ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sloboda govora je bijeli rasizam i supremacija

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Sloboda govora je bijeli rasizam i supremacija - Page 2 Empty Re: Sloboda govora je bijeli rasizam i supremacija

Post by Guest 24/1/2016, 15:57

deda na aparatima wrote:
upravo_sa_jebachine wrote:
asilovski wrote:
asilovski wrote:" The white man, the master of abstraction, has gone on to invent an abstraction that may yet annihilate him: multiculturalism."
izum sa degeneriranih društvenih fakulteta kojih u kini ima na kapaljku zato i nemaju tih zagovaratelja.
hahaha pa ne već apstraktno razmišljanje je strano Kinezima, ali upravo zato su Evropljani vladali 600 godina svijetom, da bi ga isto to apstraktno ovaj put uništilo...
nismo još uništeni.

u novoj europi neće biti mjesta za 90% društvenih fakulteta.. neka poput ekonomije i prava će biti reducirana, a neka poput filozofije ili politologije ili rodnih studija , zapaljena
problem tehnologije je da što više raste učinkovitost to joj cijena više pada, tako da bi se u budućnosti lako moglo dogoditi da nema potrebe za inženjerima npr.
biti će uvijek potrebe, gle koliko sam goli mobitel ima aplikacija, mora to tehničar/inžinjer napraviti.. mislim može i ekonomist i pravnik koji voli c++, javu itd..

Guest
Guest

Back to top Go down

Sloboda govora je bijeli rasizam i supremacija - Page 2 Empty Re: Sloboda govora je bijeli rasizam i supremacija

Post by Guest 24/1/2016, 15:58

deda na aparatima wrote:
asilovski wrote:
asilovski wrote:" The white man, the master of abstraction, has gone on to invent an abstraction that may yet annihilate him: multiculturalism."
izum sa degeneriranih društvenih fakulteta kojih u kini ima na kapaljku zato i nemaju tih zagovaratelja.
hahaha pa ne već apstraktno razmišljanje je strano Kinezima, ali upravo zato su Evropljani vladali 600 godina svijetom, da bi ga isto to apstraktno ovaj put uništilo...
nismo još uništeni.

u novoj europi neće biti mjesta za 90% društvenih fakulteta.. neka poput ekonomije i prava će biti reducirana, a neka poput filozofije ili politologije ili rodnih studija , zapaljena
problem tehnologije je da što više raste učinkovitost to joj cijena više pada, tako da bi se u budućnosti lako moglo dogoditi da nema potrebe za inženjerima npr.
biti će uvijek potrebe, gle koliko sam goli mobitel ima aplikacija, mora to tehničar/inžinjer napraviti.. mislim može i ekonomist i pravnik koji voli c++, javu itd..

ali mene to ne interesira.. :D ja baš govorim frendu nezaposlenom inž, ja mu rekao što da napravi, a ja ću pokušati organizirati da se nešto i proda, i djelimo lovu 50% 50%.. samo evo uletio mu brak, posao od 2400kn staž, pa ako nebude "imao vremena" morat ću naći novoga :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/1/2016, 16:07

Free speech.... za vrijeme Obamine administracije obustavljene FBI istrage po džamijama, u istom razdoblju izgrađeno 2000 džamija u USA.  Wild Bill glas razuma u Americi :)

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader 24/1/2016, 18:03

Eto što GMO napravi od ljudi...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics