Telegram otkriva aferu novog ministra: ‘Panenića smo otpustili iz Baumaxa jer je krao stiropor’
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Telegram otkriva aferu novog ministra: ‘Panenića smo otpustili iz Baumaxa jer je krao stiropor’
moš ga i ti laganini zajedno s njom... jebala te ona, nisam veze imao s tom živičarkom...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Re: Telegram otkriva aferu novog ministra: ‘Panenića smo otpustili iz Baumaxa jer je krao stiropor’
Miha, znamo se. Imaš dobro srce, ali jezik kao krava rep i mlataraš istim svima ispred nosa. Ispričaj se dami, i nitko nikome. Ne budi pizda.
Guest- Guest
Zašto nije kao Domagoj Milošević ukrao recimo Pastor, nego samo par kubika stiropora...jadna li nam majka s ovako nesposobnim Ministrom gospodarstva...
darth_vader-
2014-04-17
Ovi počeli da prepisuju od Vučića kriterijume za izbor ministara.
Možda je on nabavio Tomi onaj stiropr na kojem je sedeo dok je štrajkovao. Tomo, vrati Hrvatima stiropor,
mi se ne znamo, ali sam s frendom dogovorio da ti budeš jedan od prioriteta, tak da ne budeš zakinut.... a kad navratiš iz istočnih zemalja možda se i upoznamo...Eva wrote:Miha, znamo se. Imaš dobro srce, ali jezik kao krava rep i mlataraš istim svima ispred nosa. Ispričaj se dami, i nitko nikome. Ne budi pizda.
2015-08-08
Ja tebe znam, pokazal mi te Kruno . Mislila sam da si višlji. No, nevažno.michaellcmacha wrote:mi se ne znamo, ali sam s frendom dogovorio da ti budeš jedan od prioriteta, tak da ne budeš zakinut.... a kad navratiš iz istočnih zemalja možda se i upoznamo...Eva wrote:Miha, znamo se. Imaš dobro srce, ali jezik kao krava rep i mlataraš istim svima ispred nosa. Ispričaj se dami, i nitko nikome. Ne budi pizda.
Guest- Guest
Jeste li strijeljali (medijski) ovog lopova???? Nema dokaza, nema postupka, nema ispitivanja. Znate vi da je on lopov. Neka on dokaze da nije. Kila mozga .....
2014-04-14
Ima dokaza, stiropor mu na garažiabraham wrote:Jeste li strijeljali (medijski) ovog lopova???? Nema dokaza, nema postupka, nema ispitivanja. Znate vi da je on lopov. Neka on dokaze da nije. Kila mozga .....
Guest- Guest
a šta možeš sa 40m2 stiropora izolirati? koliko to vrijedi? 50kn?
Guest- Guest
A kaj ja znam. Osramotil se za siću i još pobral otkaz. Eno, čitam da je dobil nogu drugi dan nakon kaj je kakti "uništil" škart. Debil.upravo_sa_jebachine wrote:a šta možeš sa 40m2 stiropora izolirati? koliko to vrijedi? 50kn?
Guest- Guest
strahota za jednoga ministra, kažem, ja bih svu imovinu dao da se to zataška ili barem ispadne da je pritom išao službenim avionom na jebačinu, platio stiroporom
2014-04-15
Da, baš ono sramota. Kao da nije imal od koga naučit. Sanader mrkno milijune a ovaj se lipama zanima.n_razbojnik wrote:strahota za jednoga ministra, kažem, ja bih svu imovinu dao da se to zataška ili barem ispadne da je pritom išao službenim avionom na jebačinu, platio stiroporom
Guest- Guest
Privjet, dorogaja Eva! Kak dela? Kak idet' tvoe uchenije russkogo jazyka? Ishche planirujesh put Transsibirskoy magistrale? Do svidanya!Eva wrote:Dudette draga, ti si dobrodošla. Pravo si osvježenje, i ak te netko sam krivo pogleda, ja bum ga našamarala.dudette wrote:Samo ti imputiraj, čopor će te podržati. To što se svi vi međusobno poznajete pa ste si na 'naj kaj zamerit' to je vaš problem. I kao što rekoh - očitujte se javno tko je podoban, a tko ne pisati ovdje.
Guest- Guest
Oh, privjet maja krasivaja podruga. Spasibo, mnje oćenj harašo sevodnja, tože atlično potomu što ja simijus i sjedlaju šutke vjes denj. Moj ruski oćenj harašo. Zavtra u menja ekzamen, no ja sjo znaju, izučala každij denj. Da, u nas jest plan dlja eto putešestvije, no jesli budjet vojni, mi nje idem. Ti, vozvrašatsja na forume i jesli Miha budjet plahij i zlij dlja tebja, ja budu bit jevo. Bud zdarova i spokojna. Paka
Guest- Guest
Sto ce se raditi?? Strijeljat, vjesat ili samo upregnut u volovska kola da ih vuce a da ga odusevljani radnici, seljaci i postena inteligencija pljuje?????Znaju oni da je on ukrao stiropr. Jos i saku trice i cetvrtice cavala. Moze se uz njega upregnuti i onu prozdrljivu babu sta je pojela cetiri snite sunkarice. Sreca da je pojela. Da je odnijela i prodala na Jakusevcu, stijeljali bi je na Tomislavcu. Tako da i putnici namjernici mogu prekratiti vrijeme na putu prema Irskoj. Muhahahahahahaaaa
2014-04-14
To je sitnica od krade ,
Kad ubiju babu i u babi boga radi crvenog . Isto sitnica.
Kad razbiju jahtu i dvoje ljudi u njoj l isto pojeo vuk magare .
Milijarde državnih novaca ili nekretnina koje popali mafija ..koga jebe.
Kod nas je vazno da si DOMLJUB ..cmok cmok
I vjernik
Kad ubiju babu i u babi boga radi crvenog . Isto sitnica.
Kad razbiju jahtu i dvoje ljudi u njoj l isto pojeo vuk magare .
Milijarde državnih novaca ili nekretnina koje popali mafija ..koga jebe.
Kod nas je vazno da si DOMLJUB ..cmok cmok
I vjernik
Nemre ga se usporedit s onom robinjom u Sparu. On je gonič robova, manager koji mažnjava stiropor. Razlika je drastiĆna.
Guest- Guest
Princip isti. Osuditi bez sudjenja, porote, obrane, dokaza....... Mi znamo da je on/ona kriv/a. Dovoljno.
2014-04-14
Zakaj je drugi dan po "uništenju" stiropora dobil otkaz? Postoje svjedoci koji su ispričali kak ih je tražio da potpišu laži. Privatna kompanija se ne bavi političkim progonima, i ono da su ga sjebali zato kaj je Hrvata u Baumaxu ne prolazi.
Guest- Guest
Potpuno irelevantno. Mozda je jebo sefovu zenu, kcerku, sto ja znam. Znam da policija nije uradila uvidjaj ili izvid. Znam da nije pokrenut sudski postupk. Znam da nije pravomocno osudjen. Sta ja ne znam, ne znam tko je ukrao stiropor. Mozda je i on ali ja to ne znam i ne mogu ni sa cime potvrditi. Nista. Spekulacija, podmetanje, glupost...Eva wrote:Zakaj je drugi dan po "uništenju" stiropora dobil otkaz? Postoje svjedoci koji su ispričali kak ih je tražio da potpišu laži. Privatna kompanija se ne bavi političkim progonima, i ono da su ga sjebali zato kaj je Hrvata u Baumaxu ne prolazi.
abraham-
2014-04-14
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Danas smo objavili najveću aferu ministra Tolušića. Gdje je on?
» Biografija novog ministra znanosti prepuna spletki i afera
» Ante Ćorušić priznao da je kandidat za novog ministra zdravlja: Evo za što se zalaže
» KARAMARKO PRONAŠAO NOVOG MINISTRA BRANITELJA 'Predlažemo Milijana Brkića!'
» Trump potvrdio novog ministra obrane - biti će to James "Ludi pas" Mattis
» Biografija novog ministra znanosti prepuna spletki i afera
» Ante Ćorušić priznao da je kandidat za novog ministra zdravlja: Evo za što se zalaže
» KARAMARKO PRONAŠAO NOVOG MINISTRA BRANITELJA 'Predlažemo Milijana Brkića!'
» Trump potvrdio novog ministra obrane - biti će to James "Ludi pas" Mattis
Page 3 of 4