Sloboda govora je bijeli rasizam i supremacija
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Sloboda govora je bijeli rasizam i supremacija
biti će uvijek potrebe, gle koliko sam goli mobitel ima aplikacija, mora to tehničar/inžinjer napraviti.. mislim može i ekonomist i pravnik koji voli c++, javu itd..deda na aparatima wrote:problem tehnologije je da što više raste učinkovitost to joj cijena više pada, tako da bi se u budućnosti lako moglo dogoditi da nema potrebe za inženjerima npr.upravo_sa_jebachine wrote:nismo još uništeni.asilovski wrote:hahaha pa ne već apstraktno razmišljanje je strano Kinezima, ali upravo zato su Evropljani vladali 600 godina svijetom, da bi ga isto to apstraktno ovaj put uništilo...upravo_sa_jebachine wrote:izum sa degeneriranih društvenih fakulteta kojih u kini ima na kapaljku zato i nemaju tih zagovaratelja.asilovski wrote:" The white man, the master of abstraction, has gone on to invent an abstraction that may yet annihilate him: multiculturalism."
u novoj europi neće biti mjesta za 90% društvenih fakulteta.. neka poput ekonomije i prava će biti reducirana, a neka poput filozofije ili politologije ili rodnih studija , zapaljena
Guest- Guest
upravo_sa_jebachine wrote:biti će uvijek potrebe, gle koliko sam goli mobitel ima aplikacija, mora to tehničar/inžinjer napraviti.. mislim može i ekonomist i pravnik koji voli c++, javu itd..deda na aparatima wrote:problem tehnologije je da što više raste učinkovitost to joj cijena više pada, tako da bi se u budućnosti lako moglo dogoditi da nema potrebe za inženjerima npr.upravo_sa_jebachine wrote:nismo još uništeni.asilovski wrote:hahaha pa ne već apstraktno razmišljanje je strano Kinezima, ali upravo zato su Evropljani vladali 600 godina svijetom, da bi ga isto to apstraktno ovaj put uništilo...upravo_sa_jebachine wrote:izum sa degeneriranih društvenih fakulteta kojih u kini ima na kapaljku zato i nemaju tih zagovaratelja.asilovski wrote:" The white man, the master of abstraction, has gone on to invent an abstraction that may yet annihilate him: multiculturalism."
u novoj europi neće biti mjesta za 90% društvenih fakulteta.. neka poput ekonomije i prava će biti reducirana, a neka poput filozofije ili politologije ili rodnih studija , zapaljena
ali mene to ne interesira.. :D ja baš govorim frendu nezaposlenom inž, ja mu rekao što da napravi, a ja ću pokušati organizirati da se nešto i proda, i djelimo lovu 50% 50%.. samo evo uletio mu brak, posao od 2400kn staž, pa ako nebude "imao vremena" morat ću naći novoga :D
Guest- Guest
Free speech.... za vrijeme Obamine administracije obustavljene FBI istrage po džamijama, u istom razdoblju izgrađeno 2000 džamija u USA. Wild Bill glas razuma u Americi :)
Guest- Guest
Eto što GMO napravi od ljudi...
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» SLOBODA GOVORA NA INTERNETU- TKO ŠTO SMIJE, TKO NE ????
» Sloboda govora je za osobe s imenom, a ne za anonimce
» Justin Trudeau : Sloboda govora nije bez granica. Moramo biti svjesni učinka svojih riječi
» Department of Homeland Security - smrtna prijetnja americi je bijela supremacija
» Bijeli južnoafrikanci se žele vratiti u Evropu
» Sloboda govora je za osobe s imenom, a ne za anonimce
» Justin Trudeau : Sloboda govora nije bez granica. Moramo biti svjesni učinka svojih riječi
» Department of Homeland Security - smrtna prijetnja americi je bijela supremacija
» Bijeli južnoafrikanci se žele vratiti u Evropu
Page 2 of 2