Ministre, dobrodošli u Queer Zagreb Sezonu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Ministre, dobrodošli u Queer Zagreb Sezonu
Udruga Domino u okviru Queer Zagreb Sezone pokreće seriju performansa kojima ćemo kontinuirano tijekom mandata ministra Zlatka Hasanbegovića govoriti o kulturi koju on ne poznaje, o kulturi koja nije tek mono-kultura.
Prvi performans je upravo performans samog ministra. Performans započinje markiranjem zgrade Ministarstva kulture RH njegovom izjavom "antifašizam je floskula" i nastavlja se njegovim dolaskom na posao u zgradu Ministarstva. Ne znamo točno koliko će performans trajati, jer završava zadnjim ministarskim radnim danom Zlatka Hasanbegovića.
Ministre, dobrodošli u Queer Zagreb Sezonu. Barem kao još neafirmiranom performeru s umjetničkim aspiracijama queerovci će vam uvijek čuvati leđa.
http://www.h-alter.org/vijesti/udruga-domino-porucila-hasanbegovicu-ministre-dobrodosli-u-queer-zagreb-sezonu
Prvi performans je upravo performans samog ministra. Performans započinje markiranjem zgrade Ministarstva kulture RH njegovom izjavom "antifašizam je floskula" i nastavlja se njegovim dolaskom na posao u zgradu Ministarstva. Ne znamo točno koliko će performans trajati, jer završava zadnjim ministarskim radnim danom Zlatka Hasanbegovića.
Ministre, dobrodošli u Queer Zagreb Sezonu. Barem kao još neafirmiranom performeru s umjetničkim aspiracijama queerovci će vam uvijek čuvati leđa.
http://www.h-alter.org/vijesti/udruga-domino-porucila-hasanbegovicu-ministre-dobrodosli-u-queer-zagreb-sezonu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Ministre, dobrodošli u Queer Zagreb Sezonu
Pa u principu i jest to je riječ bez sadržaja, drugo koriste ju osobe koje su većinom ološ, tako da ima posve pejorativno značenjedebotoijusto wrote:
Kermit-
2014-04-17
Novi hrvatski Premijer Tihomir Orešković danas je izjavio da je razgovarao sa novim ministrom kulture i da je ministar rekao da je antifašist.
vili40-
2015-08-02
olako koristis rijec olos
istrosice se
istrosice se
2014-04-12
onda vec sutra i hasan to kazevili40 wrote:Novi hrvatski Premijer Tihomir Orešković danas je izjavio da je razgovarao sa novim ministrom kulture i da je ministar rekao da je antifašist.
2014-04-12
ne znam ja ni ne razumijem ja to ali malo prije je to Tim izjavio na dnevniku.debotoijusto wrote:onda vec sutra i hasan to kazevili40 wrote:Novi hrvatski Premijer Tihomir Orešković danas je izjavio da je razgovarao sa novim ministrom kulture i da je ministar rekao da je antifašist.
vili40-
2015-08-02
Nes ti meni bit ministar ako nisi antifasist.
2014-04-14
Zar ne shvaćaju da će takvim peformansima samo ogaditi antifašizam,onako kako su se šatoraši ogadili sa svojim peformansima...a ako ništa,onda i oni mogu po uzoru na Klema i Glogoškog,postaviti šator ispred ministarstva kulture sve dok Hasan ne ode,onako kao što su Gloški i Klem,sve dok isu vidili leđa Freda Matića na odlasku iz ministarstva branitelja.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
u novoj europi neće biti mjesta za antifašiste. i naši antifašisti i gledam po zapadnu europe, ujedinjuju snage sa islamskim extremistima koji napadaju domaće stanovništvo.
dakle ili mi ili oni. ako islamisti/antifašisti pobjede, onda neće biti europljana, barem ne u ovom obliku.
ako mi pobjedimo u toj novoj europi neće biti antifašista niti antifašizma
dakle ili mi ili oni. ako islamisti/antifašisti pobjede, onda neće biti europljana, barem ne u ovom obliku.
Guest- Guest
Koji vi, što ste upravo sa jebachine? To vam je referenca, specifikacija, kvalifikacija...
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Koji vi, što ste upravo sa jebachine? To vam je referenca, specifikacija, kvalifikacija...
hahaha, jebači antiantifašisti
Guest- Guest
ali ako pobjede antifašisti u koaliciji s islamistima,onda uskoro neće biti niti antifašistaupravo_sa_jebachine wrote:u novoj europi neće biti mjesta za antifašiste. i naši antifašisti i gledam po zapadnu europe, ujedinjuju snage sa islamskim extremistima koji napadaju domaće stanovništvo.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ne znam tko mi je odvratniji ????
2014-04-14
Antifašisti....pederi su zapravo najodvratniji onda antifašisti,al opet...antifašisti jesu pederi odnosno svi pederi su antifašisti ...sve to isto...ODVRATNO.abraham wrote:Ne znam tko mi je odvratniji ????
danni1-
2014-04-16
eto pederi u prvom redu antifašizma...drug Stari se okreće u grobu
2014-04-15
n_razbojnik wrote:eto pederi u prvom redu antifašizma...drug Stari se okreće u grobu
proleteri svih indetiteta - ujedinite se..
Guest- Guest
1. On nije izjavio "antifasizam je floskula" generalno. Posto jadnici imaju potrebu vadit rijeci iz konteksta ne bi li imali osnovu za osudu u nedostatku argumenata, moramo navesti sto je tocno izjavio da ne bi srali bez veze, a to je ovo:
"Antifašizam nije temelj ove države, već floskula koja nema utemeljenje u ustavnom tekstu, ne spominje se nigdje ni jednom riječju u Ustavu.”
2. Tako da je ovo sto ovi hoce napisat na zgradi obicni pederluk vulgaris i navodenje vode na svoj mlin. Debeliguzicko na aparatima. Fuj!
"Antifašizam nije temelj ove države, već floskula koja nema utemeljenje u ustavnom tekstu, ne spominje se nigdje ni jednom riječju u Ustavu.”
2. Tako da je ovo sto ovi hoce napisat na zgradi obicni pederluk vulgaris i navodenje vode na svoj mlin. Debeliguzicko na aparatima. Fuj!
2014-04-19
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Čačić bi opet u ministre
» Queer ideology and children grooming
» Tehnička vlada? Natječaj za ministre? :)
» 'Ministre,Vice,pomozi,odnesose mi junicu'
» LI_LA-LOVAC pita europske eu ministre...
» Queer ideology and children grooming
» Tehnička vlada? Natječaj za ministre? :)
» 'Ministre,Vice,pomozi,odnesose mi junicu'
» LI_LA-LOVAC pita europske eu ministre...
Page 1 of 2