KGB, pardon, FBI nadleda crkve u potrazi za nasilnim ekstremistima radikalne tradicionalne katolicke ideologije
Page 1 of 1
KGB, pardon, FBI nadleda crkve u potrazi za nasilnim ekstremistima radikalne tradicionalne katolicke ideologije
Jim Jordan subpoenas FBI over spying concerns: 'This is outrageous' - YouTube
prvo su roditelji domaci teroristi, pa pro-life aktivisti a sad su katolici
prvo su roditelji domaci teroristi, pa pro-life aktivisti a sad su katolici
2014-04-19
Re: KGB, pardon, FBI nadleda crkve u potrazi za nasilnim ekstremistima radikalne tradicionalne katolicke ideologije
antikršćanski udari su sve jači
katolici na udaru
mi šutimo
katolici na udaru
mi šutimo
2014-04-16
Re: KGB, pardon, FBI nadleda crkve u potrazi za nasilnim ekstremistima radikalne tradicionalne katolicke ideologije
..ekipa sve cini da gura vodu na mlin rusiji i putinu...a sebi stvori sto vise neprijatelja..velim ja bolesni ljudi koji zive u nekom svom svjetu i iluzijama pa makar taj svijet bio velicine luksemburga...svi pederi i wokovci na okupimmortal wrote:antikršćanski udari su sve jači
katolici na udaru
mi šutimo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
FBI resava resene slucajeve, tacnije rade dojave. Ne idu oni nigde i ne rade nista, klasicne lenstine i bitange. Pokriveni sa diplomama, gde si video takve da rizikuju. Previse izvikani/precenjeni ili overrated.
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Similar topics
» Konačni pad Katoličke crkve
» Zašto ne postoji dan žrtava katoličke crkve
» Plenković nema podršku Katoličke crkve?
» Hrpa ljudi izlazi iz Katoličke crkve u Austriji
» Zašto ne postoji Dan žrtava Katoličke crkve
» Zašto ne postoji dan žrtava katoličke crkve
» Plenković nema podršku Katoličke crkve?
» Hrpa ljudi izlazi iz Katoličke crkve u Austriji
» Zašto ne postoji Dan žrtava Katoličke crkve
Page 1 of 1