Srpski glumac i sin Mise Janketica:'Srbija je sranje,bolje pinklec na rame i van.'.Dobio prijetnje.
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Srpski glumac i sin Mise Janketica:'Srbija je sranje,bolje pinklec na rame i van.'.Dobio prijetnje.
Udario tuk na luk. Drugosrbijanci protiv sendvičara. Mrtva trka.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Srpski glumac i sin Mise Janketica:'Srbija je sranje,bolje pinklec na rame i van.'.Dobio prijetnje.
dzango wrote:Udario tuk na luk. Drugosrbijanci protiv sendvičara. Mrtva trka.
Gle,rekao je istinu,samo shto su 'rvati jedva dochekali da objave svome glupom puku kako su srbi neslozni i tako sugerirajuci eto vidite kako se mi "normalni svi slazemo i ustashe i ostali.U prevodu poruka je ,svi smo mi ustashe a oni su chetnici,partizani,jugosloveni i shta ti ja znam shta sve tim takozvanim hrvatskim medijima pada na pamet.Jebo te kad vas srba ne bi bilo Hrvatska bi se raspala drugi dan isto kao i ovaj forum:::))Ali da ste kurcheviti i da se bunite za svaki kurac misleci da sve najbolje znate ,to stoji.Takav vam je mentalitet buntovnichki pa vas anglo_saksonci i schwabe lagano navuku na tanak led,dok su sa hrvatima na Vi jer znaju da se hrvati ne znaju buniti i kad umiru od gladi.Zato postoji sintagma takozvana hrvatska shutnja i guske u magli (do dushe niste ni vi daleko od gusaka u magli)::)).Dati pola vashe buntovnosti hrvatima a vama njihovog chkomljenja bili bi idealni narod za sebe.
kad vas cujem da kenjate
o anglo-saksoncima
i kolektivnom zapadu
ko papagaji
Od sredine 12.veka pojam
anglo-saksonci se ne koristi
u vojno-politickom smislu
sve ste preuzeli od ruskih
seratora fatamorgane
o anglo-saksoncima
i kolektivnom zapadu
ko papagaji
Od sredine 12.veka pojam
seratora fatamorgane
2020-04-21
kolektivni zapad :)
2020-04-21
pizzon wrote:kad vas cujem da kenjate
o anglo-saksoncima
i kolektivnom zapadu
ko papagaji
Od sredine 12.veka pojam
seratora fatamorgane
Pa jebo vam onaj kralj Petar mater srpsku koji je u srodstvu sa anglosaksoncima bio i koji vas je odveo svojim projugoslovenskim idejama u ponor i propast .Rusi su vam dali drzavu picka ti materina nezahvalna. Na kraju krajeva nauchi svoju povijest ako si Srbin u shto sumnjam pa cesh vidjeti koji su ti narodi prijatelji a koji nisu,mada mislim da medju narodima ne postoje prijateljstva nego samo interesi.Ti si 'rvatski Ero,isti mentalitet glupi i podanichki.
Bit ce da si kamenjarko crnogorski zaostao iz WWII rata u Srbiji,pa kada su vam oteli dizgine za upravljanje onda si postao "Srbin"
znači od hrvata su nastali srbi a od srba hrvati
okle onda cigani
okle onda cigani
Gast- Guest
mentalitet wrote:pizzon wrote:kad vas cujem da kenjate
o anglo-saksoncima
i kolektivnom zapadu
ko papagaji
Od sredine 12.veka pojam
seratora fatamorgane
Pa jebo vam onaj kralj Petar mater srpsku koji je u srodstvu sa anglosaksoncima bio i koji vas je odveo svojim projugoslovenskim idejama u ponor i propast .Rusi su vam dali drzavu picka ti materina nezahvalna. Na kraju krajeva nauchi svoju povijest ako si Srbin u shto sumnjam pa cesh vidjeti koji su ti narodi prijatelji a koji nisu,mada mislim da medju narodima ne postoje prijateljstva nego samo interesi.Ti si 'rvatski Ero,isti mentalitet glupi i podanichki.
Bit ce da si kamenjarko crnogorski zaostao iz WWII rata u Srbiji,pa kada su vam oteli dizgine za upravljanje onda si postao "Srbin"
ti si jedan nepristojan covek
da jebem mater svima
iz " regije " sto su dosli
u srbiju i drze nam slovo
o srpstvu i srbiji.
neka se nose u p.m. na celu
sa putinom,
fatamorganom o rusiji.
liju krokodilske suze na svaki
korak koji naslucuje njihov
politicki slom.
2020-04-21
Bivša narkomančina koja je uzela da sudi kako Srbi treba da se odnose prema Kosovu. U redu je da kaže da treba posla ti decu napolje i da od ovog društa, kakvo je, nema ništa. Ali odjebi od Kosova. Dos se on iglao sa drugarima, neki su ginuli za to Kosovo. Iglaj se i dalje, pali napolje, radi šta hoćeš. Ali odjebi od stvari u koje se ne razumeš.mentalitet wrote:dzango wrote:Udario tuk na luk. Drugosrbijanci protiv sendvičara. Mrtva trka.
Gle,rekao je istinu,samo shto su 'rvati jedva dochekali da objave svome glupom puku kako su srbi neslozni i tako sugerirajuci eto vidite kako se mi "normalni svi slazemo i ustashe i ostali.U prevodu poruka je ,svi smo mi ustashe a oni su chetnici,partizani,jugosloveni i shta ti ja znam shta sve tim takozvanim hrvatskim medijima pada na pamet.Jebo te kad vas srba ne bi bilo Hrvatska bi se raspala drugi dan isto kao i ovaj forum:::))Ali da ste kurcheviti i da se bunite za svaki kurac misleci da sve najbolje znate ,to stoji.Takav vam je mentalitet buntovnichki pa vas anglo_saksonci i schwabe lagano navuku na tanak led,dok su sa hrvatima na Vi jer znaju da se hrvati ne znaju buniti i kad umiru od gladi.Zato postoji sintagma takozvana hrvatska shutnja i guske u magli (do dushe niste ni vi daleko od gusaka u magli)::)).Dati pola vashe buntovnosti hrvatima a vama njihovog chkomljenja bili bi idealni narod za sebe.
pizzon wrote:mentalitet wrote:pizzon wrote:kad vas cujem da kenjate
o anglo-saksoncima
i kolektivnom zapadu
ko papagaji
Od sredine 12.veka pojam
seratora fatamorgane
ti si jedan nepristojan covek
da jebem mater svima
iz " regije " sto su dosli
u srbiju i drze nam slovo
o srpstvu i srbiji.
neka se nose u p.m. na celu
sa putinom,
fatamorganom o rusiji.
liju krokodilske suze na svaki
korak koji naslucuje njihov
politicki slom.
Pa shto onda zovesh crnogorce u Beograd?Valjda da ne bi morao ici u Grchku na more ne zbog mora nego da se hvalish kako si bio na moru debilna malogradjanski crvicu.A ovi srbi shto su morali doci u Srbiju budi sretan ako si pravi Srbin da vas izlijeche od jugoslovenshtine.Ja te ljude dobro znam i dajem si ruku odsjeci da su pravi i vrijedni ljudi,shto su ponekada tvrdoglavi to nije mana ali sa sobom su donijeli i dio glupog hrvatskog mentaliteta koji zeli biti uvijek u pravu.Ali za razliku od hrvata nisu lopovi nego poshteni ljudi koji su nauchili prezivljavati u onom kamenu pa vjerujem da sada na srpskoj plodnoj zemlji rade chuda svojim vrijednim rukama.Dobili ste elixir srpstva i recite hvala ustashama.
rusi nam nisu dali drzavu
rusi su bili najveci problem
srbiji na berlinskom kongresu.
san-stefanski sporazum samo
je sekvenca u tom kontekstu.
srbi su stvorili drzavu srbiju i
yugu uz blagoslov
kolektivnog zapada :)
zalim sto informbirovska
gamad nema svoju drzavu
pa neka je poklone rusiji.
rusija je do zadnjeg dana
bila kontra yu zajednice pa
I srj.rusija je bila glavni
promoter nezavisne c.gore.
to se javno prica. rusu su
glavni agitatori siptarskog
kosova. nakon pada b.zida
pocinju da kenjaju, ne zbog srbije
vec zbog sebe.
na talasu ruskog modela
i politucke platforme
pobijeno je na desetine hiljade
nasih gradjana, ne samo u srbiji.
rusi su bili najveci problem
srbiji na berlinskom kongresu.
san-stefanski sporazum samo
je sekvenca u tom kontekstu.
srbi su stvorili drzavu srbiju i
yugu uz blagoslov
kolektivnog zapada :)
zalim sto informbirovska
gamad nema svoju drzavu
pa neka je poklone rusiji.
rusija je do zadnjeg dana
bila kontra yu zajednice pa
I srj.rusija je bila glavni
promoter nezavisne c.gore.
to se javno prica. rusu su
glavni agitatori siptarskog
kosova. nakon pada b.zida
pocinju da kenjaju, ne zbog srbije
vec zbog sebe.
na talasu ruskog modela
i politucke platforme
pobijeno je na desetine hiljade
nasih gradjana, ne samo u srbiji.
2020-04-21
dzango wrote:Bivša narkomančina koja je uzela da sudi kako Srbi treba da se odnose prema Kosovu. U redu je da kaže da treba posla ti decu napolje i da od ovog društa, kakvo je, nema ništa. Ali odjebi od Kosova. Dos se on iglao sa drugarima, neki su ginuli za to Kosovo. Iglaj se i dalje, pali napolje, radi šta hoćeš. Ali odjebi od stvari u koje se ne razumeš.mentalitet wrote:dzango wrote:Udario tuk na luk. Drugosrbijanci protiv sendvičara. Mrtva trka.
kosovo je država
ako srbi budu dalje sebi jeli jaja po pitanju kosova mi hrvati možemo samo biti sretni ,,
a ovo sa crnom gorom će biti okončano raketiranjem kao i 99-te
Gast- Guest
valjda je normalno da
srbija i c.gora imaju ok
odnose. i valjda je normalno
da novi pred.c.gore poseti bg.
ako se neko boji infekcije
to je njegov problem...
neka stavi masku...
srbija i c.gora imaju ok
odnose. i valjda je normalno
da novi pred.c.gore poseti bg.
ako se neko boji infekcije
to je njegov problem...
neka stavi masku...
2020-04-21
Kosovo nije država dok ga Srbija ne prizna. Zato i ovliki pritisci i ultimatumi. CG je noćas skinula Mila i slavi. Neka im je sa srećom.škutor wrote:dzango wrote:Bivša narkomančina koja je uzela da sudi kako Srbi treba da se odnose prema Kosovu. U redu je da kaže da treba posla ti decu napolje i da od ovog društa, kakvo je, nema ništa. Ali odjebi od Kosova. Dos se on iglao sa drugarima, neki su ginuli za to Kosovo. Iglaj se i dalje, pali napolje, radi šta hoćeš. Ali odjebi od stvari u koje se ne razumeš.mentalitet wrote:dzango wrote:Udario tuk na luk. Drugosrbijanci protiv sendvičara. Mrtva trka.
kosovo je država
ako srbi budu dalje sebi jeli jaja po pitanju kosova mi hrvati možemo samo biti sretni ,,
a ovo sa crnom gorom će biti okončano raketiranjem kao i 99-te
dzango wrote:Bivša narkomančina koja je uzela da sudi kako Srbi treba da se odnose prema Kosovu. U redu je da kaže da treba posla ti decu napolje i da od ovog društa, kakvo je, nema ništa. Ali odjebi od Kosova. Dos se on iglao sa drugarima, neki su ginuli za to Kosovo. Iglaj se i dalje, pali napolje, radi šta hoćeš. Ali odjebi od stvari u koje se ne razumeš.mentalitet wrote:dzango wrote:Udario tuk na luk. Drugosrbijanci protiv sendvičara. Mrtva trka.
Ja sam shvatio njegovu ogorchenost u onom videu iz auta.Dodushe smeta mi shto je to na N1 u prevodu (CNN).Ali u pravu je.Mnogi se srbi kurche da bi trebalo napasti Kosovo i istjerati shiptare sa njega,pa bi se onda svrstali u hrvate kojima je zapad dozvolio i chak organizirao vojno obavjeshtajnu logistiku u ustashkoj namjeri da se rijeshi srba u Hrvatskoj.Zar bi vi trebali da radite to shto su uradili hrvati?Svi znaju da je Kosovo bilo i da ce biti Srbija,ali ste nestrpljivi a nekad je dovoljno samo sachekati da jabuka sama padne sa grane i onda je konzumirati i uzivati u njenoj slasti a ne trgati je kada je zelena pa te zubi zabole grizuci je.Valjda si shvatio metaforu?Elem,chovjek nigdje nije rekao da je protiv toga nego protiv onih koji se kurche pred NATO_m.Shta bi bilo da sada napadnete te glupe shipce?Pun kurac srpskih zrtava,mladih ljudi.Zar nije dosta bilo ono shto ste izgubili u 2 svjetska rata boreci se da "braci" date slobodu i drzave.I meni ide na kurac i na zivce kada sretnem nekog Srbina ovdje u USA koji te odmah grli i zove te bratom dok se krsti i fol vjeruje u boga,kurchi se o Kosovu a sutra bi pobjegao vani i bolio bi ga kurac za tu vashu pokrajinu.Sachekajte josh malo (1 god.) pa ce vam to samo doci i moliti da se vrati u Srbiju.Kada ameri odu sa Kosova vishe ga nece imati tko izdrzavati a vi morate samo biti pametni pa u njega vishe nishta ne ulagati i shiptzi ce sami otici ili na zapad ili u Albaniju.Za Kosovo ste sami krivi (vashi bivshi komunisti) ,jebo vas Tito,vratite ga hrvatima pa cesh vidjeti shto ce napraviti sa njim.Vi josh zivite u vremenu YU i mislite da ce opet biti kao shto je nekad bilo.Pomirite se sa chinjenicom da ste se dva puta zajebali i da ste dzabe izigravali i platili visoku cijenu Pijemonta balkanskih malih naroda.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» 'SRPSKI SVET' na djelu.Hrvatski politicar dobio zloslutne prijetnje.Sve Hrvate treba protjerati.
» ramo pinklec na rame
» Umro poznati srpski glumac Miroljub Leso
» Milanović: Dodik predstavlja srpski narod u BiH; Šmitove prijetnje djetinjaste
» Kako je pozati srpski glumac Mija Aleksic prezivio njemacko streljanje u Kragujevcu
» ramo pinklec na rame
» Umro poznati srpski glumac Miroljub Leso
» Milanović: Dodik predstavlja srpski narod u BiH; Šmitove prijetnje djetinjaste
» Kako je pozati srpski glumac Mija Aleksic prezivio njemacko streljanje u Kragujevcu
Page 2 of 2