Ruska invazija na Ukrajinu
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Guest wrote:Ima i admiral HV-a koji je sudjelovao u planiranju VRO Oluja, koji razmišlja kao i ja.michaellcmacha wrote:
opet ti neće jezik nego pravo, ali ti to ne vidiš... nebitno je kad su nas priznali... argentina nam ni jednog metka ni jednog fn argentinca, ni jedne argentinke ni jednog topa ne bi prodala da im amer nije naložio da nam prodaju...
Čudno je kako se njegovo mišljenje o Amerima ne spominje u medijima.
To pitaj gospare, oni znaju zašto.
Eroo- Posts : 78866
2016-07-22
Znam da se u ratu gine, to ne treba ni objašnjavati,
ali da se ovako nepotrebno troši tehnika i ljude, ovo baš ne mogu razumjeti.
Zapovjednika bi trebalo objesiti na prvo drvo...
ali da se ovako nepotrebno troši tehnika i ljude, ovo baš ne mogu razumjeti.
Zapovjednika bi trebalo objesiti na prvo drvo...
RayMabus likes this post
2016-07-22
Ako sam na početku rata i imao empatiju spram poginulih ruskih vojnika,
danas to ne nađem u sebi ni u tragovima. Ide ubijati i pljačkati u drugu državu,
ljude koji im nisu ništa skrivili u životu...Umri, stoko, ostao si i bez bijele lade.
danas to ne nađem u sebi ni u tragovima. Ide ubijati i pljačkati u drugu državu,
ljude koji im nisu ništa skrivili u životu...Umri, stoko, ostao si i bez bijele lade.
Hrabrost i znanje, jedno s drugim...
Eroo wrote:Ako sam na početku rata i imao empatiju spram poginulih ruskih vojnika,
Idi u Ukrajinu i ubijaj ih ti.
Ili pošalji u Ukrajinu svoju djecu, zetove, unuke, praunuke.
To je pravo ubijanje, a ne blebetanje po forumu.
crvenkasti-
2014-04-17
Ukrajinci to, kao što vidiš, najbolje rade.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Ako sam na početku rata i imao empatiju spram poginulih ruskih vojnika,
Međutim, nije mi posve jasno zašto bi ti ubijao Ukrajince, koji se samo brane
od zločinačkih kriminalaca? Kakav si to čovjek, jebate?
BAHMUT...9 mjeseci otkad je pao 362 puta...i još uvijek stoji.
2016-07-22
Iliti po naše: Gori gora, gori borovina...
Eroo wrote:Ukrajinci to, kao što vidiš, najbolje rade.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Ako sam na početku rata i imao empatiju spram poginulih ruskih vojnika,
Nisam ja napisao da bih ubijao bilo koga.
Ti svaki dan ovdje likuješ nad slikama mrtvaca, plešeš po grobovima, pozivaš na ubijanje.
Ako si ti već star i dementan, ne moraš mlade koji možda tu borave trovati svojom bolešću i truležom što te vuku u grob.
crvenkasti-
2014-04-17
Izbjegavaju ga jer je puko ko kokica i nema doticaja sa realnošću.Guest wrote:Svejedno. Čudno mi je da ga nema danas u medijima, pa da mu to spominju. Svi formirači javnog mijenja ga izbjegavaju.michaellcmacha wrote:čovjek je također svojevremeno izjavio da smo imali streljiva samo za 5 dana operacije i samo i isključivo za napadne operacije... tada je poklonio vjeru američkoj obavještajnoj zajednici koja nam je ustupila svoje obavještajne prosudbe da se srj neće uključiti u sukob... zašto je pristao sudjelovati u planiranju tako visoko rizične operacije u kojoj smo mogli u slučaju da je prosudba pogrešna puno više izgubiti nego dobiti...zoro avenger wrote:Ima i admiral HV-a koji je sudjelovao u planiranju VRO Oluja, koji razmišlja kao i ja.michaellcmacha wrote:
opet ti neće jezik nego pravo, ali ti to ne vidiš... nebitno je kad su nas priznali... argentina nam ni jednog metka ni jednog fn argentinca, ni jedne argentinke ni jednog topa ne bi prodala da im amer nije naložio da nam prodaju...
Šandor Winnetou wrote:Izbjegavaju ga jer je puko ko kokica i nema doticaja sa realnošću.Guest wrote:Svejedno. Čudno mi je da ga nema danas u medijima, pa da mu to spominju. Svi formirači javnog mijenja ga izbjegavaju.michaellcmacha wrote:čovjek je također svojevremeno izjavio da smo imali streljiva samo za 5 dana operacije i samo i isključivo za napadne operacije... tada je poklonio vjeru američkoj obavještajnoj zajednici koja nam je ustupila svoje obavještajne prosudbe da se srj neće uključiti u sukob... zašto je pristao sudjelovati u planiranju tako visoko rizične operacije u kojoj smo mogli u slučaju da je prosudba pogrešna puno više izgubiti nego dobiti...zoro avenger wrote:Ima i admiral HV-a koji je sudjelovao u planiranju VRO Oluja, koji razmišlja kao i ja.michaellcmacha wrote:
Nema ga u medijima zato jer je psihički bolestan. Događa se i pametnijima i zdravijima od njega.
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Eroo wrote:Ukrajinci to, kao što vidiš, najbolje rade.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Ako sam na početku rata i imao empatiju spram poginulih ruskih vojnika,
Nisam ja napisao da bih ubijao bilo koga.
Ti svaki dan ovdje likuješ nad slikama mrtvaca, plešeš po grobovima, pozivaš na ubijanje.
Ako si ti već star i dementan, ne moraš mlade koji možda tu borave trovati svojom bolešću i truležom što te vuku u grob.
U samoobrani.
Ako ne netko na ovom forumu trul i bolestan, onda ste to vi genocidni Srbi.
Guest- Guest
Eroo wrote:
Tko kaže da je uopće čovjek?
Meni sasvim lijepo vuče na preobučenog guštera.
Guest- Guest
Ukrajinsko ministarstvo unutarnjih poslova je priopćilo kako je u raketiranju stambene zgrade u Umanu poginulo najmanje 23 ljudi, među njima četvero djece. Spasioci i dalje tragaju za preživjelima.
Ukrajinska vojska je granatirala grad Donjeck pod ruskom kontrolom pri čemu je ubijeno sedam civila, rekao je danas gradonačelnik kojeg je imenovala Moskva. Aleksej Kulemzin je kazao da su žrtve stradale kada je raketa pogodila minibus.
-
Samo žeži po njima. Ionako Njemačka časti jer kupuje njegov plin i drugo i tako mu finacira ratni stroj uključujući i ove rakete kojima ubija civile.
ŽEŽI.
Ukrajinska vojska je granatirala grad Donjeck pod ruskom kontrolom pri čemu je ubijeno sedam civila, rekao je danas gradonačelnik kojeg je imenovala Moskva. Aleksej Kulemzin je kazao da su žrtve stradale kada je raketa pogodila minibus.
-
Samo žeži po njima. Ionako Njemačka časti jer kupuje njegov plin i drugo i tako mu finacira ratni stroj uključujući i ove rakete kojima ubija civile.
ŽEŽI.
Last edited by RayMabus on 28/4/2023, 20:59; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Pa to spada pod" nema doticaja sa realnošću". Sve što sam od njega čuo u zadnjih nekoliko godina je čista shizofrenija, veze s vezom nema.Speare Shaker wrote:Šandor Winnetou wrote:Izbjegavaju ga jer je puko ko kokica i nema doticaja sa realnošću.Guest wrote:Svejedno. Čudno mi je da ga nema danas u medijima, pa da mu to spominju. Svi formirači javnog mijenja ga izbjegavaju.michaellcmacha wrote:čovjek je također svojevremeno izjavio da smo imali streljiva samo za 5 dana operacije i samo i isključivo za napadne operacije... tada je poklonio vjeru američkoj obavještajnoj zajednici koja nam je ustupila svoje obavještajne prosudbe da se srj neće uključiti u sukob... zašto je pristao sudjelovati u planiranju tako visoko rizične operacije u kojoj smo mogli u slučaju da je prosudba pogrešna puno više izgubiti nego dobiti...zoro avenger wrote:Ima i admiral HV-a koji je sudjelovao u planiranju VRO Oluja, koji razmišlja kao i ja.michaellcmacha wrote:
Nema ga u medijima zato jer je psihički bolestan. Događa se i pametnijima i zdravijima od njega.
michaellcmacha likes this post
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu