ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ministre, dobrodošli u Queer Zagreb Sezonu

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Ministre, dobrodošli u Queer Zagreb Sezonu Empty Ministre, dobrodošli u Queer Zagreb Sezonu

Post by debotoijusto Mon 25 Jan - 19:53

Udruga Domino u okviru Queer Zagreb Sezone pokreće seriju performansa kojima ćemo kontinuirano tijekom mandata ministra Zlatka Hasanbegovića govoriti o kulturi koju on ne poznaje, o kulturi koja nije tek mono-kultura.

Prvi performans je upravo performans samog ministra. Performans započinje markiranjem zgrade Ministarstva kulture RH njegovom izjavom "antifašizam je floskula" i nastavlja se njegovim dolaskom na posao u zgradu Ministarstva. Ne znamo točno koliko će performans trajati, jer završava zadnjim ministarskim radnim danom Zlatka Hasanbegovića.

Ministre, dobrodošli u Queer Zagreb Sezonu. Barem kao još neafirmiranom performeru s umjetničkim aspiracijama queerovci će vam uvijek čuvati leđa.

http://www.h-alter.org/vijesti/udruga-domino-porucila-hasanbegovicu-ministre-dobrodosli-u-queer-zagreb-sezonu                                    
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Ministre, dobrodošli u Queer Zagreb Sezonu Empty Re: Ministre, dobrodošli u Queer Zagreb Sezonu

Post by debotoijusto Mon 25 Jan - 19:54

Ministre, dobrodošli u Queer Zagreb Sezonu Domino
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Ministre, dobrodošli u Queer Zagreb Sezonu Empty Re: Ministre, dobrodošli u Queer Zagreb Sezonu

Post by Kermit Mon 25 Jan - 19:54

Udri Hasane
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by debotoijusto Mon 25 Jan - 19:55

Ministre, dobrodošli u Queer Zagreb Sezonu 12507601_10207608280337955_3021485857861211238_n
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Kermit Mon 25 Jan - 19:56

debotoijusto wrote:Ministre, dobrodošli u Queer Zagreb Sezonu Domino
Pa u principu i jest to je riječ bez sadržaja, drugo koriste ju osobe koje su većinom ološ, tako da ima posve pejorativno značenje
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vili40 Mon 25 Jan - 19:57

Novi hrvatski Premijer Tihomir Orešković danas je izjavio da je razgovarao sa novim ministrom kulture i da je ministar rekao da je antifašist.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by debotoijusto Mon 25 Jan - 19:58

olako koristis rijec olos
istrosice se ;)
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by debotoijusto Mon 25 Jan - 20:03

vili40 wrote:Novi hrvatski Premijer Tihomir Orešković danas je izjavio da je razgovarao sa novim ministrom kulture i da je ministar rekao da je antifašist.
onda vec sutra i hasan to kaze
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by vili40 Mon 25 Jan - 20:04

debotoijusto wrote:
vili40 wrote:Novi hrvatski Premijer Tihomir Orešković danas je izjavio da je razgovarao sa novim ministrom kulture i da je ministar rekao da je antifašist.
onda vec sutra i hasan to kaze
ne znam ja ni ne razumijem ja to ali malo prije je to Tim izjavio na dnevniku.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by abraham Mon 25 Jan - 20:07

Nes ti meni bit ministar ako nisi antifasist.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by IL Risorto Mon 25 Jan - 20:17

Zar ne shvaćaju da će takvim peformansima samo ogaditi antifašizam,onako kako su se šatoraši ogadili sa svojim peformansima...a ako ništa,onda i oni mogu po uzoru na Klema i Glogoškog,postaviti šator ispred ministarstva kulture sve dok Hasan ne ode,onako kao što su Gloški i Klem,sve dok  isu vidili leđa Freda Matića na odlasku iz ministarstva branitelja.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Guest Mon 25 Jan - 20:53

u novoj europi neće biti mjesta za antifašiste. i naši antifašisti i gledam po zapadnu europe, ujedinjuju snage sa islamskim extremistima koji napadaju domaće stanovništvo.

dakle ili mi ili oni. ako islamisti/antifašisti pobjede, onda neće biti europljana, barem ne u ovom obliku.

ako mi pobjedimo u toj novoj europi neće biti antifašista niti antifašizma
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Mon 25 Jan - 20:56

Koji vi, što ste upravo sa jebachine? To vam je referenca, specifikacija, kvalifikacija... afro
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Mon 25 Jan - 20:59

Starhemberg wrote:Koji vi, što ste upravo sa jebachine? To vam je referenca, specifikacija, kvalifikacija... afro

hahaha, jebači antiantifašisti
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by IL Risorto Mon 25 Jan - 21:36

upravo_sa_jebachine wrote:u novoj europi neće biti mjesta za antifašiste. i naši antifašisti i gledam po zapadnu europe, ujedinjuju snage sa islamskim extremistima koji napadaju domaće stanovništvo.

dakle ili mi ili oni. ako islamisti/antifašisti pobjede, onda neće biti europljana, barem ne u ovom obliku.

ako mi pobjedimo u toj novoj europi neće biti antifašista niti antifašizma
ali ako pobjede antifašisti u koaliciji s islamistima,onda uskoro neće biti niti antifašista
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by abraham Mon 25 Jan - 22:04

Ne znam tko mi je odvratniji ????

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by danni1 Mon 25 Jan - 23:49

abraham wrote:Ne znam tko mi je odvratniji ????
Antifašisti....pederi su zapravo najodvratniji onda antifašisti,al opet...antifašisti jesu pederi odnosno svi pederi su antifašisti ...sve to isto...ODVRATNO.
danni1
danni1

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by n_razbojnik Tue 26 Jan - 0:17

eto pederi u prvom redu antifašizma...drug Stari se okreće u grobu

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest Tue 26 Jan - 0:58

n_razbojnik wrote:eto pederi u prvom redu antifašizma...drug Stari se okreće u grobu
Ministre, dobrodošli u Queer Zagreb Sezonu Nova_v10

proleteri svih indetiteta - ujedinite se.. 

Ministre, dobrodošli u Queer Zagreb Sezonu Ustajte_prezreni_na_svijetu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov Tue 26 Jan - 3:37

1. On nije izjavio "antifasizam je floskula" generalno. Posto jadnici imaju potrebu vadit rijeci iz konteksta ne bi li imali osnovu za osudu u nedostatku argumenata, moramo navesti sto je tocno izjavio da ne bi srali bez veze, a to je ovo:

"Antifašizam nije temelj ove države, već floskula koja nema utemeljenje u ustavnom tekstu, ne spominje se nigdje ni jednom riječju u Ustavu.”

2. Tako da je ovo sto ovi hoce napisat na zgradi obicni pederluk vulgaris i navodenje vode na svoj mlin. Debeliguzicko na aparatima. Fuj!

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics