Ruska invazija na Ukrajinu
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
BAHMUT...
Ovi su se spasili. Onaj s moga avatara nije bio njihove sreće.
Ovi su se spasili. Onaj s moga avatara nije bio njihove sreće.
Ovo mi je nešto novo...lažnjak, dakle. Ustvari masovni lažnjak.
Ono oko preuzimanja teritorija od okupatora se može provjeriti, pa tako možemo i vjerovati da to stoji.
Za ostalo ne znam koliko se može vjerovati. Da je bilo ružno gledati kako elitna ruska vojska napušta
položaje i bježi, to smo vidjeli na snimcima.
Koliko se to može aplicirati generalno na rusku vojsku je drugo pitanje.
Za ostalo ne znam koliko se može vjerovati. Da je bilo ružno gledati kako elitna ruska vojska napušta
položaje i bježi, to smo vidjeli na snimcima.
Koliko se to može aplicirati generalno na rusku vojsku je drugo pitanje.
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
RayMabus likes this post
RayMabus wrote:Dva pilota su poginula u padu ruskog helikoptera Mi-28 tokom trenažnog leta na Krimu, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.
Letelica je pala 12. maja u 15.42, prema preliminarnim podacima, zbog kvara. Na zemlji nema uništenja. Let je izveden bez municije. U cilju rasvetljavanja okolnosti katastrofe, na mesto nesreće je upućena komisija Visoke komande Vazdušno-kosmičkih snaga.
PAO RUSKI HELIKOPTER Mi-28: Piloti poginuli, otkriveno zbog čega se srušila moćna letelica
Mi-28 je jurišni helikopter.
https://en.wikipedia.org/wiki/Mil_Mi-28
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Jedan lovac bombardr Su-34, jedan lovac Su-35, dva nova helikoptera Mi-8 za elektroničko ratovanje s opremom unutra koja uopće nije jeftina ....kad to sve staviš na papir moš slobodno zaokružit na 100 miljona ojra.
A još nešto nije ni pri parama jer su mu prihodi od nafte i plina prepolovljeni.
A još nešto nije ni pri parama jer su mu prihodi od nafte i plina prepolovljeni.
2014-04-11
Sad kmeče :
Rusi u jednom danu ostali bez dva borbena zrakoplova i dva helikoptera: ‘Sve ćemo osvetiti. Sve ćemo pobiti‘
Rusi u jednom danu ostali bez dva borbena zrakoplova i dva helikoptera: ‘Sve ćemo osvetiti. Sve ćemo pobiti‘
2014-04-11
Bilo bi vam pametnije da naučite ratovat umjesto šta tu serete kvake.
Gleda mi se svađa među zapadnim savzenicima tko će im poslat avione.
Pa imate satelite pa prati u stvarnom vremenu kad te šta napadne i di će sletit i tamo di sleti pošalji desetak dronova kamikaza.
Danas je Zelenski doša kod Meloni a ona mu kaže da će Italija pomogat Ukrajini koliko god bude trebalo a Italija ima te Tornade a neće ta rasprava doć sama od sebe nego vi njima morate počet udarat tu njihovu lovačku avijaciju tako da ostanu bez te SSSR lovačke avijacije.
Malo se trgnite jeben mu.
Gleda mi se svađa među zapadnim savzenicima tko će im poslat avione.
Pa imate satelite pa prati u stvarnom vremenu kad te šta napadne i di će sletit i tamo di sleti pošalji desetak dronova kamikaza.
Danas je Zelenski doša kod Meloni a ona mu kaže da će Italija pomogat Ukrajini koliko god bude trebalo a Italija ima te Tornade a neće ta rasprava doć sama od sebe nego vi njima morate počet udarat tu njihovu lovačku avijaciju tako da ostanu bez te SSSR lovačke avijacije.
Malo se trgnite jeben mu.
2014-04-11
Talijanska premijerka: Pomoći ćemo Ukrajini koliko god to bude potrebno
Talijanska premijerka Giorgia Meloni obećala je punu potporu Italije Ukrajini u njezinim naporima da odbije brutalnu i nepravednu rusku agresiju koliko god to bude ubuduće potrebno.
Na konferenciji za novinare održanoj zajedno s ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim, Meloni je rekla da će Italija nastaviti opskrbljivati Ukrajinu oružjem i podržavati njegovu zemlju koliko god bude potrebno.
"Kladimo se na pobjedu Ukrajine", rekla je Meloni.
----
Prema pisanju La Stampe, sastanak predsjednika Ukrajine i Italije trajao je oko 40 minuta, a nakon toga Zelenski se uputio prema Palati Chigi gdje ga je dočekala premijerka Giorgia Meloni.
"Zagrljaj, osmijeh i čvrst stisak ruke", tako su italijanski mediji opisali prvi susret Meloni i Zelenskog u Italiji.
Za razliku od sastanka sa Mattarrelom, Zelenski je nešto duže razgovarao sa italijanskom premijerkom, a prema izvještaju medija u ovoj državi sastanak je trajao 70 minuta nakon čega su se zvaničnici uputili na radni ručak.
Pored Meloni i Zelenskog, sastanku su prisustvovali i ministar vanjskih poslova Italije Antonio Tajani kao i ministar odbrane Guido Crosetto.
Zelenski u Rimu razgovarao sa Meloni
Trik je u tome šta nemaju svi avione a onaj tko im da to se može smatrat napadom na Rusiju pa fino pošto ja nemam a Meloni ima onda neka im da pa da mogu gledat sa strane rat Italije i Ruisje. Tv i kokice.
Talijanska premijerka Giorgia Meloni obećala je punu potporu Italije Ukrajini u njezinim naporima da odbije brutalnu i nepravednu rusku agresiju koliko god to bude ubuduće potrebno.
Na konferenciji za novinare održanoj zajedno s ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim, Meloni je rekla da će Italija nastaviti opskrbljivati Ukrajinu oružjem i podržavati njegovu zemlju koliko god bude potrebno.
"Kladimo se na pobjedu Ukrajine", rekla je Meloni.
----
Prema pisanju La Stampe, sastanak predsjednika Ukrajine i Italije trajao je oko 40 minuta, a nakon toga Zelenski se uputio prema Palati Chigi gdje ga je dočekala premijerka Giorgia Meloni.
"Zagrljaj, osmijeh i čvrst stisak ruke", tako su italijanski mediji opisali prvi susret Meloni i Zelenskog u Italiji.
Za razliku od sastanka sa Mattarrelom, Zelenski je nešto duže razgovarao sa italijanskom premijerkom, a prema izvještaju medija u ovoj državi sastanak je trajao 70 minuta nakon čega su se zvaničnici uputili na radni ručak.
Pored Meloni i Zelenskog, sastanku su prisustvovali i ministar vanjskih poslova Italije Antonio Tajani kao i ministar odbrane Guido Crosetto.
Zelenski u Rimu razgovarao sa Meloni
Trik je u tome šta nemaju svi avione a onaj tko im da to se može smatrat napadom na Rusiju pa fino pošto ja nemam a Meloni ima onda neka im da pa da mogu gledat sa strane rat Italije i Ruisje. Tv i kokice.
2014-04-11
Pojavile su se informacije da je ukrajinska vojska oslobodila Klischiivku u blizini Bahmuta.
red wolf-
2016-02-10
...oko sredine 1. videa stiže bačena granata s ruske strane među Ukrajince.
Još dok je u zraku ukronacist je hvata i vraća nazad među ruske antifašiste.
Kako nakon ovoga ostane normalan, ja se pitam?
Ovu situaciju ću poslije probati obraditi u GIF. formatu.
Još dok je u zraku ukronacist je hvata i vraća nazad među ruske antifašiste.
Kako nakon ovoga ostane normalan, ja se pitam?
Ovu situaciju ću poslije probati obraditi u GIF. formatu.
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu
Page 35 of 50