ŠČepalo Trumpa
Page 1 of 1
ŠČepalo Trumpa
Trump u štićenoj koloni stigao na sud, uskoro ga uhićuju. Oglasio se, bijesan je wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/trump-u-sticenoj-koloni-stigao-na-sud-uskoro-ga-uhicuju-oglasio-se-bijesan-je/2452216.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_prva_d
Budale,samo mu prave besplatnu reklamu i rade od njega velikomučenika pred zlim liberalnim woke satrapima.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: ŠČepalo Trumpa
IL Risorto wrote:Trump u štićenoj koloni stigao na sud, uskoro ga uhićuju. Oglasio se, bijesan je wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/trump-u-sticenoj-koloni-stigao-na-sud-uskoro-ga-uhicuju-oglasio-se-bijesan-je/2452216.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_prva_d
Budale,samo mu prave besplatnu reklamu i rade od njega velikomučenika pred zlim liberalnim woke satrapima.
Jebo te Index,nashao si preko koga cesh se informirati.!!??Samo ce ga saslushati i pustiti da ode a onda ce on napraviti shou kako inache zna pa ce njegova misao da je vazno biti u medijima bez obzira u kom kontextu potvrditi svoju vrijednost.Da ti ja kazem sa lica mjesta.Ja bi volio da ga uhapse i ne pushtaju ga vani jer to bi bila kap koja bi prelila chashu u ovoj pokvarenoj vukojebini a onda bi ovi red neci uchinili svoje pa bi se amerika kupala u krvi i to onoj koju je u cijelom svijetu prolivala kod nevinih naroda.Iskreno,nadam se da ce to zaobici Floridu a ako ne blizu mi je Kuba.
Klinton ima ovakvih oko 7 afera bez Monike Lewinsky. Hilary tvrdi da je opalio Moniku, jer je ista htela, Ostalih 7 ga gonile, zataskalo se. Prave realno problem Biliju. Bilo bi zanimljivo uzeti njegovu izjavu da se javnost smeje.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
A zašto ne bi razmišljao ovako, da "oni" koji su iznad te dvije stranke u njihovoj demokraciji, otvaraju put novom čovjeku u republikanskoj stranci. Što misliš o tome? Očigledno je da u demokratskoj stranci ne postoji trenutno jaka politička ličnost koja bi mogla zamijeniti Bidena na sljedećim izborima, ili će Biden ići ponovno u utrku, ne isključujem to, onda će i "svetac" biti dobar ... ;)))))IL Risorto wrote:Trump u štićenoj koloni stigao na sud, uskoro ga uhićuju. Oglasio se, bijesan je wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/trump-u-sticenoj-koloni-stigao-na-sud-uskoro-ga-uhicuju-oglasio-se-bijesan-je/2452216.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_prva_d
red wolf-
2016-02-10
debotoijusto wrote:lijepa vijest utorkom
Toliko glupih ljudi medju hrvatima nisam nigdje sreo kao na ovom forumu bili oni lijevi ili desni mada su za mene obichni idioti.Mislim ono,hajde da su chovjeka uhapsili pa bi razumio tvoj komentar,ali chovjek doshao na saslushanje poshtujuci americhki sud kao instituciju iako se sa Marsa vidi da mu je napakirano i nakon toga otishao na aerodrom sjeo u svoj zrakoplov i vec je na Floridi u svom domu.A ti napishesh komentar kakav si napisao.No ako mislish na to da je sretno stigao kuci onda se isprichavam mada znam taj tvoj zoharski mentalni sklop.
mentalitet wrote:debotoijusto wrote:lijepa vijest utorkom
Toliko glupih ljudi medju hrvatima nisam nigdje sreo kao na ovom forumu bili oni lijevi ili desni mada su za mene obichni idioti.Mislim ono,hajde da su chovjeka uhapsili pa bi razumio tvoj komentar,ali chovjek doshao na saslushanje poshtujuci americhki sud kao instituciju iako se sa Marsa vidi da mu je napakirano i nakon toga otishao na aerodrom sjeo u svoj zrakoplov i vec je na Floridi u svom domu.A ti napishesh komentar kakav si napisao.No ako mislish na to da je sretno stigao kuci onda se isprichavam mada znam taj tvoj zoharski mentalni sklop.
ke ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Kakva sramota od države.
Gadim se sam sebi što navijam za nju.
Gadim se sam sebi što navijam za nju.
crvenkasti-
2014-04-17
debotoijusto wrote:mentalitet wrote:debotoijusto wrote:lijepa vijest utorkom
ke ?
Dobro,ako mislish da si inteligentan pa napishesh dva slova, tko sam ja da te razuvjerava da si pametan ko moj kurac.Svojim upisima samo dokazujesh da ti je mozak izapran jer vjerujesh svojim takozvanim hrvatskim medijima.Gdje ga je uhapsilo pichka ti materina glupa ?Dokazi,pa cu onda shvatiti zashto ti je utorkom lijepa vijest.
Ringo10 wrote:Trumpina uhapsen
čergar kaže da u nejg kopa korov ,,, i meloni otkuvava ciganske mudante prid šatorom
neko laže
Gast- Guest
Page 1 of 1