Calais: emigranti dolaze u sukob sa mještanima
Page 1 of 1
Calais: emigranti dolaze u sukob sa mještanima
https://www.rt.com/news/329990-france-calais-refugees-video/
Kermit-
2014-04-17
Re: Calais: emigranti dolaze u sukob sa mještanima
Zanimljivo o tome od svjetskih medija izviještava samo RT-e, ono toliko o ruskoj propagandi i zapadnoj slobodi medija
Kermit-
2014-04-17
e ako im dodjemo asila i ja, najebat ce,....ti domicilni:)
dijagram-
2015-08-09
jebiga sad su Francuzti domoroci, a domoroci inače popušedijagram wrote:e ako im dodjemo asila i ja, najebat ce,....ti domicilni:)
Kermit-
2014-04-17
Lako za kozojebe ali vidim da im leđa drže isto neki drugi bijelci dok napadaju domorodce
pa to smo asila i ja:)dawson wrote:Lako za kozojebe ali vidim da im leđa drže isto neki drugi bijelci dok napadaju domorodce
dijagram-
2015-08-09
ma kakve tenzije, to se ova neonacistička familija pobunila, ne prihvaćaju kulturno obogaćivanje svoga dvorišta, ništa što novi val emigracije ne može iskontrolirati :)
2014-04-15
jer domoroci imaju više za izgubiti, prevelika vezanost za materijalno, profesorima-drkadžijama je glavno imati kućerinu iznad malograđana i propovijedati načela koja ne postoje u biću zvanom čoek..asilovski wrote: a domoroci inače popuše
Sunce im jebem calajsano!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jucer opet kod mene neki prosvjed,no bez dozvole,pa panduri rastjerali..neka cudna trobojnica..
Guest- Guest
Hehe, jooooooj vidi ih kako su oni samo napredni... Hollande sa svojim prijateljima/NGO-vnima je ponosan!asilovski wrote:https://www.rt.com/news/329990-france-calais-refugees-video/
Sad je red da ponude svoj ženski rod kako to već priliči zapadnoj naprednosti posljednjih godina jer goste ne valja ostavljati predugo gladnima.
Guest- Guest
Bas se sjetih da su nekad Domoroci u prekomorskim Fukoebinama nudili svoje zene,kceri u krevet Osvajaca...Fénix wrote:Hehe, jooooooj vidi ih kako su oni samo napredni... Hollande sa svojim prijateljima/NGO-vnima je ponosan!asilovski wrote:https://www.rt.com/news/329990-france-calais-refugees-video/
Sad je red da ponude svoj ženski rod kako to već priliči zapadnoj naprednosti posljednjih godina jer goste ne valja ostavljati predugo gladnima.
Guest- Guest
Bijeli antifašisti i crni islamisti zajedno protiv europljana
u novoj europi neće biti mjesta za antifašiste, ili mi ili oni.
Guest- Guest
upravo_sa_jebachine wrote:Bijeli antifašisti i crni islamisti zajedno protiv europljana
Ne brini oni će prvi stradati kad crnci i arapi krenu kulturn obogaćivati. :)
catabbath-
2015-08-22
Tko će bit u toj novoj EU? Crni islamisti i tamnoputi fašisti?upravo_sa_jebachine wrote:Bijeli antifašisti i crni islamisti zajedno protiv europljana
Guest- Guest
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Similar topics
» Primorac priznao da je sukob unutar znanstvene zajednice sveden na sukob interesnih zajednica
» Brnabić u Luksemburgu: “Ovo nije sukob Srbije i Hrvatske, nego sukob između fašizma i antifašizma!”
» Sukob između Severine i Milana prerastao u međunacionalni sukob!Severina Milanu:"Seljačino!Aleksandar je Hrvat i treba ići u hrvatsku školu"!
» HDZ Dinjevaca prijeti mještanima koji nisu glasali za Hadeze kozojebe
» Calais - Francuska
» Brnabić u Luksemburgu: “Ovo nije sukob Srbije i Hrvatske, nego sukob između fašizma i antifašizma!”
» Sukob između Severine i Milana prerastao u međunacionalni sukob!Severina Milanu:"Seljačino!Aleksandar je Hrvat i treba ići u hrvatsku školu"!
» HDZ Dinjevaca prijeti mještanima koji nisu glasali za Hadeze kozojebe
» Calais - Francuska
Page 1 of 1