Registar izdajnika
Page 2 of 21
Page 2 of 21 • 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Re: Registar izdajnika
Temelji drzave su udareni prije 1000 godina...ono temelj sam stavio..a kucu cu zidat za sveto nigdarjevo to ti je nob
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
3,763 | Matej Kečkeš | Karlovac | Iako sam rođen '95., smatram se neodgovornim što me nije bilo '91. Smatram također da je demokracija u Hrvatskoj moguća. U srednjoj nisam išao na vjeronauk. Imam par pedera za prijatelje i drage mi osobe srpske nacionalnosti. I što je najgore od svega, redovito studiram. |
Guest- Guest
Uobičajena "antifašistička" preseravanja. Temelj Hrvatske je Domovinski rat, a ne poraz od udruženih orjunašah i četnikah.
Tek je godina počela a već izašla ideja koja je nominirana za glupost godine.A gdje je još 31.12.?
Jednih se riješili pa sad neće valjda ovi novi ostati dužni.
vili40-
2015-08-02
To i kazem...najbolje mi je kad antifasisti i partizsni kazu udarili smo temelj drzavnosti..udarili temelj koji je obrastao korov..i suma...eto temelja..onda to morali branitelji krciti 91 dobrano da bi se doslo do tog temeljaRegoč wrote:Uobičajena "antifašistička" preseravanja. Temelj Hrvatske je Domovinski rat, a ne poraz od udruženih orjunašah i četnikah.
2015-09-08
Karamarku sam treba dat mikrofon u ruke i dobra zabava je zagarantirana.vili40 wrote:Tek je godina počela a već izašla ideja koja je nominirana za glupost godine.A gdje je još 31.12.?
Imam indicije da bu urnebesno svaki dan.
Guest- Guest
slab temelj,ako to ne podržava barem 90% naroda......kad je bio referendum o neovisnosti,to je bila volja naroda.....izgleda da ove temelje podržavaju samo oni sa državnog proračuna.....po meni hrvatska postoji od stoljeća sedmog i to su temelji,a ostalo preživljavanje .....Regoč wrote:Uobičajena "antifašistička" preseravanja. Temelj Hrvatske je Domovinski rat, a ne poraz od udruženih orjunašah i četnikah.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
I Karamarko i Milanović su isti samo udareni pa tikvanji sa druge strane.I sve to ljudi koji pokušavaju preživjeti moraju trpjeti.Eva wrote:Karamarku sam treba dat mikrofon u ruke i dobra zabava je zagarantirana.vili40 wrote:Tek je godina počela a već izašla ideja koja je nominirana za glupost godine.A gdje je još 31.12.?
vili40-
2015-08-02
zašto nije Joe Šimunić u vladi?...ima reference....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Humor hrvatski nije umro.
Dapače,življi je no ikad.
Hrvatski humor ne može se izraziti kroz dešnjaštvo-o tome sam bezbroj puta pisao.
Suve šljive i orasi press.
Dapače,življi je no ikad.
Hrvatski humor ne može se izraziti kroz dešnjaštvo-o tome sam bezbroj puta pisao.
Suve šljive i orasi press.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Karamarko je jači. Dajmo mu nek sere!vili40 wrote:I Karamarko i Milanović su isti samo udareni pa tikvanji sa druge strane.I sve to ljudi koji pokušavaju preživjeti moraju trpjeti.Eva wrote:Karamarku sam treba dat mikrofon u ruke i dobra zabava je zagarantirana.vili40 wrote:Tek je godina počela a već izašla ideja koja je nominirana za glupost godine.A gdje je još 31.12.?
Guest- Guest
Prijavljujem sebe. Osim svih, općepoznatih zlodjela, još i pišem lijevom rukom.
Guest- Guest
Tu se slazem s tobom..temelj je od stoljeca 7...no nakon zakorovljavanja temelja..do 91 niko se nije ni bas trudio da ga otkorovi osim mozda dijela naroda ili pojedinaca...v_vlado wrote:slab temelj,ako to ne podržava barem 90% naroda......kad je bio referendum o neovisnosti,to je bila volja naroda.....izgleda da ove temelje podržavaju samo oni sa državnog proračuna.....po meni hrvatska postoji od stoljeća sedmog i to su temelji,a ostalo preživljavanje .....Regoč wrote:Uobičajena "antifašistička" preseravanja. Temelj Hrvatske je Domovinski rat, a ne poraz od udruženih orjunašah i četnikah.
2015-09-08
...pa eto i stipe petrina se slozio i navija da bude registar izdajnika..sto da ne..bilo bi zanimljivo ko bi se tu nasao..ako bi bili kutle,gucic,tedeski,boban,mesic,manolic,pusicka,dezerteri...imalo bi smisla...ja bi pustio da se objavi...
2015-09-08
Kad svima smrdi poljoprivreda i motika. Eno, Slavonija i Lika u korovu, a mladi umirovljenici i troše mirovinu i dane u birtiji, kaj ne potroše u kladionici. Pa viš Mihe, na forumu je 24/7 a matovilac mu se suši i stevija vene.
Guest- Guest
Ne bi trebalo nikog zatvarat nit proganjati, samo nek vrate lovu. Ja Sanadera, Mercelicu, Nadana, Mamića nit ikog dana ne bih zatvorila, još da ga hraniš gratis, nego šetaj ti frajeru, ali vrati sve do lipe u kasicu. I onda aj na burzu, pa živi dok traje.vuksadinare wrote:...pa eto i stipe petrina se slozio i navija da bude registar izdajnika..sto da ne..bilo bi zanimljivo ko bi se tu nasao..ako bi bili kutle,gucic,tedeski,boban,mesic,manolic,pusicka,dezerteri...imalo bi smisla...ja bi pustio da se objavi...
Guest- Guest
ti si domači izdajnikv_vlado wrote:ja sam izdajnik,imam kokoši sa tri prsta....
Tony Soprano-
2015-08-15
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Nepotrebno. Čiča je odavno proglašen za izdajnika.Stanojko wrote:Jupiiii...Upisite i Cicu... :)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 21 • 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Similar topics
» OBJAVIT ĆEMO REGISTAR IZDAJNIKA HRVATSKE!
» Frljic:Nek me Crnoja jos danas stavi u registar izdajnika
» Karamarko podržao registar izdajnika i poručio: Konačno su na vlasti oni koji se znaju PREKRIŽITI!
» Registar korisnika ili nista od legalizacije
» Objavljen registar suradnika UDBE
» Frljic:Nek me Crnoja jos danas stavi u registar izdajnika
» Karamarko podržao registar izdajnika i poručio: Konačno su na vlasti oni koji se znaju PREKRIŽITI!
» Registar korisnika ili nista od legalizacije
» Objavljen registar suradnika UDBE
Page 2 of 21