom od pod, nema im druge, ili casno visit objesen za yaya s marxovim "kapitalom" zataknutim u politicko korektni otvor. Jedino ovi iz homo pokreta mogu pobjec, njih ce primit i Kim i Kinezi i Rusi da ih upotrijebe u laboratorijama za opite.prckov wrote:omni wrote:Bit ce im il ljubit kuran il konopac, a oni ce tada masovno da ljube kuran.prckov wrote:Regoč wrote:Kreten nad kretenima, uvozom imigranata ruši se ciena rada, a to pogoduje kapitalistima. Smanjuju si troškove selidbe u Kinu. Sindikati bi prvi trebali ustati protiv stranih radnikah.dawson wrote:Meni je jedan anarholjevičar objasnio da treba uvoziti imigrante kako bi sjebali sustav odnosno kapitaliste :)Regoč wrote:pa nikakva dobrodošlica islamističkim hordama ne može biti legitimna politička opcija, već je to put prema nacionalnoj katastrofi
oni koji ne uteknu bit ce prva zrtva tog njihovog zaganja grane na kojoj sjede. Moram priznat da bi uzivo da im vidim face kad ih ovi dovatu
2014-04-19
n_razbojnik wrote:kažu prokleti kapitalizamprckov wrote:i sta joj roditelji kazu, jel je humano ubio
cuvajte jednakost kao zjenicu oka svog
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kad ćeš ti na liječenje? Jesu te pustili malo doma ili si pobjegao?red wolf wrote:Stanje svijesti na Zemlji je očajno...Zemlje mora biti oslobođena i biti će...
Eto, dobro je marc rekao da postoji opći koncenzus oko toga da je ezekiel trknut, i lijevi i desni i ustaše i četnici i partizani i komunisti....svi su složni u ovoj ocjeniprovocator wrote:Kad ćeš ti na liječenje? Jesu te pustili malo doma ili si pobjegao?red wolf wrote:Stanje svijesti na Zemlji je očajno...Zemlje mora biti oslobođena i biti će...
Guest- Guest
Nemojte mi ezeka. Nakon toliko godina, malo mi fali da ga nagovorim da kaže novu rečenicu ☺tre911 wrote:Eto, dobro je marc rekao da postoji opći koncenzus oko toga da je ezekiel trknut, i lijevi i desni i ustaše i četnici i partizani i komunisti....svi su složni u ovoj ocjeniprovocator wrote:Kad ćeš ti na liječenje? Jesu te pustili malo doma ili si pobjegao?red wolf wrote:Stanje svijesti na Zemlji je očajno...Zemlje mora biti oslobođena i biti će...
omni wrote:Nece imat gdje pobjec, Kim je prevelik nacionalist da bi im upalila spika o internacionali, Kinezi i Rusi ih nece, jednom izdajnik uvijek izdajnik, tko s tim hoce imat posla. Tucat glavom od pod, nema im druge, ili casno visit objesen za yaya s marxovim "kapitalom" zataknutim u politicko korektni otvor. Jedino ovi iz homo pokreta mogu pobjec, njih ce primit i Kim i Kinezi i Rusi da ih upotrijebe u laboratorijama za opite.prckov wrote:omni wrote:Bit ce im il ljubit kuran il konopac, a oni ce tada masovno da ljube kuran.prckov wrote:Regoč wrote:Kreten nad kretenima, uvozom imigranata ruši se ciena rada, a to pogoduje kapitalistima. Smanjuju si troškove selidbe u Kinu. Sindikati bi prvi trebali ustati protiv stranih radnikah.dawson wrote:Meni je jedan anarholjevičar objasnio da treba uvoziti imigrante kako bi sjebali sustav odnosno kapitaliste :)Regoč wrote:pa nikakva dobrodošlica islamističkim hordama ne može biti legitimna politička opcija, već je to put prema nacionalnoj katastrofi
Guest- Guest
Umjesto hahahahahahaha reći će heheheheheheheRiplex wrote:Nemojte mi ezeka. Nakon toliko godina, malo mi fali da ga nagovorim da kaže novu rečenicu ☺tre911 wrote:Eto, dobro je marc rekao da postoji opći koncenzus oko toga da je ezekiel trknut, i lijevi i desni i ustaše i četnici i partizani i komunisti....svi su složni u ovoj ocjeniprovocator wrote:Kad ćeš ti na liječenje? Jesu te pustili malo doma ili si pobjegao?red wolf wrote:Stanje svijesti na Zemlji je očajno...Zemlje mora biti oslobođena i biti će...
Guest- Guest
A Marčelo je šrink, ili koji klinac? Olako on dijeli te dijagnoze. Bolje bi mu bilo da je sebi bar neku diplomu osigurao, bar prometa, kao svaki pravi HDZ neg kaj okolo ljud po forumu "leči" kao šaman dragovoljac.tre911 wrote:Eto, dobro je marc rekao da postoji opći koncenzus oko toga da je ezekiel trknut, i lijevi i desni i ustaše i četnici i partizani i komunisti....svi su složni u ovoj ocjeniprovocator wrote:Kad ćeš ti na liječenje? Jesu te pustili malo doma ili si pobjegao?red wolf wrote:Stanje svijesti na Zemlji je očajno...Zemlje mora biti oslobođena i biti će...
Guest- Guest
ewa opet u ništa. Moram priznati da ti dobro ide ta disciplina.Eva wrote:A Marčelo je šrink, ili koji klinac? Olako on dijeli te dijagnoze. Bolje bi mu bilo da je sebi bar neku diplomu osigurao, bar prometa, kao svaki pravi HDZ neg kaj okolo ljud po forumu "leči" kao šaman dragovoljac.tre911 wrote:Eto, dobro je marc rekao da postoji opći koncenzus oko toga da je ezekiel trknut, i lijevi i desni i ustaše i četnici i partizani i komunisti....svi su složni u ovoj ocjeniprovocator wrote:Kad ćeš ti na liječenje? Jesu te pustili malo doma ili si pobjegao?red wolf wrote:Stanje svijesti na Zemlji je očajno...Zemlje mora biti oslobođena i biti će...
Guest- Guest
Je, je, Marčelo VSS pa imam ja podatke.tre911 wrote:ewa opet u ništa. Moram priznati da ti dobro ide ta disciplina.Eva wrote:A Marčelo je šrink, ili koji klinac? Olako on dijeli te dijagnoze. Bolje bi mu bilo da je sebi bar neku diplomu osigurao, bar prometa, kao svaki pravi HDZ neg kaj okolo ljud po forumu "leči" kao šaman dragovoljac.tre911 wrote:Eto, dobro je marc rekao da postoji opći koncenzus oko toga da je ezekiel trknut, i lijevi i desni i ustaše i četnici i partizani i komunisti....svi su složni u ovoj ocjeniprovocator wrote:Kad ćeš ti na liječenje? Jesu te pustili malo doma ili si pobjegao?red wolf wrote:Stanje svijesti na Zemlji je očajno...Zemlje mora biti oslobođena i biti će...
Guest- Guest
Opet u ništa, prvak si svjeta po tom pitanju :)Eva wrote:Je, je, Marčelo VSS pa imam ja podatke.tre911 wrote:ewa opet u ništa. Moram priznati da ti dobro ide ta disciplina.Eva wrote:A Marčelo je šrink, ili koji klinac? Olako on dijeli te dijagnoze. Bolje bi mu bilo da je sebi bar neku diplomu osigurao, bar prometa, kao svaki pravi HDZ neg kaj okolo ljud po forumu "leči" kao šaman dragovoljac.tre911 wrote:Eto, dobro je marc rekao da postoji opći koncenzus oko toga da je ezekiel trknut, i lijevi i desni i ustaše i četnici i partizani i komunisti....svi su složni u ovoj ocjeniprovocator wrote:Kad ćeš ti na liječenje? Jesu te pustili malo doma ili si pobjegao?red wolf wrote:Stanje svijesti na Zemlji je očajno...Zemlje mora biti oslobođena i biti će...
Guest- Guest
Sam je to objavio. Nema diplomu nit jednog faxa a glumi psihijatra po forumu. U najmanju roku smiješno.tre911 wrote:Opet u ništa, prvak si svjeta po tom pitanju :)Eva wrote:Je, je, Marčelo VSS pa imam ja podatke.tre911 wrote:ewa opet u ništa. Moram priznati da ti dobro ide ta disciplina.Eva wrote:A Marčelo je šrink, ili koji klinac? Olako on dijeli te dijagnoze. Bolje bi mu bilo da je sebi bar neku diplomu osigurao, bar prometa, kao svaki pravi HDZ neg kaj okolo ljud po forumu "leči" kao šaman dragovoljac.tre911 wrote:Eto, dobro je marc rekao da postoji opći koncenzus oko toga da je ezekiel trknut, i lijevi i desni i ustaše i četnici i partizani i komunisti....svi su složni u ovoj ocjeniprovocator wrote:Kad ćeš ti na liječenje? Jesu te pustili malo doma ili si pobjegao?red wolf wrote:Stanje svijesti na Zemlji je očajno...Zemlje mora biti oslobođena i biti će...
Guest- Guest
Nije u redu da mi se meša. To je moj posao.Eva wrote:Sam je to objavio. Nema diplomu nit jednog faxa a glumi psihijatra po forumu. U najmanju roku smiješno.tre911 wrote:Opet u ništa, prvak si svjeta po tom pitanju :)Eva wrote:Je, je, Marčelo VSS pa imam ja podatke.tre911 wrote:ewa opet u ništa. Moram priznati da ti dobro ide ta disciplina.Eva wrote:A Marčelo je šrink, ili koji klinac? Olako on dijeli te dijagnoze. Bolje bi mu bilo da je sebi bar neku diplomu osigurao, bar prometa, kao svaki pravi HDZ neg kaj okolo ljud po forumu "leči" kao šaman dragovoljac.tre911 wrote:Eto, dobro je marc rekao da postoji opći koncenzus oko toga da je ezekiel trknut, i lijevi i desni i ustaše i četnici i partizani i komunisti....svi su složni u ovoj ocjeniprovocator wrote:Kad ćeš ti na liječenje? Jesu te pustili malo doma ili si pobjegao?red wolf wrote:Stanje svijesti na Zemlji je očajno...Zemlje mora biti oslobođena i biti će...
Nebitno je što je a što nije objavio, ti pucaš u prazno kao i obično.Eva wrote:Sam je to objavio. Nema diplomu nit jednog faxa a glumi psihijatra po forumu. U najmanju roku smiješno.tre911 wrote:Opet u ništa, prvak si svjeta po tom pitanju :)Eva wrote:Je, je, Marčelo VSS pa imam ja podatke.tre911 wrote:ewa opet u ništa. Moram priznati da ti dobro ide ta disciplina.Eva wrote:A Marčelo je šrink, ili koji klinac? Olako on dijeli te dijagnoze. Bolje bi mu bilo da je sebi bar neku diplomu osigurao, bar prometa, kao svaki pravi HDZ neg kaj okolo ljud po forumu "leči" kao šaman dragovoljac.tre911 wrote:Eto, dobro je marc rekao da postoji opći koncenzus oko toga da je ezekiel trknut, i lijevi i desni i ustaše i četnici i partizani i komunisti....svi su složni u ovoj ocjeniprovocator wrote:Kad ćeš ti na liječenje? Jesu te pustili malo doma ili si pobjegao?red wolf wrote:Stanje svijesti na Zemlji je očajno...Zemlje mora biti oslobođena i biti će...
Guest- Guest
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Crna Gora: Migrant ubio graničnog policajca
» Mladi u Švedskoj zabrinuti zbog rata s Rusijom
» Čardak krivosuđe -mladi HDZovac ubio dvije žene, još je na slobodi
» Mladi Nijemac ubio baku pa u bijegu pregazio i usmrtio dva policajca koji su ga lovili
» Švedske vlasti zabranile držanje karmina za ubijenu socijalnu djelatnicu
» Mladi u Švedskoj zabrinuti zbog rata s Rusijom
» Čardak krivosuđe -mladi HDZovac ubio dvije žene, još je na slobodi
» Mladi Nijemac ubio baku pa u bijegu pregazio i usmrtio dva policajca koji su ga lovili
» Švedske vlasti zabranile držanje karmina za ubijenu socijalnu djelatnicu
Page 7 of 8